- 19 Aralık 2016
- 4.368
- 2.659
- 48
- Konu Sahibi aysefeytum
-
İnşallah etkili olur vallahi allah olsun derse herşekilde mucizen seni bulur hergün dua ediyorum ben rabbim büyük inşallah ikimizde olumlu sonuç alırız 3 gün oldu bakalım iğneyi vurulalı 8 veya 10 gün sonra test yaparım belkide adetimin gününü beklerimCanım zaten dr a gittiğimizden beri soğuk sıkım keçi boynuzu özü içiyor sabah akşam. İncir yiyoruz ikimizde, çörek otu yağı içiyoruz. inşallah başarılı oluruz bakalım bekliyoruz
ben 16 mayısta kan tahlili yaptıracağım ama anneler günü yaptırsam çıkar mı? İğnenin etkisi geçmiş olur mu?İnşallah etkili olur vallahi allah olsun derse herşekilde mucizen seni bulur hergün dua ediyorum ben rabbim büyük inşallah ikimizde olumlu sonuç alırız 3 gün oldu bakalım iğneyi vurulalı 8 veya 10 gün sonra test yaparım belkide adetimin gününü beklerim
Sen ne zaman vurdurmuştun ? İlişki günlerin nasılben 16 mayısta kan tahlili yaptıracağım ama anneler günü yaptırsam çıkar mı? İğnenin etkisi geçmiş olur mu?
3 mayıs çarşamba vuruldum. Dün ve bugün ilişki dedi dr ama biz gün aşırı devam edeceğiz sonra, senin?Sen ne zaman vurdurmuştun ? İlişki günlerin nasıl
İkimizde aynı gün vurulmuşuz ben sabah 10 da vuruldum doktorum 10 gün boyunca gün aşırı ilişki tavsiye etti..3 mayıs çarşamba vuruldum. Dün ve bugün ilişki dedi dr ama biz gün aşırı devam edeceğiz sonra, senin?
İnşallah canım. Senin Bat ne zaman?İkimizde aynı gün vurulmuşuz ben sabah 10 da vuruldum doktorum 10 gün boyunca gün aşırı ilişki tavsiye etti..
Gününü aksatmadan ilişkiye devam et canım bazıları 1.2 gün aralıkla yap diyor ama doktorunu dinle iğnenin vurulduğu zaman tutmasada belki bir kaç gün sonra tutabilir
Nisanda 21 de oldum ogünü bekliyorum ama bir iki gün erkende olabilir.Mayısta 26 da olmuştum çünkü bazen erken oluyor bir kaç gün aralıkla.İnşallah canım. Senin Bat ne zaman?
17 mayıs hadi hayırlısı bekleyelim artıkNisanda 21 de oldum ogünü bekliyorum ama bir iki gün erkende olabilir.Mayısta 26 da olmuştum çünkü bazen erken oluyor bir kaç gün aralıkla.
18.21 arası senin ne zaman
Fazla farkta yok aramızda 3 mayısla 17 mayıs 15 gün oluyor adetini bekle derim eğer dayanamazsa 13.gününde yapabilirsin.17 mayıs hadi hayırlısı bekleyelim artık
İşte beklemek o kadar zor ki inşallah sabrederimFazla farkta yok aramızda 3 mayısla 17 mayıs 15 gün oluyor adetini bekle derim eğer dayanamazsa 13.gününde yapabilirsin.
Genelde 10 ile 14 gün arası geçiyor iğnenin etkisi
Bende nasıl bekliceğimi bilmiyorum 6 ay olucak deneyeli her ay bekliyorum bu ay nasıl geçicek bilmiyorumİşte beklemek o kadar zor ki inşallah sabrederim
Bizde farklı sayılmayız eylülden beri doktorum oyalıyor beni bir gidiyorum zayıfla diyor, sonra gidiyorum zayıflamamış görüyor enfeksiyon için ilaç veriyor, bir ay rahim kalınlaştırıcı bir şeyler veriyor, 3 ay ara verelim deneyin diyor. Oyaladı da oyaladı yani, geçen ayda çatlatma iğnesi vermedi oyaladı, Bir önceki gebeliğimde biliyorsun nasıl olduğunu aynı şekilde yap işte :) yok yapmaz çünkü zayıflamadım kızdı. bu konudan buraya nasıl geldim bilmiyorumBende nasıl bekliceğimi bilmiyorum 6 ay olucak deneyeli her ay bekliyorum bu ay nasıl geçicek bilmiyorum
Kaç kilosun boyun kaç?Bizde farklı sayılmayız eylülden beri doktorum oyalıyor beni bir gidiyorum zayıfla diyor, sonra gidiyorum zayıflamamış görüyor enfeksiyon için ilaç veriyor, bir ay rahim kalınlaştırıcı bir şeyler veriyor, 3 ay ara verelim deneyin diyor. Oyaladı da oyaladı yani, geçen ayda çatlatma iğnesi vermedi oyaladı, Bir önceki gebeliğimde biliyorsun nasıl olduğunu aynı şekilde yap işte :) yok yapmaz çünkü zayıflamadım kızdı. bu konudan buraya nasıl geldim bilmiyorum
neyse beklicez işte canım yapacak birşey yok aslında buraya bakınca insan daha çok meraklanıyor kafasına takıyor girmemeyi düşünüyorum ama olmuyor yine giriyorum.
Canım 1,58 boyum 89 dan 83 e düştüm.Kaç kilosun boyun kaç?
Bende de var biraz kilo ama doktorum sprun olarak görmüyor öyle çok kilom yok allaha şükür gözede batmıyor..
Doktorunu değiştir özele gidiyorsan daha rahat değiştirirsin allaha şükür benim dokyorum çok ilgili yaşın genç fazla yüklenmek istemiyorum yardımcı olalım birkaç şeyle diyor..
Rabbim büyük halam üçüncü çocuğunu 100 kilo üzerindeyken hamile kalıp doğurdu.
Bende 1.62 70 kiloyum.Canım 1,58 boyum 89 dan 83 e düştüm.
geçen sene diyetle 62 olmulştum ama boğazımı tutamadım.
Çok aç kalamıyorum insülin direncim var. elim ayağım titrer hemenBende 1.62 70 kiloyum.
Yumurtalarında yağlanma başladıysa doktorun onun için zayıfla diyordur.
Eğer kendine engel olamıyorsan saat 5 veya 7 den sonra yeme yatmadan önce bir kase yoğur pulbiber limon şeklinde ye yağ yakımını sağlıyor.
Ben 75 bir çıktır hemen kendimi tatlıdan felan 7 gün uzaklaştırıp yediğimden daha az yedim
Bende de var şeker ilaç kullanıyorum kendini aç bırakma zaten ekmeğini ya azalt yada kepek ekmek al aç kalmakda fazla işe yaramıyorÇok aç kalamıyorum insülin direncim var. elim ayağım titrer hemen
Ben hiç ekmek yememki, hemde hiç sevmiyorum ekmeği, yemeğin suyunu yemem, pilav sevmem,Bende de var şeker ilaç kullanıyorum kendini aç bırakma zaten ekmeğini ya azalt yada kepek ekmek al aç kalmakda fazla işe yaramıyor
Bende çoook çikolata yerim şeker çıktı ilaç kullanıyorum elimden geldiğince az yemeye çalışıyorum rabbim büyük elimden geldiğince dua felan ediyorum inşallah bu ay ikimizde hamiş oluruzBen hiç ekmek yememki, hemde hiç sevmiyorum ekmeği, yemeğin suyunu yemem, pilav sevmem,
bir tek tatlı krizim var işte çikolata, makarna favorim :)
İnşallah canım isteyen herkes bu ay hamiş olsunBende çoook çikolata yerim şeker çıktı ilaç kullanıyorum elimden geldiğince az yemeye çalışıyorum rabbim büyük elimden geldiğince dua felan ediyorum inşallah bu ay ikimizde hamiş oluruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?