Bence yas farki buyutulecek kadar cok degil. Benim esimle aramda 5 yas var. Muhim olan anlasmak. Bir kere gorusmekten bir sey olmaz.
Hakkinda hayirlisi olsun :)
Sevdiyseniz beğendiyseniz anlaştıysanız yaş şuan önemli değil bence. Yaşınız 19 20 falan olsaydı aradaki farka bakarak hayır diyebilirdim ama şuan gayet olgun, çalışan aklı başında bir bayan gibi görüyorum ben sizi. Bence de tanımadan karar vermek doğru değil, tanıyın baktınız uymadı birşeyler o durduğunuz yerde kalırsınız ileri adım atmazsınız daha. Ama bence eğer kalbiniz bir şans vermeniz gerektiğini söylüyorsa verin, yaşa falan bakmaksızın..
Yaş farkı normal, benim esimde benden 6 yaş büyük bununla ilgili bir sorun yasamıyoruz.
Aklinız, kalbiniz başkasinda oldugu için bahane uretiyorsunuz, dış gorünüş ile ilgili fikriniz buna bir örnek.
Eski konunuzu bilmiyorum ama bittiyse ve dönüşü olmayacaksa görüşün derim.
Hakkınızda hayırlısı olsun.
Hayırlısı olsun arkadaşım ben yanlış bişey göremedim...mutluluklar..
bence normal yaş farkınız öyle abes bir durum yok zaten arada bizraz yaş farkının olması iyi olur erkekler geç olgunlaşırlar çünkü bize göre
Eski konunu hiç bilmiyorum
Yaş farkı çok yokmuş
Maddi anlamdaki fark sorun olurmu onu ancak goruşunce anlarsın
Bi dene belki ummuduğundan iyi olacak
gökten yağıyo yanı sana bu aralar
yaş farkı gayet normal. yaşam tarzı farklılıklarının da sorun olabileceğini sanmıyorum. sonuçta yaşını başını almış 2 olgun insansınız
Fındık hoşgeldin canım
Bu söylediklerin problem olacak şeyler değil bence ama kötü bir hisse kapıldım neden bilmiyorum
Çok güvenme, bağlanma bu sefer yine de.
Ben çok olgun bulmuyorum aslında kendimi ya nedense. :)
Hoşbuldum canım. O kötü his acele ediyor gibi göründüğüm için olabilir mi acaba :) Çünkü ben de öyle düşündüğüm için kestirip attım ilk etapta. Sanki koca meraklısıymışım gibi gözüküyor bence.
Bir de o istemeyecek sonradan gibi geliyor bana nedense.
hayır hayır koca meraklısı gibi asla görünmüyorsun yaşın geç elbette birileriyle oturup konuşacaksın, buluşacak tanıyacaksın ki eşini iyi seçebilesin. Acele de olmamış ki 2 hafta olmuş artık bir görüşüp tanışın. Belki de geçmişte çok üzüldüğün için uyarmayı kendime borç bildim canım
Ben de o sebepten çekiniyordum aslında ama o kadar çok ısrar oldu ki bir şans vermem konusunda.. Çok teşekkür ederim canımm düşündüğün için.
gelişmeleri yazarsın yine bize canım :)
Gelişme olursa tabi.Bana da sanki bu istemeyecek, sonradan vazgeçecek vs gibi geliyor. Pek artist, dünden beri hiç yazmadı mesela.
yaş farkı bence abest değil,,, hep kendini genç ve güzel görürsün :),,,,Merhabalar hanımlar. Beni tanıyanlarınız, konularımı bilenleriniz var. Burada konu açmıştım boğa burcu erkeği diye. Kendisi çocukluk aşkımdı. Sağolsun büyük bir kazık attı bana ve ondan sonra artık kabuğuma çekildim. Yalnızlığın tadını çıkarıyordum.
Bu arada ben özel bir yerde çalışmaya başladım. Müşterilerimizden biri aracılığıyla ve iki tarafa da çok ısrar etmesi üzerine biriyle tanıştırıldım. Aslında biraz emrivaki oldu ve ben her ne kadar kazık attı desem de eski öküze içten içe muhabbet besliyorum diye hiç gönüllü değildim. Bir de çekincelerim vardı.
Ama dediğim gibi emrivaki oldu ve çalıştığım yere müşteri gibi geldi çocuk. Ben açıkçası anlatılan özellikleri doğru ise neden evlenmemiş, kesin ya çok çirkin yada çok yakışıklı da kimseleri beğenmiyor diye düşünüyordum. Ama gayet normal, efendi tipli bir çocuk geldi.
Ama 5 dakika görebildim, doğru düzgün bakamadım bile hevesli görünmemek için.
Çocuk bizi tanıştıran müşterimize beni beğendiğini, karşılıklı oturup konuşmak istediğini söylemiş.
Buluşma gerçekleşemedi onun işinden ötürü, ben de iki hafta boyunca eğitim için şehirdışında olacağım.
Dün facebook'tan ekledi, özür diledi ve görüşmek istediğini söyledi.
Etrafımdaki herkes bir şans vermem gerektiğini söylüyor ve aracı olan müşterimiz gerçekten çok iyi bir insan. Kefilim diyor düzgün biri olduğuna.
Fakat kafamı kurcalayan şeyler var. Aramızda 6 hatta belki de 7 yaş var. Ben aslında hep özenmişimdir arada yaş farkı olan birlikteliklere. Ama bana zaten yaşımdan küçük gösterdiğim söyleniyor, sanki uyumsuz oluruz gibi geliyor. Görenler kesinlikle öyle olmadığını söyledi ama taktım bir kere.
Ve maalesef ki etrafın görüşlerini çok önemseyen biriyim.
Zaten o yüzden sizlere danışıyorum şu an. :)
Ben 25 yaşımdayım, çocuk 32. Saçma bir yaş farkı mıdır bu?
Sizce de görüşmeli miyim eğitimden döndüğümde?
Bana sanki oradan oraya atlıyorum, acele ediyorum gibi geliyor ama etrafımdaki aklı başında insanlar kestirip atmamam gerektiğini en azından bir görüşmem gerektiğini söylüyor.
Haydi hanımlar, sizlerin de fikirlerini alayım...
Bir de sizlerin görüşlerini merak ettiğim ve sabırsızlandığım için yazmayı unuttuğum bir kısım olmuş. :) Anladığım kadarıyla oldukça iyi kazanıyor işinde bu çocuk. Fotoğraflarına falan bakıyorum benden çok daha farklı bir hayat yaşıyor, çok güzel yerler gezmiş tozmuş vs... Benim babam memur emeklisi, oturduğumuz ev ve memleketimizdeki evimizden başka hiçbir şeyimiz yok. Ben de üç kuruş bi maaş alıyorum. :) Ama bizi tanıştıran müşterimiz biliyor, hemşeri olduğumuzu öğrendiğinde ailemle alakalı epey ayrıntılı konuşmuştuk daha evvel. Sorun olacağını düşünse aracı olmazdı diye düşünüyorum ama bir yandan da kendimi onun yanında daha aşağıda hissetmekten korkuyorum. Normalde haddinden fazla özgüven sahibi biriyimdir ama bu da önemli bir konu neticede...
Gelişme olursa tabi.Bana da sanki bu istemeyecek, sonradan vazgeçecek vs gibi geliyor. Pek artist, dünden beri hiç yazmadı mesela.
yaş farkı bence abest değil,,, hep kendini genç ve güzel görürsün :),,,,
bence aileleri karıştırmadan bir terde çay kahve içmeye git,, en azından bir yarım saat vakit geçir bir bak nasıl biri diye,,,
ailelinin durumu değildir ki önemli olan önemli olan nasıl bir aileden geldiğindir,,, demek ki ailen insanlar tarafından saygı duyulan bir aile,,, herkez maddi konulara çok takılmıyor,,,,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?