Meraba arkadaslar burun estetiginde 4.ayim soru sormak isteyenler sorabilir yardimci olurum :)

Sinembudak

Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2015
105
12
13
35
ameliyatimin 4. ayindayim yeni ameliyat olan arkadaslar kafaniza takilan birseyler varsa sorabilirsiniz burdan veya ozelden yazabilirsiniz yardimci olabilirim yardimlasmak guzeldir:) ;)

Ben de olsam inşallah düşünüyorum ama biraz da korku var gerçekten çoğu kişi ağrı sizi olmuyo diyo sizde de böyle mi oldu morarma falan oldu mu ne kadar sürdü olduysa bi de öncesi sonrası foto yüklerseniz çok iyi olur :anneadayı:

agirisi hic olmadi o yönde korkmayin yani sislikte fazla degildi ve göz altlarinda morluk vardi buz koyarak 1 hafta icinde kayboluyo sislikler sadece 2 gun tampon kaldi o biraz rahatsiz etti beni burnumdan nefes alamiyordum.. eger olacaksaniz korkmaniza gerek yok gercekten:)

agirisi hic olmadi o yönde korkmayin yani sislikte fazla degildi ve göz altlarinda morluk vardi buz koyarak 1 hafta icinde kayboluyo sislikler sadece 2 gun tampon kaldi o biraz rahatsiz etti beni burnumdan nefes alamiyordum.. eger olacaksaniz korkmaniza gerek yok gercekten:)
Çok teşekkür ederim peki siz kime oldunuz :) memnunsunuz sanırım:anneadayı:

Bir de merak ettiğim bi şey ilk alçı çıkınca neler hissttin :-) problemin neydi ve resim de atabilir misin :-)
ilk cikti alci domuz burnu gibiydi uzun sok oldum ama doktor sislikler inince duzelcek dedi ve duzeldi.. bende hem kemik egriligi hem et hemde seklinden memnum degildim 3ünü bir arada oldum :) resim cekinmeyi sevmiyorum hic iyi cikmiyorum yani moralum bozuluyor :( :)

ilk cikti alci domuz burnu gibiydi uzun sok oldum ama doktor sislikler inince duzelcek dedi ve duzeldi.. bende hem kemik egriligi hem et hemde seklinden memnum degildim 3ünü bir arada oldum :) resim cekinmeyi sevmiyorum hic iyi cikmiyorum yani moralum bozuluyor :KK43: :)
Anladım çok sordum fakat son olarak dediğin şişlik ne kadar sürede indi :) bu arada teşekkür ederim teker teker cevap verdiğin için :-)

ilk cikti alci domuz burnu gibiydi uzun sok oldum ama doktor sislikler inince duzelcek dedi ve duzeldi.. bende hem kemik egriligi hem et hemde seklinden memnum degildim 3ünü bir arada oldum :) resim cekinmeyi sevmiyorum hic iyi cikmiyorum yani moralum bozuluyor :KK43: :)
Geçmiş olsun canım bende 2 hafta sonra ameliyat olcam bende de ciddi Eğrilik var beni en çok korkutan eğriliğin düzelip düzelmeyeceği sende Eğrilik bariz bellimiydi şimdi düm düz mü

Geçmiş olsun canım bende 2 hafta sonra ameliyat olcam bende de ciddi Eğrilik var beni en çok korkutan eğriliğin düzelip düzelmeyeceği sende Eğrilik bariz bellimiydi şimdi düm düz mü
evet düzeldi egrilik . merak etme doktorun iyiyse hic bir skintin olmaz icin rahat olsun dzelir yani :) gecmis olsun sanada..:)

Anladım çok sordum fakat son olarak dediğin şişlik ne kadar sürede indi :) bu arada teşekkür ederim teker teker cevap verdiğin için :-)
önemli degil sorabilirsin.:) kisiye göte degisiyor ben havalar sicakken oldum ve kalin deriliydim ondan gec indi biraz. seninkide ortalama 1.5-2nci ayinda cogu inmis olur ama burnunun tam sekil almasi oturmasi derli toplu durmasi 6.ayi buluyor:)

canım geçmiş olsun bende pazartesi olucam ama özelde ben develete gittiğimde bana estetik yapılmaz devette dedi. sadece sağlık amaçlı yapılırmış. oyuzden özele gidiyorum sen hangi hastanede oldun. ve ilk amaliyettan sonra nasıldı agrın sızın çok oldumu .bazılarının psikolojisi bozuluyomus seninde oldumu. bende çok korkuyorum ya hayel kırıklıgı yaşarsam şişliklerden de çok korkuyorum 6 ay çok uzun bi süre. birde ne zman rahatca silebildin burnunu.bide tampon çıkarmak zor diolar senin nasıl gecti.

Back
X