Katiplik ve gardiyanlik için başvuru yapacaktım seneyediğer memurluklar da olabilir de dikkat dağınıklığı için verilen bir ilaç sadece
Benim anlamadığım kırmızı reçete çok ağır değil mi?dikkat dağınıklığı için bu kadar ağır ilaç yazıyorlar mı?
Öğretmen tanıdığım anksiyete tedavisi görmüştü sorun olmadı onun.
Agir olup olmadığına siz değil recete karar vermiş verilen karar malum.
Dikkat dağınıklığı yaninda ilac yan etkileri vs de olabilir.
Darilmayin lakin agir psikolojik ilac kullanan hastaların çok insanla hasır nesir meslek secmesinden yana değilim
Zaten bu tarz memurluk gibi hizmet yapılan sektorde hatta bir çoğunda psikojik yeterlilik sınavı yapilmali diye düşünüyorum
Kırmızı reçete demek illa ağır ilaç demek değil ki
Suistimali tehlikeli olabilecek ilaçlara direkt eczaneden ulaşım kolaylaşmasın diye de olabilir.
Ağrı kesicilerin bazıları kırmızı reçete ile satılıyor mesela. Farz edelim eklemimde ameliyat sonrası geçmeyen ağrı var ve kırmızı reçeteli ağrı kesici kullanıyorum. Bunun memuriyetimle ilgisi ne?
Bende bunu merak ettim. Benim kızımda dikkat eksikliği tedavisi için ilaç kullanıyor. Bu ilaçların ileride sorun olarak karşımıza çıkabileceğini bilmiyordum hiç. Üzüldüm şimdiNe yani mesela cocugumuz hiperaktivite veya dikkat daginiklogi icin ilac kullanirsa ilerde sorun mu yasayacak memurluga girmek isterse
Sanırım polislik askeriye için sorun oluyormuş psikatrik ilaçlar. Gerçi ben düz memurluk için düşünmüştüm ama özel sektörde bile sorun yaşarsın diyorlar
Ya dikkat eksikliği psikiyatrik ilaç sayılmaz ki
Bugün 100 öğrencinin 40’ında var neredeyse dikkat eksikliği
Öğrencilerin yarısı ilaç kullanıyor
Özellikle dikkat eksikliği için olanı bu tanıya sahip olmasalar bile sınava hazırlanan herkes kafasına göre kullanmaya başlayınca kırmızı reçete kapsamına aldılar.
devlet memuru olma sartlari ilgili yasada belli zaten. bunun disinda ozel sinavla veya ozel sartla alanlarin da ilgili ilanda sartlari bellidir. hic kendinizi sıkmayın. hazirlanin. engel degil memurluga. polislik falan icin bilmiyorim ona da ilgili ilana bakmak lazim. onun bunun lafiyla hedefinizden sasmayin. ozel sektörde de sorun olmaz.
Bunu bana neden soruyosunuz ben mi karar veriyorum :)Kırmızı reçete demek illa ağır ilaç demek değil ki
Suistimali tehlikeli olabilecek ilaçlara direkt eczaneden ulaşım kolaylaşmasın diye de olabilir.
Ağrı kesicilerin bazıları kırmızı reçete ile satılıyor mesela. Farz edelim eklemimde ameliyat sonrası geçmeyen ağrı var ve kırmızı reçeteli ağrı kesici kullanıyorum. Bunun memuriyetimle ilgisi ne?
Umarım dikkat dağınıklığı hastalığını biliyorsunuzdur gerçekten psikolojik yeterlilik unsuru değil bu . Ayrıca ben bir ruhsal çöküntüde olup da daha farklı bir ilaç kullanabilirdim nasıl başım karnım dişim ağrıdığında doktora gidip ilaç kullanıyorsam psikiyatri ye gidip ilaç da kullanabilirdim . Bunda da kimse sen yeterli değilsin diyemezdi bana .
Bazen ne geliyorsa başımıza psikiyatri ye deli doktoru diyen insanlar yüzünden geliyor .
Umarım tüm bu acımasız yorumunuz bir gün size karşı gelmez ne diyeyim.
Pardon acimasiz derken?Umarım dikkat dağınıklığı hastalığını biliyorsunuzdur gerçekten psikolojik yeterlilik unsuru değil bu . Ayrıca ben bir ruhsal çöküntüde olup da daha farklı bir ilaç kullanabilirdim nasıl başım karnım dişim ağrıdığında doktora gidip ilaç kullanıyorsam psikiyatri ye gidip ilaç da kullanabilirdim . Bunda da kimse sen yeterli değilsin diyemezdi bana .
Bazen ne geliyorsa başımıza psikiyatri ye deli doktoru diyen insanlar yüzünden geliyor .
Umarım tüm bu acımasız yorumunuz bir gün size karşı gelmez ne diyeyim.
Herkes için çalışma sektorleri farklidir. Sinirli biri öğretmen olmamali misal ilac kullanmiyorsa da kullaniyorsa da.yaşamadan anlayamayanların yaşayıp anlamaları gerektiğini düşünüyorum, sizin kadar iyi dilek dileyemiyorum o yüzden hanımefendi için.
Bunu bana neden soruyosunuz ben mi karar veriyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?