İnsanlara karşı o kadar güvensiz bir insan oldum ki.Şu an kişi durumumu o kadar iyi anlatmisssiniz ki. Bazen kendimi kötü bir insan gibi hissediyorum.
Bende öyleyim artık ilişkiler arkadaşlıklar çıkar ilişkisi olmuş...İnsanlara karşı o kadar güvensiz bir insan oldum ki.
O kadar zor ki anlayabilmek en başından. Çok geç öğreniyoruz en yazık ki insanların gerçek yüzlerini. Allah herkesi iyilerle karşılaştırsın.Bende öyleyim artık ilişkiler arkadaşlıklar çıkar ilişkisi olmuş...
Oyuzden az insan çok huzur diyorum....
Çünkü arkadan konuşup yuzune bakamam ben insanların öyle yapanlarla da işim olmaz yalakalik yapamam yani....
Uzak durmaya çalışıyorum ama gelip buluyorlar illa bir şekilde. Tamam desen olmuyor, hayır desen olmuyor. Hep menfaat, hep sahtelik. Bunu fark etmek çok üzücü.Nefret edilesi tipler!Uzak dur canım öyle insanlardan.Ben bu tip insanlar yüzünden bir ayımı kendime zehir ettim.Ah ne büyük aptallık benim ki si .Sen şakın bu hataya düşme.
Çok çok doğru ama o sahte kalabalıklar hep işleri düştüğünde ortaya çıkıyorlar ya o can sıkıcı işte. Bazen o kadar belli oluyor ki asıl amaçlarının çıkar olduğu, menfaat olduğu, o insanlar için kılımı dahi kıpırdatmak istemiyorum inanın. Bundan dolayı üzülüyorum ama gerçekten bazı insanlara bir kere fırsat verildi mi sürekli suistimal ediyorlar bunu.Bu konuda ben çok akıllandım artık
Az insan, çok huzur
"Sahte kalabalığın olacağına, kaliteli bir yalnızlığın olsun" demişler
Çok ta doğru söylemişler
Valla ben hiç te üzülmüyorumÇok çok doğru ama o sahte kalabalıklar hep işleri düştüğünde ortaya çıkıyorlar ya o can sıkıcı işte. Bazen o kadar belli oluyor ki asıl amaçlarının çıkar olduğu, menfaat olduğu, o insanlar için kılımı dahi kıpırdatmak istemiyorum inanın. Bundan dolayı üzülüyorum ama gerçekten bazı insanlara bir kere fırsat verildi mi sürekli suistimal ediyorlar bunu.
Valla ben hiç te üzülmüyorum
Kimin ne mal olduğunu anladığımdan beri
Hiç kimseyle muhatap olmuyorum
Böyle kafam çok daha rahat
İcim içimi yiyor suçluluk hissediyorumValla ben hiç te üzülmüyorum
Kimin ne mal olduğunu anladığında beri
Hiç kimseyle muhatap olmuyorum
Böyle kafam çok daha rahat
Haklısınız gerçekten. Mesele “hayır” diyebilmekte kesinlikle. Ancak hayır demeye fırsat vermiyorlar ya artık. Diliyle istemeyene yardım etmek daha güzel ve doğru geliyor bana. Gelin görün ki bariz bir şekilde türlü dalavere ile bir şeyler isteyenler, tabiri caizse enayi yerine koymaya çalışanlar beni aşırı sinirlendiriyor. Yapacağım varsa da yapmak istemiyorum hiçbir şey bu tarz insanlar için. O kadar üzülüyorum ki sonradan, ama bu tarz insanların o anda bana hissettirdikleri duygular sinirlerimi bozuyor. Sırf menfaat için canım, cicim diyenler olmasın hayatımda. Ne iyilik istesin ne kötülük, sadece uzak olmalarını istiyorum. Hayır demek, istedikleri cevabı vermemek en doğrusu ama bunu yapabilmek gerek kırmadan. Aksi halde sinirlerim bozuluyor.Böyle tipler kendilerini çabucak belli eder uzak dur.
Eskiden gereksiz bulurdum arkadaşlığı. Senin gibi kendimce savunma mekanizması geliştirmiştim.
Şu aralar fikrim farklı.
Her insan ayrı hikaye.
Bilinçli olunca, yapmak istemediğine hayır diyebilince arkadaşlıklar yük olmaktan çıkıyor.
Suistimal edildiğimi düşünmedikçe insanlara yardım etmek, kendimce iyilik yapmak beni mutlu ediyor.
Karşılıksız yapılınca insana dert olmuyor.
"Hayır" diyebilmek çok önemli.
Arkadaşlıkta diğer ilişkiler gibi gittiği yere kadar...
Neden ?İcim içimi yiyor suçluluk hissediyorum
Aynen bu insanlardan nasıl onlar gibi nazik bir şekilde kurtulunur?Çok çok doğru ama o sahte kalabalıklar hep işleri düştüğünde ortaya çıkıyorlar ya o can sıkıcı işte. Bazen o kadar belli oluyor ki asıl amaçlarının çıkar olduğu, menfaat olduğu, o insanlar için kılımı dahi kıpırdatmak istemiyorum inanın. Bundan dolayı üzülüyorum ama gerçekten bazı insanlara bir kere fırsat verildi mi sürekli suistimal ediyorlar bunu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?