Memurlar Tüp bebek yaptırırken izin-rapor işlemlerini nasıl yapıyor?

kucukpisi

Hayata inat gülümse...
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2011
7.563
4.577
448
Bir kaç ay içinde tüp bebek merkezinde tedavi olmayı planlıyoruz. tüp bebek olacağı kesin. ama yıllık iznim ve tek hekim raporum az kaldı. alerjik astımım... bahar ve yaz döneminde hastalandığım için rapor verdiler...

tüp bebek yaptırırken il dışında olacak. yaşadığım ilde merkez yok.

benim tereddüt ettiğim nasıl izin yada rapor kullanacağım. heyet raporu veriyorlar mı? yada nasıl hallediyorlar?

Bu arada konum bir süre burada kalsa sevinirim... tüp bebek dert konusu değil. ama izin rapor konusunda kararsız kaldım. dert oldu bana...

Heyetlik bi işin yok ki pisi. Gideceksin kontrole, her gittiğinde calısabilir alıp günü kapatabilirsin. İşlemin yapılacağı günlerde de aynı sekilde yaparsınız.

Heyetlik bi işin yok ki pisi. Gideceksin kontrole, her gittiğinde calısabilir alıp günü kapatabilirsin. İşlemin yapılacağı günlerde de aynı sekilde yaparsınız.

o gün tamamen gidecek. ve astımım da artabilirmiş. ilaç kullanırken işe gidememe durumlarım olabilir. dandik klomen bile sıkıntı yapmıştı...

bir de tüm iş yeri duyacak böyle durum olunca... dedikodu çok oluyor...

Heyet verirler elbet ama merkez mi muayenehane mi

şimdiden hayırlı olsun diyeceğim ben, güzel dertler bunlar.
İnş gönlünüzce işler süreç.

Ben tedavi olurken gün içindeki kontrole doktora gidiyorum dedim transfer Perşembe öğleden sonra oldu yarım gün ile gittim cuma Cumartesi gitmedim
Sonra devam ama benimki özel sektör idi

Görümcem öğretmen özelde yaptırıp devlet hastanesinden de transfer sonrası için rapor aldı arada da aldı bazen ama onun eşi hastanede çalışıyor

Şehir dışı demişsin 2 günde bir kontrol vs gerekiyor

Verirler cnm sorun olmaz bence.

inşallah

şimdiden hayırlı olsun diyeceğim ben, güzel dertler bunlar.
İnş gönlünüzce işler süreç.

amin teşekkürler

2 günde bir baya yoğunmuş... haftada 2 -3 gün oluyor o zaman. yaşadığım ilde olsaydı daha rahattı. ama yok...

rapor olarak tek hekim raporu almıştır... o benim işime yaramaz... ya fazla hekim imza atacak yada başka yol bulmak lazım o zaman.. gideceğim yer 2,5 saat uzaklıkta... kontrol olsa bile tüm gün gider... iznim çok olsa olurdu ama hastalığım da çoğunu kullandım...

verdiğin bilgiler için teşekkür ederim.

tüp bebekte heyet raporu olmuyor

tüp bebekte heyet raporu olmuyor

ya... benim en büyük korkum. bu süreçte alerjik astımım tutarsa diye... tutarsa kortizonsuz düzelmiyor. malum kortizon da bebek için riskli... ilçeye işe gittiğim için sıkıntılı olacak süreç... hiç uğraşmayıp ücretsiz izin de alabilirim. süreci bilmediğim için kaç gün izne ihtiyacım var kestiremedim...

kaç hafta sürüyor gidiş gelişler?

Uuzun protokol mu olacak , kısa mı mesela? görüştünüz mü ya da sorun kimde yaşlar kaç acaba?

Uuzun protokol mu olacak , kısa mı mesela? görüştünüz mü ya da sorun kimde yaşlar kaç acaba?

farklı farklı mı oluyor... yok görüşmedik. ben 31 yaşındayım eşim 40. benle ilgili bir durum yok sadece onu yazayım.

farklı farklı mı oluyor... yok görüşmedik. ben 31 yaşındayım eşim 40. benle ilgili bir durum yok sadece onu yazayım.
sanırım uzun protokol olur
oda sey demek lucrın dıye bı ılac var once onunla hormonları baskılayacaksınız 14 gun boyunca bunun basında gıtmenız yeterlı adetlıyken baslanıyor sanırım gorusmeyıde adetlıyken yaparsınız.
14 gunun sonunda adet olmazsan gıtmek zorunda kalabılırsın tekrardan kontrole . normal sartlarda gecıkmeden olman gerekıyor daha sonrada gobekten vurulan yumurta gelıstırıcı ıgneler baslıyor normalde 7 gun fılan kullanılıyor soyle ılk gun misal pazartesı orada vururlar baslanır . çarşamba yada p ersembe kesın cagrırlar yumurtaların durumu hızlı gelısıyorsa bundan sonra her gun takıp edebılırler y ok eger yavassa 2. gun gel derler bundan sonrası tamamen verılen tepkıye baglı. yumurta catlatma ıgnenı olmadan oncede gıtmen gerekıyor sana saat verıyorlar su saatte vur dıye genelde gece yarısı oluyor. sonrakı gunde opu oluyor transfer ya 3. y a da 5 . gun oluyor

kısa protokol ise altını cızdıgım yerden baslar baya bı gdıp gelmen gerekıyor ozelde yaptıracaksan belkı bı ıhtımal rapor alırsın ama oda heyet raporu olmaz cunku transfer sonrası bıle calısmamana gerek yok dıyorlar ama bence ımkanın varsa yoksada zorla teste kadar calısma

Arkadaş ayrıntılı yazmış bizde de problem erkekte idi beklenen adetten bir hafta önce başladık adet olman gereken tarihte kontrol vs oluyor sonra adet olunca da kontrol adetten sonra da transfere kadar 14 gün var yaklaşık 2-3 günde bir gidiliyor

Bazıları transfer sonrası 10 gün yat diyor benimki dikkat et ama ile git demişti evde daha stres olunuyor diye ama denin durumunda astım var

Bence ilaçlar tetikleyebilir diye astım doktorundan rapor verip veremeyeceğimi öğren

Allah razı olsun... ayrıntılı anlatmışsın... arkadaşın dediği gibi astım işi karıştırıyor. olmazsa hiç izin vs. demeyip 6 ay ücretsiz izin almalıyım... kimseye de açıklama yapmam. buradaki iş arkadaşları çok meraklı ıncığını gıncığını sorarlar. o da beni gerer... e

evet astım için doktor verebilir belki. transfer sonrası iş arkadaşlarım gerer beni.. 6 yıllık evliyim çocuğum yok dedim. bir sürü öneri sundular... sanki 6 yıldır tedavi görüyoruz

teşekkürler...

bende test sonucu cıkmadan hıc ucretsız ızın alma cunku eger doktor musade ederse bence calıs calısmalısın kı dogum sonrası paranıda alabılesın
hayırlı ugurlu olsun benı sonuctan haberdar edersen sevınırım
allah emeklerınızın karsılıgını almayı nasıp etsın ınsallah

Bencede doktora bir danisin tedavi surecini falan oyle izne ayrilin bizim tanidigimizda yaptirdi calisiyordu ama onun masa basiydi yani ve 30 dk falandi merkeze gitmesi esi goturup getiriyordu sizin mesafe baya uzakmis :/ En guzeli doktora danismak..Rabbim insallsh hayirlisiyla olumlu sonuclandirir simdiden hayirli olsun diyelim :)

tamam canım haber veririm. sağol...

tedavi olacağım yer baya uzak... mesela doktor salı öğleden sonra gel dese.. işten çıkıp gideceksem 1 saat merkeze gitmem tutar. merkezden o tedavi iline 2,5 saat. 3,5 saat oldu. sabahta hiç işe gitmesem olur... eşimde farklı ilçede çalışıyor. onun izni çok Allahtan...

gidip konuşayım en iyisi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…