- 6 Mart 2024
- 8.511
- 13.646
- 168
Üzüldüm sizin adınıza . Neden rezil olurum die düşünüyorGönderiyor.Göndermezsem ben rezil olurum diyor.Ona da bişe diyemiyorum.Ama ben yeni bebeğimi kaybettim.
borç istenir mi ondanyani ağzını açsa beni gezdirin beni tatile çıkartın yedirin içirin hediye alın diyor.Biz balayına bile gidemedik bunlar yüzünden.Ve ben bebeğimi yeni kaybettim hamile kalmamda çok zor buna rağmen sürekli çocuk yapın diyip duruyor her açıdan zarar bana işin içinden çıkamıyorum.Kızı evlendi çocuğu oldu onun çocuğuna bakıyor bizden para istiyor ben çözemedim
Çevre ne der diye düşünüyor.Kadın yaygaracı biri annesine bakmıyor derler sokağa mı atayım diyor.O da sevdiğinden yapmıyor çünkü bakıp büyütmemiş emek vermemiş bir bağ yok o yüzden aralarında.Sadece mecbur hissettiği için yapıyor.Konu gerçekten yapması da değil maaş gününü bilip sadece o gün arıyor para atın diyor başka bi muhabbet yokÜzüldüm sizin adınıza . Neden rezil olurum die düşünüyor
Annesi zamanında atmış ama evladınıÇevre ne der diye düşünüyor.Kadın yaygaracı biri annesine bakmıyor derler sokağa mı atayım diyor.O da sevdiğinden yapmıyor çünkü bakıp büyütmemiş emek vermemiş bir bağ yok o yüzden aralarında.Sadece mecbur hissettiği için yapıyor.Konu gerçekten yapması da değil maaş gününü bilip sadece o gün arıyor para atın diyor başka bi muhabbet yok
Ben de diyorum o onun ayıbı diyor.İnanın çıkamıyorum işin içinden.Annesi zamanında atmış ama evladını
Çalışıyor mı, nasıl geçimini sağlıyor normalde?Gönderiyor.Kadın tek yaşıyor.Göndermezsem beni millete rezil eder millet de bana söver maaşı var anasına bakmıyor derler diyor.Kadına bişe dese hemen kendini hastalığa vuruyor.Ama benim ne günahım var.
Eşiniz kendınce ders vermeye çalışıyor olabilir mi bak sen Benı attın ama ben yapmıyorum dieBen de diyorum o onun ayıbı diyor.İnanın çıkamıyorum işin içinden.
Bence ders de değil.Millete rezil olurum diye düşünüyor sadece.Ben kaç defa söyledim ele rezil mi olalım dediEşiniz kendınce ders vermeye çalışıyor olabilir mi bak sen Benı attın ama ben yapmıyorum die
Kendınız borc ıcındeymıssınız zaten elin sizden haberi varmı bosverın . O kadın ele lafa çıkarsa el ona desin önce attığın çocuktan ne umuyorsun dieBence ders de değil.Millete rezil olurum diye düşünüyor sadece.Ben kaç defa söyledim ele rezil mi olalım dedi
İster o.Maaş günü oldu mu hemen arıyor.Kendi ağzıyla istiyor.Biz bir kere maaş alamadık 2 ay sürekli maaş yattı mı diye arıyordu.Normal biri değil gerçekten istediğiniz kadar yok diyin hiç oralınolmuyorÇalışıyor mı, nasıl geçimini sağlıyor normalde?
Millet annesine sövmüş mü kendisini küçük yaşta bırakıp giderken?
Siz kadının istemesine takmışsın ama kocanız göndermese istemez vir yerden sonra.
Yollamak zorunda degılsınız sizinde durumunuz belli.Kadın resmen kullanıyor siziKızlar merhaba.Bir derdim var benzer şeyi yaşayan biri bana akıl verebilir miBiz yeni evlendik eşya alamadık bir öğrenci evinde oturduk.Borç içindeyiz altınlarımı falan da verdim hep.Eşimin annesi eşim çok küçük yaştayken bırakıp gitmiş .Ama şimdi memur oldu diye her ay bizden 3-5 bin (en kötü )para istiyor.Hani bir şeye ihtiyaç olur hastalık zaruri haller falan insan tabi ki ailesidir yardım eder ama her ay düzenli olarak "parayı yatır diye aradım" diye mesaj atılır mı ??Lütfen bana bir akıl verin.
Biz herhalde yaygara yapıp milletten borç istemiyoruz diye böyle oluyor. Keşke herkes sizin gibi düşünseKendınız borc ıcındeymıssınız zaten elin sizden haberi varmı bosverın . O kadın ele lafa çıkarsa el ona desin önce attığın çocuktan ne umuyorsun die
Evet sadece maaş günü arayıp para isteyen birinden başka ne beklenir ki.Sevse böyle mi olur.Benim annem evli olmama rağmen hala kendisi bana destek olur bir gün bişe de istemez.Yollamak zorunda degılsınız sizinde durumunuz belli.Kadın resmen kullanıyor sizi
Borca sokun bari kocanızı bişeyler alın 3-5 ne gönderiyorsa onuda taksite baglayınBiz herhalde yaygara yapıp milletten borç istemiyoruz diye böyle oluyor. Keşke herkes sizin gibi düşünse
Siz esinizi ikna etmeye calısın yollamasın anne ogul ılıskısıde yoksa telefon numaralarınızı degısın ulasamasın sze :)Evet sadece maaş günü arayıp para isteyen birinden başka ne beklenir ki.Sevse böyle mi olur.Benim annem evli olmama rağmen hala kendisi bana destek olur bir gün bişe de istemez.
Tek maaş ile borç içinde bir de ustune cocuk düşünüyormuşsunuz, o çocuğun günahsı ne?Ama benim ne günahım var
Ben sanırım artık her şeyi bırakıp giderim diye düşünüyorumKayınvalideniz para istiyor,
Kayınvalideniz bebek istiyor
Elalem oğlunu burakıp giden kadına bakılsın istiyor
Siz herkesin isteklerini yapmaya çalışıyorsunuz belli ama peki ben ne istiyorum diye hiç düşündünğz mü?
Bunu kavga etmeden nasıl yapabilirimSiz esinizi ikna etmeye calısın yollamasın anne ogul ılıskısıde yoksa telefon numaralarınızı degısın ulasamasın sze :)
Bunu denedim aslında ama eksi bakiyeden gönderdi bu sefer deBorca sokun bari kocanızı bişeyler alın 3-5 ne gönderiyorsa onuda taksite baglayın
Nasıl millete rezil ediyormuş?Gönderiyor.Kadın tek yaşıyor.Göndermezsem beni millete rezil eder millet de bana söver maaşı var anasına bakmıyor derler diyor.Kadına bişe dese hemen kendini hastalığa vuruyor.Ama benim ne günahım var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?