Menogon ve çatlatma iğnesi kullananlar gelin süreci beraber takip edelim...

İnşallah canım isteyen herkes bu ay hamiş olsun
Aminn rabbim zamanını biliyor işte bizler hemen istiyoruz eltim hamile 3 aylık olacak neredeyse gördükce duydukca daha çok istiyoeun kıyafet almak istiyorum bende bebişime

Aminn rabbim zamanını biliyor işte bizler hemen istiyoruz eltim hamile 3 aylık olacak neredeyse gördükce duydukca daha çok istiyoeun kıyafet almak istiyorum bende bebişime
İnşallah tez zamanda Allah sanada nasip etsin. Kaç yaşındasın ilk çocuğun mu?

19 ilk çocuk olacak allahım nasip eylerse sen kaç yaşındasın senin ki kaçıncı ?
Ay daha çok küçükmüşsün ne kadar erken evlenmişsin öyle, Benim 2. olacak bir kızım var 4.5 yaşında bende 33 yaşımdayım

Ay daha çok küçükmüşsün ne kadar erken evlenmişsin öyle, Benim 2. olacak bir kızım var 4.5 yaşında bende 33 yaşımdayım
İlk olucak sanmıştım seninde allahım ömrünü uzun eylesin.

Bir tane olmuş neden tedavi görüyosun elbet olur 2.de

Sevince insan yaş felan bakmıyor vallahi

İlk olucak sanmıştım seninde allahım ömrünü uzun eylesin.

Bir tane olmuş neden tedavi görüyosun elbet olur 2.de

Sevince insan yaş felan bakmıyor vallahi
pko,troid ve insülin direnci var o yüzden tedavisiz olmuyor. Allah mesut etsin canım. Bari çocuğu bu kadar erken düşünmeseydin.

pko,troid ve insülin direnci var o yüzden tedavisiz olmuyor. Allah mesut etsin canım. Bari çocuğu bu kadar erken düşünmeseydin.
Başta istemiyordum bir düşük yaptım onu hissetmek çok güzel etrafra bebişler gördükcede kendiminde olsun istiyorum rabbim büyük

Merhabalar bugün menogon iğnenin 5. Vurundum. Geçen ay gonal f iğne vurunmustum aşılama yapıldı tutmadı doktor menogon iğne deneyelim bu ay da dedi. Daha mı iyidir menogon iğne ile hamile kalan var mı

Iyi aksamlar bayanlar mesajlariniz bana buyuk bi umut oluyor inanin bende yarin menogon vurulcam asilama baslycak ins guzel sonuclar alirim

Ben bugun ikinci kez kullanmaya başladım. Ama kararsız kaldım doktordan gonal f mi isteseydim diyorum hala. Başladık bakalim insallah bu sefer faydasını gorurum
İnşaallah. Peki iğneyi kendin mi yapıyorsun yoksa eczane veya hastanede mi yaptırıyorsun?

Hastane de yaptırıyorum. Kalçadan.doktor farketmez dedi.sen kendin mi yapıyorsun
Evet ben kendim yapıyorum çünkü bulunduğum yerde hergün hastaneye gitmem mümkün olmuyor bana da göbekten veya kalçadan demişti doktorum kendim yaptığım için göbekten yapıyorum pzt kontrole gideceğim bakalım

Yumurta gelişiyor menogon la ama..ben geçen aşılamada sonuç alamadım. Sende Yaz buraya kontrol den sonra.kaçıncı iğne senin?ben 5 tane bitince gidicem kontrole

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…