Menogon ve çatlatma iğnesi kullananlar gelin süreci beraber takip edelim...

Yumurta gelişiyor menogon la ama..ben geçen aşılamada sonuç alamadım. Sende Yaz buraya kontrol den sonra.kaçıncı iğne senin?ben 5 tane bitince gidicem kontrole
Bende aşılama olmayacak ilk defa iğne verdi doktorum fsh 6.6 çıktığı için verdi iğneyi sanırım çatlatma iğnesi verecek yumurtaları takip edip devlet hastanesinde doktor çok fazla bilgilendirme yapmıyor başları kalabalık pzt kontrolden sonra yazarım durumu sen de yaz inşaallah nasip olur hayırlısıyla bize de isteyen herkese de

Yumurta gelişiyor menogon la ama..ben geçen aşılamada sonuç alamadım. Sende Yaz buraya kontrol den sonra.kaçıncı iğne senin?ben 5 tane bitince gidicem kontrole
Ben bugün doktora gittim 12mm olmuş yumurtam doz arttırdı 2 gün daha kullanıp çatşamba tekrar gideceğim sende durumlar nedir?

Gittim canım bugün.tek yumurta gelişmiş 13.5 mm..sende kaç taneydi
Heralde benim de 1 tane çünkü doktor gösterirken burada foliküller var yumurtan da şurda 12mm olmuş dedi yarın randevum var tekrar bakalım ne diyecek o zaman sorarım tek mi ilk defa olduğu için çok bilgim yok

Heralde benim de 1 tane çünkü doktor gösterirken burada foliküller var yumurtan da şurda 12mm olmuş dedi yarın randevum var tekrar bakalım ne diyecek o zaman sorarım tek mi ilk defa olduğu için çok bilgim yok
Benim önceki denemelerimde 2 3 tane oluyordu.bu sefer tek.sanırım dozla alakali.

Tekrar doz arttırdı bana 2 gün daha kullanacağım bugün ve yarın cuma tekrar kontrol çok sıkıldım

Ben de bugun gittim canım kontrol e.16 mm olmuş. Yarın da bakalım dedi.cumartesi yada pazartesi aşılama olacağım.senin kaçıncı iğne oldu?bide kaç mm

Ben de bugun gittim canım kontrol e.16 mm olmuş. Yarın da bakalım dedi.cumartesi yada pazartesi aşılama olacağım.senin kaçıncı iğne oldu?bide kaç mm
Canm bana da 17mm olmuş bikaç tane daha yumurta varmış onların da en büyüğü 12mm dedi iki gün daha kullan dedi 3 kutuyu bitirdim bugün 15 ampül yani yarın gideceğim herhalde artık çatlatma iğnesi verecek

Hadi hayırlısı inşallah canım size normal ilişki onerecek ozaman. Niye o kadar çok verdik i iğneyi anlamadım aşılama falan yapmayacak sa

Hadi hayırlısı inşallah canım size normal ilişki onerecek ozaman. Niye o kadar çok verdik i iğneyi anlamadım aşılama falan yapmayacak sa
Aynen canım o şekilde olacak valla ben de anlamadım ama bir bildiği vardır herhalde sonuca ulaşalım da hayırlısıyla katlanacağız bunlara ne yapalım... Sizin için de hayırlısı olsun Rabbim gönlüne göre versin inşaallah :)

Bu gece çatlatma iğnesi olacağım canım. Pazartesi 11 de aşılamam olacak.inşallah bu sefer olur.bana dua et olurmu

Hayırlısı olsun canım bende birazdan yaptircam çatlatma iğnesi ni.inşallah güzel haberler aliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…