Menogon ve çatlatma iğnesi kullananlar gelin süreci beraber takip edelim...

Doktor 15 gün sonra dedi ama bilmiyorum o kadar sabredebilirmiyim...sen nasılsın? Degerlendirdinizmi önemli günleri

Doktor 15 gün sonra dedi ama bilmiyorum o kadar sabredebilirmiyim...sen nasılsın? Degerlendirdinizmi önemli günleri
Doktorun dediği gün ve ertesi günü değerlendirdik bakalım artık nasip ben de beklemedeyim ama herkesin yumurtası 36 saatte çatlamaz daha geç de çatlayabilir diye yazanlar olmuş burda okudum başka konularda...Aşılamada çatlayıp çatlamadığına bakıyorlar mı?

Yok canim bakmadilar. İki sefer de aynı oldu.sanirim görünmüyor ultrason da. İnşallah tutmuştur senin de

Yine geldim ben Ya bu çatlatma iğnesi göğüslerde ağrı yapıyor mu benim çok ağrım oluyor hareket ederken bile ağrı oluyor sende var mı öyle bişey? aysefeytum

Yine geldim ben Ya bu çatlatma iğnesi göğüslerde ağrı yapıyor mu benim çok ağrım oluyor hareket ederken bile ağrı oluyor sende var mı öyle bişey? aysefeytum
Bende olmadı canım. İlk sefer de bel ağrısı yapmıştı bide adet sancisi gibi sancim olmuştu. Hatta korkup doktora gitmiştim gece gece.senin ilk mi iğne?

Bende olmadı canım. İlk sefer de bel ağrısı yapmıştı bide adet sancisi gibi sancim olmuştu. Hatta korkup doktora gitmiştim gece gece.senin ilk mi iğne?
Benim daha önce doğal oluşan yumurtamı çatlatmak için vermişti doktor o zaman hiç sancı herhangi bişey olmamıştı bu ikinci kez vuruluşum göğüslerimde aşırı hassasiyet var dokunamıyorum menogon da ödem yaptı herhalde vücudumda

Olabilir canım yapar hormon ilaçları. Sonra geçer hemen korkma.bazı kadınlarda Yumurtlama günlerinde göğüs hassasiyeti olabiliyormus belki ondandir.bazen benimde oluyor.bazen adetten 10 gün önce başlıyor hassasiyet bazen de hiç olmuyor.

Hayırlısı çabuk geçer inşaallah kendimi hasta gibi hissediyorum enerjim düşüyor

İyi canım şimdilik..göğüslerim bir kaç gündür hassaslasti. Dokunamiyorum bile ama belirti olurmu bilmem.yarın 1 hafta olacak.sende durumlar nasıl? Belirti varmi
Bende de herhangi bir belirti yok iğne vurulduğumdan beri olan şeyler devam ediyor kendimi balon gibi hissediyorum şişkinlik bar göğüslerimde hassasiyet var arada belimde ve kasıklarımda ağrılarım oluyor ama hamilelikle alakalı olduğunu sanmıyorum iğnelerden kaynaklı büyük ihtimal bugün test yaptım iğnenin etkisi geçti mi diye ikinci çizgi yok denecek kadar yani yeri hayal meyal belli oluyo ikinci çizginin iğnenin etkisi geçmiş cuma da gidip kan vericem bakalım ne çıkacak

Yaa sen benden önce vurulmussun ozaman varsa belli olabilir.ben aşılamaya göre Hesaplı yorum. Ozaman benimde 9 gün oluyor.bence biraz daha bekle canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…