Menfaatçi kaynana

ebruuli04

Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2025
206
124
18
Kızlar merhaba.Bir derdim var benzer şeyi yaşayan biri bana akıl verebilir miBiz yeni evlendik eşya alamadık bir öğrenci evinde oturduk.Borç içindeyiz altınlarımı falan da verdim hep.Eşimin annesi eşim çok küçük yaştayken bırakıp gitmiş .Ama şimdi memur oldu diye her ay bizden 3-5 bin (en kötü )para istiyor.Hani bir şeye ihtiyaç olur hastalık zaruri haller falan insan tabi ki ailesidir yardım eder ama her ay düzenli olarak "parayı yatır diye aradım" diye mesaj atılır mı ??Lütfen bana bir akıl verin.

3-5 bin lira bu zamanda para mı? Bırakın oğlu annesine destek olsun.. Demek ki kadın çok muhtaç..

Bırakın yapsın.. O iyilik eninde sonunda size güzel kapılar açar.

Siz borç içindeyken eşiniz de gönderiyor mu o parayı? Asıl meseleniz bu.
Gönderiyor.Kadın tek yaşıyor.Göndermezsem beni millete rezil eder millet de bana söver maaşı var anasına bakmıyor derler diyor.Kadına bişe dese hemen kendini hastalığa vuruyor.Ama benim ne günahım var.

Küçük yaşta bırakıp giden kadın ne yüzle para istiyor? Sonradan geri mi dönmüş eşinle ilişkisi ne durumda

3-5 bin lira bu zamanda para mı? Bırakın oğlu annesine destek olsun.. Demek ki kadın çok muhtaç..

Bırakın yapsın.. O iyilik eninde sonunda size güzel kapılar açar.
Zamanında bakıp büyütseydi ortalığa atmasaydı annesi olarak o zaman.Konu destek olmak da değil burda.Ben zaten ihtiyacı olduğunu bilsem göndermesini kendim isterim.Konu paramı yatır demesi.Bizi maaşa bağlamış gibi hissettirmesi.Kendi evini sıfırdan düzdü.Bir vaşına 4+1 de oturuyor.Ben 50 mtkare bir yerdeyim.Ben burda elin pisliğinde otururken başkasına acıyamıyorum.

Eşinize yazık elbette. Nereden buldu bu kadın eşinizi? Bırakıp gittiğine göre yerini bilmiyor olması lazım.
Siz çalışıyor musunuz?

Eşinize yazık elbette. Nereden buldu bu kadın eşinizi? Bırakıp gittiğine göre yerini bilmiyor olması lazım.
Siz çalışıyor musunuz?
Ben çalışmıyorum.Bulur aynı şehirde yaşıyorlardı.Eşin de evde oturmasın çalışsın bize çok para lazım diyince benim tüm hevesim kaçtı çok küçük bi yerdeyiz iş imkanı da yok ama

Hayır dönmemiş tek yaşıyor.Oğlu memur olunca kıymete bindi aslan oğlum paşa oğlum diyip duruyor
Borç isteyin. Madem geniş evde yalnız yaşıyor ve çocuğunu bırakıp gitmiş zamanında, şimdi yakınlık kurmaya çalışıyorsa elini cebine atsın. Zaten borç isterseniz selamı sabahı keser böyle bir insansa

Ben çalışmıyorum ama eşim önceden araba aldı onun borcu düğün borcu ev tutma borcu vs
Yani eşiniz annesine para vermesin bence zaten. O konuda kesinlikle haklısınız. Herkes kendi alt neslinden sorumlu o da bir yasa kadar. Yine de o kadar borcun içinde insan çalışır ya da hemen evlenmeyelim der. Çok tuhaf geliyor buradaki bazı konular bana.

Ayy bir de hamile kalmaya çalışıyormuşsunuz. Allah akıl fikir versin ne diyim.

Bırakıp gitmiş derken, yıllarca hiç görüşmemişler mi? Şimdi ne yüzle para istiyor, eşiniz niye yolluyor? Engel olun yollamayın.

Öğrenci evinde otururken ne borcunuz var? Neden çalışmıyorsunuz?

Eşiniz gonderıyor mu siz öğrenci evınde yaşarken ?
Gönderiyor.Göndermezsem ben rezil olurum diyor.Ona da bişe diyemiyorum.Ama ben yeni bebeğimi kaybettim.
borç istenir mi ondanyani ağzını açsa beni gezdirin beni tatile çıkartın yedirin içirin hediye alın diyor.Biz balayına bile gidemedik bunlar yüzünden.Ve ben bebeğimi yeni kaybettim hamile kalmamda çok zor buna rağmen sürekli çocuk yapın diyip duruyor her açıdan zarar bana işin içinden çıkamıyorum.Kızı evlendi çocuğu oldu onun çocuğuna bakıyor bizden para istiyor ben çözemedim

Peki eşinizi kim büyütmüş, annesi neden bırakmak zorunda kalmış?

Hayır görüşmemişler bırakıp gitmiş yeniden evlenip boşanmış zaten.Eşim önceden araba almıştı altınlarımla onu kapattık sonra eşime tarla davasından bir borç çıktı yeni şehir yeni kira vs diyince iyice dibe girdik.

Babası dedesi ninesi halası falan büyütmüş sonra daha çocukken çalıştırmaya başlamışlar.Biz tanıştık ben en azından memur ol kimseye muhtaç olmayalım dedim öyle oldu o da.Kadın eşiyle boşanınca çocuğu da bırakmış.Kızını almış yanına ama onu da hemen evlendirmiş çok lükse düşkünler

Hamile kalmaya çalışmadım plansız bi gebelik yaşadım onu da kaybettim.Ben çocuğu da kendimle rezil edecek bi kafada değilim zaten.Sadece kaynanam sürekli bebek istiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…