- 25 Ağustos 2014
- 6.767
- 8.893
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen hamilesin galiba gerginliğinden belli... bunu birçok kez yaptı ne gysem istıyor gtsin alsın kendine kendi okadr çok cimriki paraya kıyıp elbise alamıyor kendine biz para verip alıyoruz o gıysın diyemi ne zman bana gelse bir kıyafetime göz koyar alsın kocası onaNe var bunda Allah aşkına yaa. Bu kadar mı cimrisiniz birşeyinizi paylaşamıyorsunuz. Çıkar menfaat falan ne alaka? kadın belli ki beğenmiş özenmiş üstelik de akrabanız yani hamile bir de.
Herkes güzel kıyafet giyiniyor öyle balonlarla fotoğraf çekiliyor hamileliğinde o da özenmiş demek ki alt tarafı bir kere giymiş eline de balonu alıp hatıra olsun diye foto çekilmiş. Sahilde der çekilse çıkarsa ne olur yani en fazla yarım saat sürer bir hamilenin isteğini yapmış olursunuz bu kadar mı kıymetli eşyalarınız yani yazık gerçekten kalp kırmaya değer mi?
Durumu benden iyi çok cimri biri kendine hiç bişey almıyor letgodan giyiniyor düşün bukadrda olmazBoş işler ver n'olacak heves etmiş durumu yok belli ki hamile duası alırsın belki
Elbise hem hamileye hemde normal olabiliyor gögüs altından bol geldiği için canım bu ilk degil üzerimde ne görse istiyor bıktım yaniBalon neyse de elbiseniz 6-9aylık hamileye nasıl uyuyor ki ben 6dan 9a 10-12kilo almıştım en az
Balon denilen şey şişirmesi dahil 20lira falan olmalı. Bence elbiseyi vermeyin elbisenin söküldüğünü ya da ona olmayacağını ima edin. Balon da bir tane hediye edin. İlla rakam olmaz da bebeğin baş harfi olur. Hem hoşuna gider hem de komple kurtulursunuz.
Ramazan’da tutamadığım oruçları kaza etmeye başladım kahvaltı yapamam. Hava da sıcak dışarı çıkamam de çok mu fena oldu kiBende kaynanam gelcek desem dicekki ertai gün gel veya baska bişe oyuzden usturuplu bişe soleme gerek ilk yazan arkadasımızınki baya haince gelditam ona layık
![]()
O halde bir balon hediye edin bence elbiseyi veremem yipraniyor deyin içinizden vermek gelmiyorsaDurumu benden iyi çok cimri biri kendine hiç bişey almıyor letgodan giyiniyor düşün bukadrda olmaz
Oruç meselesi aklımdaydı:)) bnimde ama yok dicemki eşim aldıgı için izin vermiyor baskasının giymesineRamazan’da tutamadığım oruçları kaza etmeye başladım kahvaltı yapamam. Hava da sıcak dışarı çıkamam de çok mu fena oldu ki
Oruç meselesi aklımdaydı:)) bnimde ama yok dicemki eşim aldıgı için izin vermiyor baskasının giymesine
MükemmelsinizBu konulara biraz hijyenik, temizlik açısından bakın. Kıyafetlerinizi paylaşmamaya özen gösterin. Paylaşmaya devam ederseniz bunu yapmaya sizden yüzü bulmaya devam edecektir. Bahanelerden ziyade tavrınızı ya koyacaksınız, ya koyacaksınız bu kadar.
Menfaat kötü birşey. Farkındasınız menfaatin. Ve bu farkındalığı artık yüzüne vurmanız gerekir.
Bu gidişle bebeğine de birşey almaz.
Bakın elbiseyi sakın vermeyin. Kendisine izah et “kusura bakma elbiseyi veremeyeceğim benim için özel bir elbise hem eşim kıyafetlerimi paylaşmama izin vermiyor. Kahvaltı teklifin geçerliyse geleyim istersen.” Deyin. Kesinlikle bunu diyin. Kahvaltıya gel derse gidin yüzündeki ifadeleri izleyin bakın. Gelmeyebilirsin derse vermediğinize şükredin.
Bunu kesin yapım rica ediyorum. Deli gibi rica ediyorum. Hatta kahvaltıya gidin ve kahvaltıda böyle sevimli bir şekilde izah edin. Görün yüzündeki ifadeyi nasıl olacak tavırları değişecek mi bakalım. Herşeyi görmekte test etmekte fayda var.Mükemmelsiniz
Sizin mesajınızı okumadan önce ben ona dedim ki eşime bahsettim bugunü elbisemi vermek istemıyor kızıyor dedim tamam dedi sonrada sizin bu dediğinizi dedim teklif geçerlyse geliyorum dedim tabi gelceksin dedi bakalım gdicem:)Bunu kesin yapım rica ediyorum. Deli gibi rica ediyorum. Hatta kahvaltıya gidin ve kahvaltıda böyle sevimli bir şekilde izah edin. Görün yüzündeki ifadeyi nasıl olacak tavırları değişecek mi bakalım. Herşeyi görmekte test etmekte fayda var.
Haberdar edin.
Millet şaşırmıs yemin ederim yaa iyi yapmıssınızValla bir arkadaşım arsızlık yapıp düğünüm seninkinden 1 ay önce Sen bana gelin duvağini ve gelin çiçeğini ver. ben düğünde takayım sana getiririm demişti. Her yerine iğne takıyolar düşünün. O çiçek falan da ne hale gelir. Ben şok oldum. Bu bana özel onu veremem dedim. Rahatsız olurum dedim. Zaten o da çıkarcıydı konuşmadı sonra bir daha benimle. Hayır demeyince akıllanmazlar. Direk hayır deyin olmazsa
Ay kesin sende nazar var canım dikkat et kendine
Çünkü balonlar pat pat patladı gece çok korktum
Elbiseyi de yıkayıp ütüleyip haftaya sana getireyim diye düşünürken ütü elbiseye yapıştı ütüden zor temizledim yapışanları ayy kesin nazar var üstünde de![]()
![]()
Tanımadıgınız için böyle düşünüyorsunuz tüm yakınları onun nasıl biri oldugunu iyi biliyor ne giysem istiyor bukadarda olmaz yani alsın kendine kıyamıyor paraya hem ben kendisini boşta göndermedim dogmamıs bebegıne hediyede verdim bugun yengemle konustuk anneme soylemıstımo kişinin gelcegını annemde yengeme soylemiş .. yengemde O kadın Allah için gelmez kesin bir şeyini isticektir demis yani herkes farkındaMenfaat, kullanılmak falan diye abartmışsınız. Dramatize etmeye gerek yok.
Bazen insanlar birbirini, gül yüzünü özlediği için değil, bir şey rica etmek için arar. Hayat bu. Size meraklı olmak zorunda değil. Size ikiyüzlü yaklaşsa, çok sever gibi yapsa tamam da, gayet usulünce davranmış kadın. Bir şeyinizi vermek istemiyorsanız vermeyin, bunun için bir şey diyemem de, kadını da yerin dibine sokmaya gerek yok bir balon, 1 elbise ödünç istedi diye.