- 6 Mayıs 2017
- 497
- 301
- 103
- Konu Sahibi aysefeytum
-
Naptın canım aşılaman oldu mu?Hayırlısı olsun canım bende birazdan yaptircam çatlatma iğnesi ni.inşallah güzel haberler aliriz
İnşaallah canım aynen kendini hiç yorma Rabbim yüzünüzü güldürsün bu ay :) kaç gün sonra test yaptıracaksın?Evet canım oldu dün. Hayırlısıyla olur inşallah. Dinleniyorum bol bol.
Doktorun dediği gün ve ertesi günü değerlendirdik bakalım artık nasip ben de beklemedeyim ama herkesin yumurtası 36 saatte çatlamaz daha geç de çatlayabilir diye yazanlar olmuş burda okudum başka konularda...Aşılamada çatlayıp çatlamadığına bakıyorlar mı?Doktor 15 gün sonra dedi ama bilmiyorum o kadar sabredebilirmiyim...sen nasılsın? Degerlendirdinizmi önemli günleri
İnşaallah canım ya Allah gönlümüze göre versinYok canim bakmadilar. İki sefer de aynı oldu.sanirim görünmüyor ultrason da. İnşallah tutmuştur senin de
Bende olmadı canım. İlk sefer de bel ağrısı yapmıştı bide adet sancisi gibi sancim olmuştu. Hatta korkup doktora gitmiştim gece gece.senin ilk mi iğne?Yine geldim benYa bu çatlatma iğnesi göğüslerde ağrı yapıyor mu benim çok ağrım oluyor hareket ederken bile ağrı oluyor sende var mı öyle bişey? aysefeytum
Benim daha önce doğal oluşan yumurtamı çatlatmak için vermişti doktor o zaman hiç sancı herhangi bişey olmamıştı bu ikinci kez vuruluşum göğüslerimde aşırı hassasiyet var dokunamıyorum menogon da ödem yaptı herhalde vücudumdaBende olmadı canım. İlk sefer de bel ağrısı yapmıştı bide adet sancisi gibi sancim olmuştu. Hatta korkup doktora gitmiştim gece gece.senin ilk mi iğne?
Hayırlısı çabuk geçer inşaallah kendimi hasta gibi hissediyorum enerjim düşüyorOlabilir canım yapar hormon ilaçları. Sonra geçer hemen korkma.bazı kadınlarda Yumurtlama günlerinde göğüs hassasiyeti olabiliyormus belki ondandir.bazen benimde oluyor.bazen adetten 10 gün önce başlıyor hassasiyet bazen de hiç olmuyor.
İyi canım şimdilik..göğüslerim bir kaç gündür hassaslasti. Dokunamiyorum bile ama belirti olurmu bilmem.yarın 1 hafta olacak.sende durumlar nasıl? Belirti varmiaysefeytum nasıl gidiyor ne durumdasın?
Bende de herhangi bir belirti yok iğne vurulduğumdan beri olan şeyler devam ediyor kendimi balon gibi hissediyorum şişkinlik bar göğüslerimde hassasiyet var arada belimde ve kasıklarımda ağrılarım oluyor ama hamilelikle alakalı olduğunu sanmıyorum iğnelerden kaynaklı büyük ihtimal bugün test yaptım iğnenin etkisi geçti mi diye ikinci çizgi yok denecek kadar yani yeri hayal meyal belli oluyo ikinci çizginin iğnenin etkisi geçmiş cuma da gidip kan vericem bakalım ne çıkacakİyi canım şimdilik..göğüslerim bir kaç gündür hassaslasti. Dokunamiyorum bile ama belirti olurmu bilmem.yarın 1 hafta olacak.sende durumlar nasıl? Belirti varmi
An itibariyle 11. Güne girdikHadi hayirlisi canim.Kaç gün oluyor senin iğne vurulan?
İşte cuma günü 15.gün oluyor o gün kan vereyim diyorumYaa sen benden önce vurulmussun ozaman varsa belli olabilir.ben aşılamaya göre Hesaplı yorum. Ozaman benimde 9 gün oluyor.bence biraz daha bekle canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?