Hangi memurluk mesela düz memurluklarda oyle bir şey yok diye biliyorum ama polislik ve askeriyede kesinlikle elenme sebebi elenen gördüm bu sene bu yüzden .Engel olur mu arkadaşlar?
Açıkçası adliyenin sağlık yönetmeliğini oku bu konuda fakat çok detaylı bir inceleme yok diye biliyorum o yüzden elenen duymadım. Oldu ki engel diyelim şöyle olur sağlıktan rapor almak için hastaneye yollayacaklardir psikiyatri de önceden kullandığını belirtme. Bazıları sistemden hiç bakmayip psikoloji testi yapıp ona göre onay veriyor bazısı geçmiş ilaç kullanımlarına göre karar veriyor orda biraz şansın devreye giriyor ya da bilindik bir hastaneden rapor alacaksın. Özel de böyle bir şey olmaz ki ancak o firmanın öyle bir özel şartı olursa olur. Calisagin alana bağlı ama hiç duymadım psikiyatri raporu aldıran bir firma.Adliyede veya herhangi bir memurlukta ? Bir de normal özel sektör de ise girerken sağlık raporu isteniyor ya onda sorun olur mu ?
Belirtmesem de çıkar kirmizi recete diye. Dikkat dağınıklığı için aldığım bir ilaç kabusum oldu resmen .Açıkçası adliyenin sağlık yönetmeliğini oku bu konuda fakat çok detaylı bir inceleme yok diye biliyorum o yüzden elenen duymadım. Oldu ki engel diyelim şöyle olur sağlıktan rapor almak için hastaneye yollayacaklardir psikiyatri de önceden kullandığını belirtme. Bazıları sistemden hiç bakmayip psikoloji testi yapıp ona göre onay veriyor bazısı geçmiş ilaç kullanımlarına göre karar veriyor orda biraz şansın devreye giriyor ya da bilindik bir hastaneden rapor alacaksın. Özel de böyle bir şey olmaz ki ancak o firmanın öyle bir özel şartı olursa olur. Calisagin alana bağlı ama hiç duymadım psikiyatri raporu aldıran bir firma.
Katiplik ve gardiyanlik için başvuru yapacaktım seneyeAdliyede katiplik mubasirlik icin sorun olmuyor. Ozel istede sorun olmuyor.Polislik zabita askeriye gardiyanlik almiyorlar
Öyle tabi de memur olduktan sonra başlamış da olabilirlerÖzel sektörü bilemem yani işvereninize, onların çalışma prensiplerine bağlı olan bir durum. İster çalıştırır ister çalıştırmaz. Polis, asker gibi ruh ve beden sağlığının önemli olduğu mesleklerde ise ilaç geçmişinize ve tanınıza bakılır. Elenme sebebi olabilir (genelde olur hatta). Onun dışındaki memurluklarda muhtemelen sorun olmaz. Antidepresan kullanan memur vardır yani, olmadığını sanmam.
Gozukme olayı biraz farklı diye duydum eğer ilaç aldığın hastaneden alırsan gözükür farklı hastanede direk gözükmez eğer e nabız açıksa bilgilerinin gözükmesi görebilir gibi tartışmalar olmustu başka gruplarda. Tabi olay şu eğer kırmızı reçeteli ilaç kullanan kişinin giremeyecegi bir mesleğe girdin diyelim öyle böyle bu meslekten ilerde basının yanmasina neden olur .Belirtmesem de çıkar kirmizi recete diye. Dikkat dağınıklığı için aldığım bir ilaç kabusum oldu resmen .
Özelde de normal sağlık raporu isteniyor ya onda bazı sorular oluyor orada belli olur diye düşünmüştüm
Ama ağır bir tedavi değil ki sadece ilacın içinde ki maddelerden dolayı kırmızı reçete kapsamındaymıs . Dikkat dağınıklığı beni yaktı resmen .Gozukme olayı biraz farklı diye duydum eğer ilaç aldığın hastaneden alırsan gözükür farklı hastanede direk gözükmez eğer e nabız açıksa bilgilerinin gözükmesi görebilir gibi tartışmalar olmustu başka gruplarda. Tabi olay şu eğer kırmızı reçeteli ilaç kullanan kişinin giremeyecegi bir mesleğe girdin diyelim öyle böyle bu meslekten ilerde basının yanmasina neden olur .
Katiplik olur da gardiyanlikta tedaylu bakiliyor saglik raporunaKatiplik ve gardiyanlik için başvuru yapacaktım seneyediğer memurluklar da olabilir de dikkat dağınıklığı için verilen bir ilaç sadece
5 sene önce anksiyete bozukluğu olarak belirtilip ilaç yazılan ancak ilacı bile almadığı halde elenen biri var bu yüzden tanıdığım ama askeriyedeO zaman elenirim . Kaç yıl sonra siliniyor acaba bu reçete olayı
Askeriye düşünmüyorum zaten ileride ne olur bilemem de ama normal memurlukta sıkıntı olur mu acaba5 sene önce anksiyete bozukluğu olarak belirtilip ilaç yazılan ancak ilacı bile almadığı halde elenen biri var bu yüzden tanıdığım ama askeriyede
Agir olup olmadığına siz değil recete karar vermiş verilen karar malum.Ama ağır bir tedavi değil ki sadece ilacın içinde ki maddelerden dolayı kırmızı reçete kapsamındaymıs . Dikkat dağınıklığı beni yaktı resmen .
Agir olup olmadığına siz değil recete karar vermiş verilen karar malum.
Dikkat dağınıklığı yaninda ilac yan etkileri vs de olabilir.
Darilmayin lakin agir psikolojik ilac kullanan hastaların çok insanla hasır nesir meslek secmesinden yana değilim
Zaten bu tarz memurluk gibi hizmet yapılan sektorde hatta bir çoğunda psikojik yeterlilik sınavı yapilmali diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?