- 6 Mayıs 2017
- 497
- 301
- 103
- Konu Sahibi aysefeytum
-
Bende aşılama olmayacak ilk defa iğne verdi doktorum fsh 6.6 çıktığı için verdi iğneyi sanırım çatlatma iğnesi verecek yumurtaları takip edip devlet hastanesinde doktor çok fazla bilgilendirme yapmıyor başları kalabalık pzt kontrolden sonra yazarım durumu sen de yaz inşaallah nasip olur hayırlısıyla bize de isteyen herkese deYumurta gelişiyor menogon la ama..ben geçen aşılamada sonuç alamadım. Sende Yaz buraya kontrol den sonra.kaçıncı iğne senin?ben 5 tane bitince gidicem kontrole
Ben bugün doktora gittim 12mm olmuş yumurtam doz arttırdı 2 gün daha kullanıp çatşamba tekrar gideceğim sende durumlar nedir?Yumurta gelişiyor menogon la ama..ben geçen aşılamada sonuç alamadım. Sende Yaz buraya kontrol den sonra.kaçıncı iğne senin?ben 5 tane bitince gidicem kontrole
Bende yarın gidicem canım 5 .yi yaptirdim bugün.Ben bugün doktora gittim 12mm olmuş yumurtam doz arttırdı 2 gün daha kullanıp çatşamba tekrar gideceğim sende durumlar nedir?
Sen de yaz kontrolden sonra durumunu :)Bende yarın gidicem canım 5 .yi yaptirdim bugün.
Heralde benim de 1 tane çünkü doktor gösterirken burada foliküller var yumurtan da şurda 12mm olmuş dedi yarın randevum var tekrar bakalım ne diyecek o zaman sorarım tek mi ilk defa olduğu için çok bilgim yokGittim canım bugün.tek yumurta gelişmiş 13.5 mm..sende kaç taneydi
Benim önceki denemelerimde 2 3 tane oluyordu.bu sefer tek.sanırım dozla alakali.Heralde benim de 1 tane çünkü doktor gösterirken burada foliküller var yumurtan da şurda 12mm olmuş dedi yarın randevum var tekrar bakalım ne diyecek o zaman sorarım tek mi ilk defa olduğu için çok bilgim yok
Olabilir bana en düşük dozu vermişti son 2 gün yükseltti dozu işte bugün bakacağız ne durumda olduğuna hayırlısı olsunBenim önceki denemelerimde 2 3 tane oluyordu.bu sefer tek.sanırım dozla alakali.
Canm bana da 17mm olmuş bikaç tane daha yumurta varmış onların da en büyüğü 12mm dedi iki gün daha kullan dedi 3 kutuyu bitirdim bugün 15 ampül yani yarın gideceğim herhalde artık çatlatma iğnesi verecekBen de bugun gittim canım kontrol e.16 mm olmuş. Yarın da bakalım dedi.cumartesi yada pazartesi aşılama olacağım.senin kaçıncı iğne oldu?bide kaç mm
Hadi hayırlısı inşallah canım size normal ilişki onerecek ozaman. Niye o kadar çok verdik i iğneyi anlamadım aşılama falan yapmayacak saCanm bana da 17mm olmuş bikaç tane daha yumurta varmış onların da en büyüğü 12mm dedi iki gün daha kullan dedi 3 kutuyu bitirdim bugün 15 ampül yani yarın gideceğim herhalde artık çatlatma iğnesi verecek
Aynen canım o şekilde olacak valla ben de anlamadım ama bir bildiği vardır herhalde sonuca ulaşalım da hayırlısıyla katlanacağız bunlara ne yapalım... Sizin için de hayırlısı olsun Rabbim gönlüne göre versin inşaallah :)Hadi hayırlısı inşallah canım size normal ilişki onerecek ozaman. Niye o kadar çok verdik i iğneyi anlamadım aşılama falan yapmayacak sa
İnşaallah canım ederim tabiki Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin bu ay inşaallah biz de burada güzel haberle veririz birbirimizeBu gece çatlatma iğnesi olacağım canım. Pazartesi 11 de aşılamam olacak.inşallah bu sefer olur.bana dua et olurmu
Amin canim..Senin nasıl gidiyo..kaçıncı ignedesinİnşaallah canım ederim tabiki Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin bu ay inşaallah biz de burada güzel haberle veririz birbirimize
Ben de dün çatlatma iğnemi vuruldum artık beklemede kalıcaZ bakalım inşaallah bu ay tutar hayırlısıyla tabiAmin canim..Senin nasıl gidiyo..kaçıncı ignedesin
Ay inşaallah sakin sakin bekleyelim de stres kurbanı olmayalım yine burda güzel haberlerle buluşalım inşaallahHayırlısı olsun canım bende birazdan yaptircam çatlatma iğnesi ni.inşallah güzel haberler aliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?