Menfaatçi kaynana

Üzüldüm sizin adınıza . Neden rezil olurum die düşünüyor

Üzüldüm sizin adınıza . Neden rezil olurum die düşünüyor
Çevre ne der diye düşünüyor.Kadın yaygaracı biri annesine bakmıyor derler sokağa mı atayım diyor.O da sevdiğinden yapmıyor çünkü bakıp büyütmemiş emek vermemiş bir bağ yok o yüzden aralarında.Sadece mecbur hissettiği için yapıyor.Konu gerçekten yapması da değil maaş gününü bilip sadece o gün arıyor para atın diyor başka bi muhabbet yok

Annesi zamanında atmış ama evladını

Gönderiyor.Kadın tek yaşıyor.Göndermezsem beni millete rezil eder millet de bana söver maaşı var anasına bakmıyor derler diyor.Kadına bişe dese hemen kendini hastalığa vuruyor.Ama benim ne günahım var.
Çalışıyor mı, nasıl geçimini sağlıyor normalde?
Millet annesine sövmüş mü kendisini küçük yaşta bırakıp giderken?
Siz kadının istemesine takmışsın ama kocanız göndermese istemez vir yerden sonra.

İster o.Maaş günü oldu mu hemen arıyor.Kendi ağzıyla istiyor.Biz bir kere maaş alamadık 2 ay sürekli maaş yattı mı diye arıyordu.Normal biri değil gerçekten istediğiniz kadar yok diyin hiç oralınolmuyor

Yollamak zorunda degılsınız sizinde durumunuz belli.Kadın resmen kullanıyor sizi

Kendınız borc ıcındeymıssınız zaten elin sizden haberi varmı bosverın . O kadın ele lafa çıkarsa el ona desin önce attığın çocuktan ne umuyorsun die
Biz herhalde yaygara yapıp milletten borç istemiyoruz diye böyle oluyor. Keşke herkes sizin gibi düşünse

Evet sadece maaş günü arayıp para isteyen birinden başka ne beklenir ki.Sevse böyle mi olur.Benim annem evli olmama rağmen hala kendisi bana destek olur bir gün bişe de istemez.
Siz esinizi ikna etmeye calısın yollamasın anne ogul ılıskısıde yoksa telefon numaralarınızı degısın ulasamasın sze :)

Ama benim ne günahım var
Tek maaş ile borç içinde bir de ustune cocuk düşünüyormuşsunuz, o çocuğun günahsı ne?
Insan bi calisayim, borçları bitirelim, azicikta birikim yapabiliyorsak yapalim diye düşünür ne bileyim, neden hemen üremek?

Bir esyaniz ne bilim buzdolabiniz, firininiz bozulsa ve yeni almak zorunda kalsaniz poponuz acik dolaşacaksiniz belli ki, annesine verdiği 3-5 bin bile zortlatiyor sizi, neye guvenerek calismiyorsunuz?

Sizin calismamak gibi bi lüxünüz yok ki aslinda, ne bu rahatlık? Vallahi aslinda şu sekil gamsiz olmak gerekiyor sanirim, borç cok para yok ama ureyelim, cunku cok lazim

Gönderiyor.Kadın tek yaşıyor.Göndermezsem beni millete rezil eder millet de bana söver maaşı var anasına bakmıyor derler diyor.Kadına bişe dese hemen kendini hastalığa vuruyor.Ama benim ne günahım var.
Nasıl millete rezil ediyormuş?
Rezil edeceği millet,kendisinin terk edip gittiğini bakmadığını bilmiyor mu?
Bana eşinizin para gönderme motivasyonu hiç mantıklı gelmedi ya.
Başka bir neden olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…