menogon ve puregon kullanıp hamile kalan oldumu

sefda

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2008
241
1
96
İstanbul
arkadaşlar mrb ben ilk denememde puregon kullanmıştım şimdi ikinciye başlıcam kısmetse fakat dr um gonal f yazdı ben istemedim daha uygun oluyo diye menogon yazdırdım elimdede iki kutu puregon var ikisini birlikte kullanıcam ama kafama takıldı menegon kötümüki dr önce onu yazmak istemedi ya ilaçların faydasını göremezsem diyorum, moralimi bozuyor buda zaten moral denen bişey yok bende birde onu dert ettim:delphin:

Ben menogon kullandım ama aynı tedavide hem menogon hem puregon olmaz sanırım. Çünkü menogon FSL ve LH hormonlarını tetiklerken, Puregon ise sadece ikisinden birini tetikliyor. Etken maddesi hangisiydi hatırlayamadım.

arkadaşlar mrb ben ilk denememde puregon kullanmıştım şimdi ikinciye başlıcam kısmetse fakat dr um gonal f yazdı ben istemedim daha uygun oluyo diye menogon yazdırdım elimdede iki kutu puregon var ikisini birlikte kullanıcam ama kafama takıldı menegon kötümüki dr önce onu yazmak istemedi ya ilaçların faydasını göremezsem diyorum, moralimi bozuyor buda zaten moral denen bişey yok bende birde onu dert ettim:delphin:

valla canım keşke itiraz etmeseydin dr lar hastaların durumuna göre ilaç belirliyor muhakkak bi farklılık vardır elbet bende tedavimde 5 kutu gonalf 225 dozda puregon kullandım ama menegonu hiç bi drumdan duymadım

sen sadece menogonlamı hamile kaldın hamilesin galiba inş öylesindir tbrkler canım

Tşkler canım. 29 haftalık hamileyim çok şükür. Darısı başına.

FSH ve LH hormonları düşük olduğundan, benim gibi hastalarda hep menogon kullanılıyor.

merhaba canım.ben menogonla ilk tedavime başladım.üç aşılama oldu. ve bu sene ilk tüp bebek denemem oldu sonuç pozitif.menogon kullanırkende hiç bir şikayetim olmadı...zaten bütün ilaçların etkisi aynıymış sadece isimleri farklı . allah kalbine göre versin...hakkında hayırlısı olsun canım...hoşçakal...

sağol canım tşkler valla içime su serptiniz çok sağolun allah bütün isteyenlere versin seninde yavruların sağlıkla büyür inş

merhaba,
acaba elinizde boş puregon kutusu varmı.ilacın parasını işyerinden alabilmem için kutusu lazım.ben benimsenağlamakini atmışımda.
boş puregun kutusu olan varsa ne olur cevap verin

canım benim elimde var puregon kutusu ama fiyat küpürü olan yer kesik,yani yüzdeli almıştım ozaman ben onu eczane alıyo orayı biliyosun,yinede işine yararsa gönderebilirim...

mrb.canım ben menegon kullandm kısa protokoldeydm sonrada menogon + cetrotıde kullandm şimdi çok şükür 8.haftama giricem ikizlere hamıleyım.

bende menogon kullandım 3 kutu.çok işe yaradı fakat çatlatma iğnesini bulsam kolay olucak ama piyasada yokmuş dr öle dedi şimdi tekrar başlıycam iğneye

m
arkadaşlar başka yokmu menogon kullanıp hamile kalan?
merhaba sizde menegonla mı hamıle kaldınız? adetin kaçıncı günü başlanıyor. ben önce hap kullandım şmdi yeterli boyuta ulaşamadığı için iğne verdi bana ama almadım. bgn 10. günüm 10. gün iğne oluyor mu ki

ku
mrb.canım ben menegon kullandm kısa protokoldeydm sonrada menogon + cetrotıde kullandm şimdi çok şükür 8.haftama giricem ikizlere hamıleyım.
kullandığınız ilk ay mı haıle kaldınız bu iğnelerle.. adetin kaçıncı günü başlanıyor peki

bende menogon kullandım 3 kutu.çok işe yaradı fakat çatlatma iğnesini bulsam kolay olucak ama piyasada yokmuş dr öle dedi şimdi tekrar başlıycam iğneye
sizde menegonlamı hamıle kaldınız acaba? çok etkiliymiş diye duydum banada doktor yazdı ama kararsız kaldım iğneler için

Back
X