Menogonla hamiş kalan varmi????

EFSANE202

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2008
419
7
96
Afyon
MERHABA BEN BİR KONU AÇTIM AMA FAZLA YANIT ALAMADIM İLK TEDAVİMDE GONAL _F KULLANMIŞTIM ŞİMDİ İSE MENOGON KULLANIYORUM MENOGONLA HAMİŞ KALAN BVARMI ARKADAŞLAR CVP VERİRSENİZ SEVİNİRİMMM

Merhaba benim de ilk tedavim. 3 gün puregon kullandım bugün dr. monogon yazdı. Üstelik eczaneye filan gidip yaptırmak gerek..

ben 3 tedavimdede menogon kullandım.ikisinde hamile kaldım.merak etme canım olacağı varsa olur.hayırlısı olsun inşallah.

bu ilaçlara kafayı takma canım
dr senin hormon yapına ve yumurtalık cevabına göre bu iğneleri veriyor,
ilk dört tedavimde menegon kullandım bir kızım var,
son tedavim de kullanmadım hamileyim,
bol şanslar

bend en 8 yumurta toplandı 5 tane döllendi 4 ü yeterli kalitedeydi .dördünü transfer ettileler bir tanesi tutundu çok şükür.darısı herkesin başına.

ben gonal f de kullandım menegon da kullandım ve hamileyim. bana seçim hakkı verilse gonal f derim çünkü kendin yapabiliyorsun ve acıtmıyor

yok daha yolun çok başındayım.doğum yapmış olmak fikrini düşünemiyorum bile.inşallah rabbim nasip eder kucağımıza almayı.bugün 9. hafta bitti.buna bile inanamıyorum.inan hiç coşkuyla sevinemedim.hep içimde bi korku var.bişey mi oldu acaba diye.8 yıldan sonra sürekli hamile miyim acaba diye yapılan testlerden ve negatif sonuçlardan sonra insan inanamıyo bu durumun gerçek olduğuna.

hayırlı uğurlu olsun megulcüm umarım sorunsuz bir şekilde hamileliği atlatır ve kollarına alırsın bebeğini bence o kadar beklemeden sonra bunun tadını çıkar endişelerini bir kenara at bebeğini üzme.allah senide bebeğinide korusun.şu an dua ediyorum senin için...:Saruboceq:

çok teşekkür ederim benim dularım da seninle inşallah.en kısa zamanda rabbim gönlünün muradını versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…