merabalar ben yeni üye oldum buraya ama sürekli takip ediyorum ben 3 yıldır evliyim ve çoçupum yok ve defalarca hastaneye gittim hiç bir şekilde sıkın

zeynoo65

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2021
9
5
1
26
merabalar 3 yıl evliyim ve çoçuğum yok defalarca hastaneyede gittim hiç bir şekilde sıkıntım olmadığını söylüyor doktorlar ve şuan regl dönemime daha 10 gün ve sırtım ağrıyo sizde hamilelik belirtisi olabilrmi

Sürekli hamileyim değilmiyim diye düşünüp stres yaparsanız olası varsada olmaz biraz oluruna bırakın eğer eşiniz ve sizde sorun yoksa stres de gebeliği geciktirir kafanıza çok takmayın biraz rahat olun Allah gönlünüze göre versin

merabalar 3 yıl evliyim ve çoçuğum yok defalarca hastaneyede gittim hiç bir şekilde sıkıntım olmadığını söylüyor doktorlar ve şuan regl dönemime daha 10 gün ve sırtım ağrıyo sizde hamilelik belirtisi olabilrmi
Merhaba canım. Sadece bel ağrısına hamilelik belirtisi diyemeyiz. Ama tabiki suda var hamilelik belirtisi arasında sort ağrısı da var. Sen yumurtlama takibi falan yapıyormusun.

Sürekli hamileyim değilmiyim diye düşünüp stres yaparsanız olası varsada olmaz biraz oluruna bırakın eğer eşiniz ve sizde sorun yoksa stres de gebeliği geciktirir kafanıza çok takmayın biraz rahat olun Allah gönlünüze göre versin
haklısın aslında ama inanki elimde değil takmamak çok teşekkür ederim Rabbim herkezin gönlüne göre versşn inş 😊

Bide sende bir sıkıntı yokturdur ama eşinde vardır belki. Eşin gitti mi doktora.

1 hafta gecti cnm
Anladım canım. Eğer o günleri çok güzel degerlendirdiysen İnşaAllah olmuştur. Ama sana tavsiyem kendini bu kadar dinleyip stres yapma emin ol süreci zorlaştırıyor stres.Sabir ile 5 gün daha bekle sonra bi test yap istersen şayet adet olmaz isen. Dilerim vardır kuzum hakkında hayırlısı olsun

Back
X