- 12 Nisan 2007
- 6.212
- 77
- 358
- 58
Ben 5,5 yıl önce meme ca tedavisi sonrasında Zoladex iğne ile menopoza girmiştim. İğne bitince regl olma ihtimalim vardı; ama 3,5 yıldır olmadım ve kendimi buna alıştırdım. On gün önce  oldukça yoğun bir kanama geçirdim. Çok korktum; çünkü menopoz sonrası kanamalar pek hayra yorulmaz. Dün bir jinekoloğa gidip muayene oldum. Meğer ben gerçekten regl olmuşum. Bu yaştan ve bunca yıldan sonra öyle garip hissettim ki kendimi, anlatamam. Darısı erken yaşta menopoza girip çocuk sahibi olamayanların başına inşallah. Allah herkesin gönlüne göre versin.
Bu yaştan ve bunca yıldan sonra öyle garip hissettim ki kendimi, anlatamam. Darısı erken yaşta menopoza girip çocuk sahibi olamayanların başına inşallah. Allah herkesin gönlüne göre versin.

Bu yaştan ve bunca yıldan sonra öyle garip hissettim ki kendimi, anlatamam. Darısı erken yaşta menopoza girip çocuk sahibi olamayanların başına inşallah. Allah herkesin gönlüne göre versin.