Memurlar Tüp bebek yaptırırken izin-rapor işlemlerini nasıl yapıyor?

fiyatları göstereyim hemen
tipimde küçük gösteriyor çıtır sayılırım dermişim.

Aynı durum bende de var. Hataydan Ankaraya geldim bunun için. Arası 9 saat yol. Bu hafta izinliydim haftaya iş başı yapmam gerek ama doktor gitme dedi iki güne bir kontrol gerekiyormuş. Yarın konuşacağım rapor olmaya çalışacağım bakalım.

sizin işte zor. kaç hafta daha böyle sürecek 1 ay sürüyor diyorlar.. burayada yazın ne yaptığınızı olur mu?

sizin işte zor. kaç hafta daha böyle sürecek 1 ay sürüyor diyorlar.. burayada yazın ne yaptığınızı olur mu?
Bu benim ikinci denemem o yüzden kısa bir süreçle devam etti doktorum. Bir hafta izinliydim. Bugün görüştüm rapor alacağım yarın transfere kadar. Sonra tekrar duruma göre verecekler.
Eşim gel git yapacak o sıkıntı biraz ama değer umarım bu yorgunluk uğraş. Hayırlısı.

rapor tek hekimden mi alacaksın

Allah nasip ederde alırız bebeklerimizi

inşallahhhhh canım

geçen sefer üç hekim imzası vardı bunda ne olur bilmiyorum. Sadece 5 günlük alacağım.

kaç günlüktü geçen sefer ki. (ne çok soruyorum dimi )

29 ekimde görüşmeye gideceğiz de. hazırlıklı olayım

kaç günlüktü geçen sefer ki. (ne çok soruyorum dimi )

29 ekimde görüşmeye gideceğiz de. hazırlıklı olayım
Geçenn sefer on gün aldım ondan öncede iki hafta izinliydim. düşükle sonuçlanmasaydı uzun bi süreç alacaktım nasip olmadı. Tedavi bir ay sürdü. Bu sefer iki haftada herşey bitecek inşallah

Canım bende memurum ve 1 yıllık ücretsiz izin aldım yanlış biliyorsun izini yarıda kesip geriye döndüğünde geriye kalan yanmiyor 5 ay oldu ben alali kasım ayında başlayıp yıllık izin sonrasında 32 haftalık iznimi alicam kalan izin hakkımı tek seferde başka bir zaman kullanabiliyorum

Iki parça olduğunu biliyordum da. 1 yil alip yarida kesip başka zaman kullanilacagini bilmiyordum. Bunu öğrendiğim iyi oldu. Teşekkürler. Bebek tedavisi için mi aldınız. bu arada Allah Bebeğinizi sağlıkla kucağıza almayi nasip etsin.

Evet canım tüp bebek tedavisi için aldım ama çok şükür izni aldığım tedavide hamile kaldım daha önceki denemelerde hep olumsuz olmuştu arka arkaya deneyeyim diye düşündüm ama gerek kalmadi

Evet canım tüp bebek tedavisi için aldım ama çok şükür izni aldığım tedavide hamile kaldım daha önceki denemelerde hep olumsuz olmuştu arka arkaya deneyeyim diye düşündüm ama gerek kalmadi

maşallah. Allah bizlerde nasip etsin. bizlerede dua et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…