Merak edenler için durum güncellemesi niteliğinde yepyeni bir konu. :)

fındık yaşa takılma diğer ikisinin yaşı gençtide ne oldu çocuk gibi hareket etmedilermi? bi şans ver bakalım

Aynen canım ya öyle bir örnek de var önümde. Sonki bir de çok olgun, beyefendi falan görünen biriydi. Bu kadarını ben bile beklemiyordum ama yaptı. Bakalım bu nasıl biri.

Her tanıştığın,buluştuğun insanla evlenmek zorundasın diye bir şart yok ki...Sınırların çerçevesinde görüşürsün,tanımaya çalışırsın,baktın uymuyor,görüşmeyi kesersin.

Yaş farkı çok değilmiş,sen de çocuk değilsin artık canım.
Maddiyat konusunu da tanıdıkça anlarsın zaten sana davranışlarından.
Hakkında hayırlısı canım.

Findikcan bence gorus, bir bak. 6 yas bir sey degil.

Simdi aile meselesine gelince, cocuk zaten ailen hakkinda bir seyler bilyordur. Onemli olan bence ailenin duzgun, efendi insanlar olmasi, maddi durum meselesi bana gore cok da onemli degil, belli ki cocuk da benim gibi dusunmus.

Senden cok gezmesi bence olumlu bir sey, gittigi yerlere artik seni de goturur fena mi

Ille de evleniceksin diye bir sey yok, gorus bak, istersen al istemezsen mali iade et heheh :)

Yas bence onemli degil hem fazla farkta yok neden maddiyati sorun ediyorsun ne yani kirada olsaniz bu is olmazmi onu ilgilendirmez sende buna takilma

hayır canım muhtaç falan demedim ailene,,, yanlış anladıysan affedersin,, benim demek istediğim şey hayat standartlarınız farklı olabilir,,, bu insan için ailenin meziyetleri önemlidir,,,zaten aracı olan kişi ailen ilei lgili bilgi vermiştir,, ( kimse yanlış anlamasın böyle görücü usullerinde , kişiden ziyade kişinin ailesi ön plandadır,, tabilkide sende hoş bir bayansındır da,,, ama istersen dünyalar güzeli ol, ailen terbiyesiz insanlar olarak bilinirse kimse sana aracı olmaz,,,
bizim bir tanıdık var kız ev kızı ,, çok hünerli becerikli güzel ama kızın annesi çok edepsiz bir kadın,, kız annesinin yüzünden evlenemedi,,, annem kaç kere aracı olmaya kalktı,, aracı olduğu kişilerin ilk dediği şey lütfen bizi o kızın annesi ile muhatap etme diyorlar,, veya tanıştırmak istediği aile biraz araştırıyor yok biz o kızın annesi ile uğraşamayız diyorlar,,,
kızcağız ev kızı hayatında flörtü bile olmamış yani kendiside aramıyor,,,, kimse aracı da olmuyor,,,
annem derdi hep, kızları değerli kılan aileleridir diye,,, hmm dedim haklıymış annem,,,

benim esim 47 ben 30 bidaha hakkim olsa yine yasi buyukle evlenirdim

6 yaş iyidir ya görüntüsünü beğendiysen. yani o konuda bir sıkıntı göremedim. ama maddiyat açısından denklik sıkıntı olabilir yani kompleks yaparsanız ya da o ezmeye kalkarsa. ama olgunluk yaparsa iki taraf o da sorun olmaz heralde. bir görüşün derim. nolur ne olmaz :)

Konularini takip eden biri olarak gecenki cocuk ne yapti merak ettim canim (tabi anlatmak istersen).

Yenisi icin diyebilecegim 7 yas gayet normal hatta bence ideal, yani üstünde düsünülcek bir yas farki degil. Ayni sekilde maddi durumuda öyle.
Tanisin bakalim, bu sefer iyi bir his var icimde :)

bence yaş farkı normal ben 25 nişanlım 32 yaşında yaşın bir önemi yok anlaşabildikten sonra bence kestirip atma tanımaktan zarar gelmez madem dürüst biriymiş bide efendi tanımaya çalış bence yarar var hadi bakalım hayırlısı olsun :) şans seninle olsun

Insallah olur canım cok sevındım bence mutlaka görüşün yas farkı hıcbır sey degıl ınan...

Ben de şuan 25 yaşındayım ve eşim 32 yaşında.
Bence bu kadar yaş farkı normal.

Ben de bir şans vermenden yanayım çünkü belli ki sen de beğenmişsin :)

Yas farki cok degil hatta ben yas fsrkini severim dusun bence hos gibi geliyo anlattigina gore ama cokta guvenme

Okuyunca umarım olur dedim. Bana çok olası geldi. herhangi olumsuz bir şeyde yok. Oturup konuştuktan sonra zaman geçirdikçe anlaşılır zaten. Ne diyeyim, mutlu olursunuz işşalla. :)

Benim de erkek arkadaşım boğa burcu ve 33 yaşında bende 22 kafa yapınız uydukdan sonra ne fark eder ki canım. Eğer sende beğenip bişeyler hissediysen neden olmasın ki yaş farkına takılma inan ben aylarca yok dedim yaş farkı çok diye ama yanyana gelince aynı yaşta gibi duruyoruz benden daha dinamik 3 buçuk olacak birlikte olalı ve çok şükür evliliğe doğru gidiyo bi şans ver sende

Fındıkcım aradaki yaş farkı çok değil ama....

Nişanlından ayrılman, boğa burcu erkeği ile görüşmen hepsi üstüste gerçekleşti, bence biraz yalnız kalmalısın.

cnm ona sans ver.. yas farkına takılma.. adam olsun yeterki.. ama eger ıcınde eskıye ait bişi kalmıssada onu atmaya bak kendıne zaman ver yani

Amin canım çok teşekkür ederim yorumun için. Doğru dedin belki de yaştan maddiyattan daha önemli farklarımız olacak belli mi olur. Tanımadan karar vermemek lazım.

Ayy ilahi canım güldürdün beni. :)

Aynen bizi tanıştıran müşterimiz bildiklerini anlatmıştır diye düşünüyorum. Ben de maddiyat konusunda tam tersi olmasını sorun etmem hatta tercih ederim ama insan gibi insan olması lazım ailenin. Sen biliyorsun eski nişanlımın ailesiyle takı toka yüzünden tartışmıştık. Hazmedememiş insan istemiyorum ben.

hayırlısı olsun inş doğru kişidir ve artık mutlu olursun

Amin canım inşallah.

Yas bence onemli degil hem fazla farkta yok neden maddiyati sorun ediyorsun ne yani kirada olsaniz bu is olmazmi onu ilgilendirmez sende buna takilma

Tabi çok şükür yine iyi kötü bir işim falan var en azından diyorum ama işte maddiyat yüzünden ağzım yandığı için korkutuyor beni artık bu konular.

Yok canım öyle dedin demedim. Ben üzerine basa basa çok fark var diyorum ya onu izah etmek istedim abartı gelmesin öyle muhtaç falan da değiliz çok şükür manasında.

Allah korusun ya anlattığın kız için çok üzüldüm. Ama ne kadar da olsa aileler çok önemli bu işte. Bunu çok iyi biliyorum artık ben.

benim esim 47 ben 30 bidaha hakkim olsa yine yasi buyukle evlenirdim

Ooo sevindim ben bu yoruma. :)

Allah daim etsin.

Görüntüsü dediğim gibi ben işi her şeyi olan, evlenmek için hiçbir engeli olmayan biri olduğunu duyunca neden bu yaşa kadar beklemiş kesin çok çirkin yada aşırı yakışıklı da kimseyi beğenmedi diye düşünmüştüm ama ikisi de değil. Normal bir tip. Ne yalan söyleyeyim çirkin asla değil. Önceki konularımda bahsettiklerime de bin basar hatta onlardan da 7 yaş büyük olmasına rağmen. :) Ama yakışıklılıktan ziyade kötü bir elektrik almadım ben. O yüzden korkmadım.

Ciddi ilişkiye hazır değilim, sen de başka türlü ilişki yaşanacak bir kız değilsin demişti bana canım. Ama sonra biriyle yeni yeni görüşmeye başladığını ve bana haksızlık etmek istemediğini söyledi. Hakkımı helal etmemi istedi.

Aminnn canım çok teşekkür ederim.

fındık bi nefes al kuzum bi yalnızlığın tadına var

Canım ben bir arayışta değilim. Önce bahsettiğim çocuk da bu da geldi beni kendisi buldu. Hatta yorumlarımı okuduysan koca meraklısı gibi gözükmek istemediğim için ilk başta kestirip attığımı ama etrafımda aklı başında ve yorumlarına değer verdiğim insanların bir şans vermem konusunda beni ikna ettiklerinden bahsettim.

Insallah olur canım cok sevındım bence mutlaka görüşün yas farkı hıcbır sey degıl ınan...

Teşekkür ediyorum yorum için. O zaman görüşüp kafama yatıp yatmadığına karar verme aşaması var sırada. :)

Ben de şuan 25 yaşındayım ve eşim 32 yaşında.
Bence bu kadar yaş farkı normal.

Ben de bir şans vermenden yanayım çünkü belli ki sen de beğenmişsin :)

Bu beğenmek midir bilmiyorum çünkü yüzyüzeyken hevesli görünmemek için 5 saniyeden uzun bakamadım. :) Ama olumlu şeyler hissettim.

Yas farki cok degil hatta ben yas fsrkini severim dusun bence hos gibi geliyo anlattigina gore ama cokta guvenme

Artık kimseye sonsuz güvenmemem gerektiğini öğrenmem lazım zaten ne yazık ki ya.

Okuyunca umarım olur dedim. Bana çok olası geldi. herhangi olumsuz bir şeyde yok. Oturup konuştuktan sonra zaman geçirdikçe anlaşılır zaten. Ne diyeyim, mutlu olursunuz işşalla. :)

Aminn inşallah hepimiz mutlu olalımmm.. :)

İşte biz yanyana gelmedik ama gelince muhtemelen çok rahat fark edilir yaş farkımız. Benim hem boyum falan kısa, hem de makyajdan falan hoşlanmadığım için yaşımdan çok küçük gösterdiğim söyleniyor hep. O yaşından büyük durmuyor normal duruyor ama belli yani fark.

Size de mutluluklar canım Allah daim etsin inşallah. :)

Fındıkcım aradaki yaş farkı çok değil ama....

Nişanlından ayrılman, boğa burcu erkeği ile görüşmen hepsi üstüste gerçekleşti, bence biraz yalnız kalmalısın.

Canım ben de acele edip yanlış bir karar vermek istemiyorum ama inan ben bir arayışta değilim, beni onlar buluyor. Bu çocukla hiç görüşmek bile istemedim en başta. İşyerindeki ablaya bahsettim benim boğa burcu erkeğinden. Tamam artık yüzünü görmek istemiyorum ama sonuçta çok taze, onu atlatmadan başkasını değerlendirmek istemiyorum dedim.

Karşına birinin çıkıp seni çok etkilemesi lazım onu unutman için, şans vermediğin sürece de bu mümkün olmayacak dedi mantıklı geldi.

Bir sürü var aslında ama hepsini savdım başımdan kibarca. Bir tek bunla ciddi ciddi konuşmak kısmet oldu.

cnm ona sans ver.. yas farkına takılma.. adam olsun yeterki.. ama eger ıcınde eskıye ait bişi kalmıssada onu atmaya bak kendıne zaman ver yani

Canım ex nişanlı olacak hakkında çok şükür hiçbir şey kalmadı, kalmasın da zaten elin evli barklı adamı hakkında. Belki baba bile olmuştur yani.

Diğeri de içimi kıpır kıpır etti yalan yok çünkü çocukluk aşkımdı o benim. Ama yaptığı maalesef yenilir yutulur cinsten değil. Hayatta bir yalana bir de aptal yerine konmaya tahammül edemem. Bariz şekilde aptal yerine koydu beni. Ben onu karşıma alıp sordum senin istemediğin ciddi bir ilişki mi, benimle ciddi bir ilişki mi dedim. Seninle ne sorunum olabilir ilişki düşünsem senle olurdum vs deyip gitti birini buldu. Çok sinirliyim hala.

Ben 25 yaşındayım eşim 33 aramızda 8 yaş var. Bence fazla değil yaş farkı (kendimden belli zaten fikrim:) )
Hemen kaptırmayın kendinizi bi süre görüşün ama kestirip atmayın da. Temkinli davranmaya devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…