Memuriyetten istifa ve boşanma durumunda babamdan yetim aylığı alabilir miyim?

• Konu Sahibi Konu Sahibi dacci
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aklımız fikrimiz mirasta, dul yetim maaşında heralde 😂
ahahahaha ay hiç gulecegim yoktu az onceki mesaji yazarken aklima su yanlis anladigimjz baslik geldi kafalar ayni calisiyo heralde dedim kendi kendime sonra sizden çat bu mesaj 😂😂😂

ahahahaha ay hiç gulecegim yoktu az onceki mesaji yazarken aklima su yanlis anladigimjz baslik geldi kafalar ayni calisiyo heralde dedim kendi kendime sonra sizden çat bu mesaj 😂😂😂

Haha kesinlikle aynı çalışıyor.

Bu arada baban memur emeklisiyse sen de çalışmıyorsan ya da evli değilsen babanın maaşından faydalan. O zaman annen %60 sen %30 alırsın %90 olur %75 yerine.

mantiga uymayan bir durum var.. bosanma tamam.. memurluktan neden istifa edilir.. atiliyorsunuz da bize istifa mi diyorsunuz? atilinca babadan maas alabilir miyim onunla gecinebilir miyim onu mu soruyorsunuz? net olmadiginiz noktalar var.. emeklilik yok is yerim rahat degil vs lerle emek emek girilen memurluktan ayrilinmaz.. tayin istenir. hele ki bosanip.. tamamen muhtacken maasiniza..

mantiga uymayan bir durum var.. bosanma tamam.. memurluktan neden istifa edilir.. atiliyorsunuz da bize istifa mi diyorsunuz? atilinca babadan maas alabilir miyim onunla gecinebilir miyim onu mu soruyorsunuz? net olmadiginiz noktalar var.. emeklilik yok is yerim rahat degil vs lerle emek emek girilen memurluktan ayrilinmaz.. hele ki bosanip tamamen muhtacsiniz maasiniza..
Atilmak mi? Bu kadar senaryo pes .
Evet istifa , işyerinde benim yaşadıklarımı yaşarken siz de yanimdaydiniz herhalde

Evet istifa , işyerinde benim yaşadıklarımı yaşarken siz de yanimdaydiniz herhalde
hem kendiniz diyosunuz ne emeklerle girdim diye hem de onemsiz sebeplerden istifa dusunuyosunuz. tayin isteyin farkli mekanda denemek yerine direkt isten cikmayi dusunuyosunuz normal mi sizce.. zekamiza hakaret etmeyin. soylemediginiz seyler oldugu belli. soylemek zorunda da degilsiniz.. bir sey danisiyosunuz millet anlam veremiyo ne istifasi niye diye..

hem kendiniz diyosunuz ne emeklerle girdim diye hem de onemsiz sebeplerden istifa dusunuyosunuz. tayin isteyin farkli mekanda denemek yerine direkt isten cikmayi dusunuyosunuz normal mi sizce.. zekamiza hakaret etmeyin. soylemediginiz seyler oldugu belli. soylemek zorunda da degilsiniz.. bir sey danisiyosunuz millet anlam veremiyo ne istifasi niye diye..
Yahu size istifa etsem mi diye sormamış ne kadar para alırım diye sormuş. İstifasını yargılamanıza gerek Yok. Dışardan herşey iyi gözükür ama gel birde yaşayana sor. Umarı. Sonradan pişman olmazsın deseniz bir nebze..

Mrb arkadaşlar. Benzer durumu yaşamış veya konu hakkında bilgisi olanlar vardır belki.
Ben şuan memurum.evliyim.hayatimla ilgili ciddi kaRar asamasindayim.sartlar beni bu noktaya getirdi lütfen kimse yargılamasın. Memuriyetten istifa ve boşanma durumunda babamdan yetim aylığı alabilir miyim
Sonra pişman olursun çalışmak gibisi yok. Babandan da anca 1200 civarlarında alırsın. Neye yetecek..

sizi istifaya iten durumu çok merak ettim.. hayır yani yorum yapan arkadaşlarda ona gore fikir verir en azından
bnce babanızdan kalan maaş aldığınız maaşın çok altında o parayla geçinemezsiniz.
emeklilik yaşı geç olabilir ama gücünüz yettiğince çalışın bence

Yahu size istifa etsem mi diye sormamış ne kadar para alırım diye sormuş. İstifasını yargılamanıza gerek Yok. Dışardan herşey iyi gözükür ama gel birde yaşayana sor. Umarı. Sonradan pişman olmazsın deseniz bir nebze..
hak veriyorum bana istifayi sormamis ama bal gibi memurluk varken babadan gelecek parayi sorunca miletinde niye istifa ediyosun diye soracagini bile bile yaziyor konu sahibi.. ben ilk mesajina degil sonraki istifa nedeni olarak sundugu seylere cevaben dedim ki net degilsiniz diye..

hak veriyorum bana istifayi sormamis ama bal gibi memurluk varken babadan gelecek parayi sorunca miletinde niye istifa ediyosun diye soracagini bile bile yaziyor konu sahibi.. ben ilk mesajina degil sonraki istifa nedeni olarak sundugu seylere cevaben dedim ki net degilsiniz diye..
Burada işyerinde yaşadıklarımı alenen yazamam değil mi

Önemli nedenleri olduğunu düşünüyorum. Ya da bunalımda olabilir. Ama sorusu bu değil kafaya koymuş belli ki umarım vazgeçer.

Size çok teşekkür ederim anladığıniz icin.
arkadasim biz de anliyoruz seni de hangi akil mantik memurluk gibi ozluk haklari olan maasi olan isi birakip uc kurusa el acar.. hele bu devirde bin lira gelse bile neyinize yeter.. kucucuk ilcede yasasaniz yetmez. burda bu insanlar soylemese siz akil etmiyo musunuz bence ediyosunuz.. yargilamak kinamak degil amacim Allah yardimciniz olsun.

Şu hayatta etrafımda sizin gibi empati yapabilen, anlayabilen birkaç kişi olsaydı bugun bu durumda olmazdim.
Bence başka çaren varsa dayan. Tayin falan iste. İleride pişman olursun. Hem çocuğuna daha çok faydan olur. Çevredekileri boşver sen kendi mücadeleni kendin vermeye devam et.

Back
X