Menüm vasat mı

Mercimek çorbası
Porsiyonluk güvecte patates püresi üstüne misket köfte
Pilav
Cacık salata karpuz vs.
Kalburabasti, firin sütlaç,hazır baklava.

Ben size bir menü önereyim

Süzme mercimek çorbasi
zeytinyağlı biber dolması (kurutulmus biberiniz varsa daha lezzetli olur yoksa yeşil biber)
fırında sebzeli köfte
Şehriye pilavı
Yoğurtlu kırmızı biber (kapya biberi dograyip zeytinyaginda kavurun üzerine yogurt dökün)
Coban salata
en iyi yapabildiginiz herhangi bir tatlı.(sütlü tatlı olursa yaz gunu daha iyi olur)

Kızlar taze fasulye
Tavuk kızartma
Etli haşlama
Pilav
Salata
Cacık yada yoğurt
Sizce yanına başka ne yapabilirim.
Misafirlerim var
Tavukla et aynı menüde ne alaka ki 🙄 birde yeterde artar bile ellerine sağlık

Kızlar taze fasulye
Tavuk kızartma
Etli haşlama
Pilav
Salata
Cacık yada yoğurt
Misafirlerim var
Misafirin Seda Sayan mi?
Yemekteyiz bitmedi mi ?
Hem misafir umdugundan ziyade bulduğunu yer..bu kadar çeşit çok bence.Sen birde bunlara ek olarak ne yapayim demişsin.
turlu turlu sıcak var ama bir tane tatlı yok yani..
Sana puanım 3..
Bdv konusu mu o da tartışılır aslında..

Hem tavuk hem de etli haşlama fazla bence; birinden birini seçin. Menünüz yeterli ama arzu ederseniz yanına bir iki yoğurtlu ya da ezme tarzında meze yapabilirsiniz. Bir de hafif bir tatlı da hoş olabilir.

Bir insan kendini neden bu duruma düşürür? Sayfa sayfa dalga geçmişler? Hala menüde çorba yok, tatlı yok, kırmızı ve beyaz et bir arada. Aklı sıra sizi tiye almış zira bu kadar saf üyemiz yok diye biliyorum. Gömen gömsün bu konu da ceza yok.

Mune Mune bilgine

1 ay tatil hemide yaz ayında çok iyi gelecektir.

Not : 2016 yılında üye olup 2018 yılında görümcelerinin korkusu bokuna kapattirdigin hesapta bundan farklı değil tüm cezaları "konu dışı mesaj" Aslında görümceleri sana bir salacaksın, bak ondan sonra şenliğe.

Son düzenleme:
yogurtlu corba yapın
güvec tarzı bırsey yapın karısık sebzelerden olusan etlı nohutlu salcalı
bulgur pılavı (guvece en cok yakısan o olur)
yesıllık salata
pide

havalar sıcak yanında sutlu tatlı guzel olur veya yemekten sonra cayın yanına kek yas pasta falan koyarsınız dırekt

cok cesıde gerek yok ınsanlar sohbete gelıyor bu da karın doyurur belkı aparatıf ıstersenız borek yaparsınız veya ıclı kofte o kadar

Kızlar taze fasulye
Tavuk kızartma
Etli haşlama
Pilav
Salata
Cacık yada yoğurt
Misafirlerim var
Hepsini yiyebilene tebrikler . Çok fazla çeşit var. Bana göre gereksiz ama siz başka çeşit sorduğunuza göre geleceklerin doyacaklarından endiselisiniz. Kolay gelsin .

Ya ben bu yorumda neye güleceğimi şaşırdım 😂 Hamsi yiyen çocuğun birinde travma olacağı kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi :KK70:

Foto bu muydu?
yok baska bi fotoydu galiba koydelerdi onda. hatta fotografi babama attim da sasirmisti sen bunu yemezsin ki diye :D harbi sonra turkiyeye gelince de yemedim shsjhsjsshj

Misafirin Seda Sayan mi?
Yemekteyiz bitmedi mi ?
Hem misafir umdugundan ziyade bulduğunu yer..bu kadar çeşit çok bence.Sen birde bunlara ek olarak ne yapayim demişsin.
turlu turlu sıcak var ama bir tane tatlı yok yani..
Sana puanım 3..
Bdv konusu mu o da tartışılır aslında..
Öyle söylemeyin.
Öğrenmeye calışıyor ve de akıl danışıyor

Back
X