meni cildi güzelletiriyomu:):):)

terriblegirll

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2008
17
0
86
40
İstanbul
arkadaşlar meni cildi güzelleştirirmiş:) sizin bu konudaki düşüncelerinizi bvekliyorum:) henüz ben kullanmadım ama kullananlar söylüyoo cildi güzelleştiriomuş:):):) hadi bakalım yorumlarınızı bekliorum kızlarr:):)kullanan var mı??????-tatlicadiarzu- tıbbi bi açıklaması olmayan bu olayı belki yaşamış bizimle paylaşmak isteyenler vardırr:)

yyok artık arkadasım oyle bisey yok bak sende yazmıssn bilimsel bir açıklaması olamaz yani:):):)
alllah cezanızı verecek:):):)

BENDE DUYDUM YENGEME SORDUM O DA DEDIKI YOK OLE BISI BE PISLIK CIKARMA DEDI AMCANDA xxxx YAPIYO YUUZNE SUR BAK II GELIR SIVILCELERINE DIYOMUS ILK EVLENDIKLERINDE HERDERDE DEVA DIYORUMUS :d:d

Son düzenleyen: Moderatör:
yaaa selin ne alaka internetten araştırdın yaaa ne yazdın google'a meni cildi güzelleştiriomu diye yzadın:):):) geç bunları kızım yaaaa:):) bunalrı netten bulamassın bunlar tecrübelerden öğrenilir demi arkadaşlar:):) valla ben yaradıgını duydum yapmak içinde sabırsızlanıyorum:):):):)

kocalara soleyelimde bundan sonra kozmetik urunlerimize bos yere para vermesinler nan yazik be madem bununla guzellesiyormusuz!ya daha neler artik ya konuyu acan arkadas evlendiginde dene bakalim gercekten cilt guzellesiyormuymus ama burda paylasmayi unutma he olurmu?

hahah arkadslar su olay sole ozetlenebılır..
bnce sperm surdgn yerde kuruyp kalıo:))
yuz proteınlerı emıo gerıye kalan kuru seyıde dogru cıkarırsan peeling maske gorevı goruo
hahahahahha olabılırmı:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…