mrb canım benim 11-12 tane falan oldu ama sadece 1 tanesi istenilen boyuta gelebildi, ama hamile kalamadım, sen pkolu olduğun için senin fazla olabilirMerhaba hanımlar..
Pko'luyum. Gebelik planlıyorum.
Bu ay Menegon'a başladım (yumurta büyütücü iğne)
artı olarak Femera kullanıyorum..
Bu iğneyi kullanıp hamile kalan arkadaşlar
kaç tane yumurtanız büyümüştü.?
Yardımcı olabilir misiniz?
Menegon bende dayanılmaz ağrılar yapmıştı doktorum bu olumlu bir şey dedi sırf onun için katlandım zaten menegon menepoza girmiş kadınların idrarından yapılıyormuşBen menogonu 3 ay kullandim ve her ay bir yumurta gelisti. Ama gebelik olusmadi hatta son kullandigim ay yumurtam 2.2 santime ulasti ama yine hamile kalamadim ve en kotusu bu hormonlar bana kist ve sut hormonu yuksekligi yapti. Bu yuzden gecen ay Kisti aldirmak zorunda kaldim ve hormon yuksekligi yuzunden gogusumden sut geldi simdi hayit tohumu kapsullu kullaniyorum ki prolaktin dusun diye. Tabi ki bu ilacla hamile kalan cok kisi var ama ben bu yasadiklarim yuzunden kimseye tavsiye edemiyorum malesef
Menegon bende dayanılmaz ağrılar yapmıştı doktorum bu olumlu bir şey dedi sırf onun için katlandım zaten menegon menepoza girmiş kadınların idrarından yapılıyormuş
Aynen şiddetli ağrılarım olmuştu bana da rahime tutunmasını sağlayacak diyerek vermişti çektiğim ağrılarla kaldım .Slm canim. Evet agrilarida cabasi yani saglikli bi hamilelik olusaydi veya iste denedim ama olmadi diyebilseydim keske. Yan etkileri cok yuksek ve bende malesef bu ilaci bayram sekeri gibi dagitan bi doktora denk geldim gerci altini cizmem lazim ki benim kistim tedavi oncesinde vardi ama cok kucuktu ve belki kendiliginden patlardi sagolsun menogon besledi buyutu ta ki aldirana kadar
bende de kasıgımdan bacagıma doğru agrı yapmıştı ilk iğnelerimde hiç hissetmeden yaptırıyordum son iğneleri vurundukca, daha iğne girerken çok acıtıyodu bacagımın üstüne zor basıyordum, adım attıkca agrı oluyordu, senindemi öyle ağrı oldu ? ikinci aşılamaya başlıycaz gelecek ay en çok korktuğum o iğneler benimAynen şiddetli ağrılarım olmuştu bana da rahime tutunmasını sağlayacak diyerek vermişti çektiğim ağrılarla kaldım .
İğneyi vurulduktan 1 2 saat sonra karın bölgemde şiddetli ağrılar oluyordu gece bazen ağrıdan kıvranıyordum .bende de kasıgımdan bacagıma doğru agrı yapmıştı ilk iğnelerimde hiç hissetmeden yaptırıyordum son iğneleri vurundukca, daha iğne girerken çok acıtıyodu bacagımın üstüne zor basıyordum, adım attıkca agrı oluyordu, senindemi öyle ağrı oldu ? ikinci aşılamaya başlıycaz gelecek ay en çok korktuğum o iğneler benim
bende de kasıgımdan bacagıma doğru agrı yapmıştı ilk iğnelerimde hiç hissetmeden yaptırıyordum son iğneleri vurundukca, daha iğne girerken çok acıtıyodu bacagımın üstüne zor basıyordum, adım attıkca agrı oluyordu, senindemi öyle ağrı oldu ? ikinci aşılamaya başlıycaz gelecek ay en çok korktuğum o iğneler benim
Bende çok fazla ağrı yapmadı.Menegon bende dayanılmaz ağrılar yapmıştı doktorum bu olumlu bir şey dedi sırf onun için katlandım zaten menegon menepoza girmiş kadınların idrarından yapılıyormuş
İnşallah arkadaşım, Allahım isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin. .mrb canım benim 11-12 tane falan oldu ama sadece 1 tanesi istenilen boyuta gelebildi, ama hamile kalamadım, sen pkolu olduğun için senin fazla olabilir
evet canım rapor için başvurdum bu hafta, 1 haftada çıkar dediler gelecek haftaya çıkar heralde ilaçlarımı alırım 3 kutu menegon, 1 tane ovitrelle, 1 tanede aşılamadan sonra hergün sıkılan jelden yazmış ne kadar tutar bilmiyorum raporlu, ilk aşılamam raporsuz 650 ye mâl olmuştu ilaçlar doktor ücreti vs hepsi içinde...İğneyi vurulduktan 1 2 saat sonra karın bölgemde şiddetli ağrılar oluyordu gece bazen ağrıdan kıvranıyordum .
Aşılamada gonal f göbekten kullandım sorun olmadı ama bu arada ilaç raporu veriyor hastaneler senin gideceğin veriyor mu
Evet bende okumuştum reçetesinde ama bilmiyorumki yumurtaları uyardığı içinde olabilir çünki ilk iğnelerimde hiç acı ağrı olmamıştı 1 haftadan sonra olmaya başlamıştı...Menegon menepoza girmiş kadın idrarından yapıyor acaba o yüzden mi ağrıya sebep oluyor.
Menegonun kutusunu 100 tl almıştım ben çatlama iğnesi 70 tl raporlu 41 tl ye veriliyor aşılama ücreti ne kadardı.AA ben raporu 5 dakikada aldımevet canım rapor için başvurdum bu hafta, 1 haftada çıkar dediler gelecek haftaya çıkar heralde ilaçlarımı alırım 3 kutu menegon, 1 tane ovitrelle, 1 tanede aşılamadan sonra hergün sıkılan jelden yazmış ne kadar tutar bilmiyorum raporlu, ilk aşılamam raporsuz 650 ye mâl olmuştu ilaçlar doktor ücreti vs hepsi içinde...
Evet bende okumuştum reçetesinde ama bilmiyorumki yumurtaları uyardığı içinde olabilir çünki ilk iğnelerimde hiç acı ağrı olmamıştı 1 haftadan sonra olmaya başlamıştı...
ben raporsuz menegonu 110 a ovitrelleyide 50 ye almıştım, ben üniversite hastanesine gidiyorum onun için olabilir canım senin özelmi?Menegonun kutusunu 100 tl almıştım ben çatlama iğnesi 70 tl raporlu 41 tl ye veriliyor aşılama ücreti ne kadardı.AA ben raporu 5 dakikada aldım
evet özele gitmiştim rapor çıkarttığıma değmez menegon için dedi 100 tl ye eczacı arkadaşımız var ondan aldıkben raporsuz menegonu 110 a ovitrelleyide 50 ye almıştım, ben üniversite hastanesine gidiyorum onun için olabilir canım senin özelmi?
eczacıdan eczacıyada fiyat değişiyo cnm, kaç tane eczaneye sordum hepsi farklı fiyat çıkarttı :)evet özele gitmiştim rapor çıkarttığıma değmez menegon için dedi 100 tl ye eczacı arkadaşımız var ondan aldık
Aynen öyle oluyor canım ve hastane yakınındakiler daha pahalı oluyor ben sürekli aynı eczacıdan alıyorum aldığım ilaçlarda pahalı devamlı gittiğim için oda yardımcı oluyor iyice kaynaştık artık ilaç yoksa sipariş edip eve getiriyor bizim sokakta oturuyormuş zateneczacıdan eczacıyada fiyat değişiyo cnm, kaç tane eczaneye sordum hepsi farklı fiyat çıkarttı :)
hayırlı haberlerle dön inşallah,Kızlar bugün doktor kontrolüm var.. Menegon inşallah işe yaramıştır.. Çok heyecanlıyım, öğleden sonra randevu, lakin uyuyamadım.. Çatlatma iğnesi pregnyl almamı istedi doktorum sanırım ucuz bi iğne.. Bugün gitmeden eczaneden alıcaz eşimle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?