fındık yaşa takılma diğer ikisinin yaşı gençtide ne oldu çocuk gibi hareket etmedilermi? bi şans ver bakalım
Aynen canım ya öyle bir örnek de var önümde. Sonki bir de çok olgun, beyefendi falan görünen biriydi. Bu kadarını ben bile beklemiyordum ama yaptı. Bakalım bu nasıl biri.
hayır canım muhtaç falan demedim ailene,,, yanlış anladıysan affedersin,, benim demek istediğim şey hayat standartlarınız farklı olabilir,,, bu insan için ailenin meziyetleri önemlidir,,,zaten aracı olan kişi ailen ilei lgili bilgi vermiştir,, ( kimse yanlış anlamasın böyle görücü usullerinde , kişiden ziyade kişinin ailesi ön plandadır,, tabilkide sende hoş bir bayansındır da,,, ama istersen dünyalar güzeli ol, ailen terbiyesiz insanlar olarak bilinirse kimse sana aracı olmaz,,,Yani çok şükür muhtaç falan değiliz ama hayat standartlarımızın çok farklı olduğu belli oluyor bakar bakmaz. Umarım bu tarz şeylere takılan biri değildir. Türk filmi tadında, zengin oğlan fakir kız edebiyatı yapmak istemiyorum.
Her tanıştığın,buluştuğun insanla evlenmek zorundasın diye bir şart yok ki...Sınırların çerçevesinde görüşürsün,tanımaya çalışırsın,baktın uymuyor,görüşmeyi kesersin.
Yaş farkı çok değilmiş,sen de çocuk değilsin artık canım.
Maddiyat konusunu da tanıdıkça anlarsın zaten sana davranışlarından.
Hakkında hayırlısı canım.
Findikcan bence gorus, bir bak. 6 yas bir sey degil.
Simdi aile meselesine gelince, cocuk zaten ailen hakkinda bir seyler bilyordur. Onemli olan bence ailenin duzgun, efendi insanlar olmasi, maddi durum meselesi bana gore cok da onemli degil, belli ki cocuk da benim gibi dusunmus.
Senden cok gezmesi bence olumlu bir sey, gittigi yerlere artik seni de goturur fena mi
Ille de evleniceksin diye bir sey yok, gorus bak, istersen al istemezsen mali iade et heheh :)
hayırlısı olsun inş doğru kişidir ve artık mutlu olursun
Yas bence onemli degil hem fazla farkta yok neden maddiyati sorun ediyorsun ne yani kirada olsaniz bu is olmazmi onu ilgilendirmez sende buna takilma
hayır canım muhtaç falan demedim ailene,,, yanlış anladıysan affedersin,, benim demek istediğim şey hayat standartlarınız farklı olabilir,,, bu insan için ailenin meziyetleri önemlidir,,,zaten aracı olan kişi ailen ilei lgili bilgi vermiştir,, ( kimse yanlış anlamasın böyle görücü usullerinde , kişiden ziyade kişinin ailesi ön plandadır,, tabilkide sende hoş bir bayansındır da,,, ama istersen dünyalar güzeli ol, ailen terbiyesiz insanlar olarak bilinirse kimse sana aracı olmaz,,,
bizim bir tanıdık var kız ev kızı ,, çok hünerli becerikli güzel ama kızın annesi çok edepsiz bir kadın,, kız annesinin yüzünden evlenemedi,,, annem kaç kere aracı olmaya kalktı,, aracı olduğu kişilerin ilk dediği şey lütfen bizi o kızın annesi ile muhatap etme diyorlar,, veya tanıştırmak istediği aile biraz araştırıyor yok biz o kızın annesi ile uğraşamayız diyorlar,,,
kızcağız ev kızı hayatında flörtü bile olmamış yani kendiside aramıyor,,,, kimse aracı da olmuyor,,,
annem derdi hep, kızları değerli kılan aileleridir diye,,, hmm dedim haklıymış annem,,,
benim esim 47 ben 30 bidaha hakkim olsa yine yasi buyukle evlenirdim
6 yaş iyidir ya görüntüsünü beğendiysen. yani o konuda bir sıkıntı göremedim. ama maddiyat açısından denklik sıkıntı olabilir yani kompleks yaparsanız ya da o ezmeye kalkarsa. ama olgunluk yaparsa iki taraf o da sorun olmaz heralde. bir görüşün derim. nolur ne olmaz :)
Konularini takip eden biri olarak gecenki cocuk ne yapti merak ettim canim (tabi anlatmak istersen).
Yenisi icin diyebilecegim 7 yas gayet normal hatta bence ideal, yani üstünde düsünülcek bir yas farki degil. Ayni sekilde maddi durumuda öyle.
Tanisin bakalim, bu sefer iyi bir his var icimde :)
bence yaş farkı normal ben 25 nişanlım 32 yaşında yaşın bir önemi yok anlaşabildikten sonra bence kestirip atma tanımaktan zarar gelmez madem dürüst biriymiş bide efendi tanımaya çalış bence yarar var hadi bakalım hayırlısı olsun :) şans seninle olsun
fındık bi nefes al kuzum bi yalnızlığın tadına var
Insallah olur canım cok sevındım bence mutlaka görüşün yas farkı hıcbır sey degıl ınan...
Ben de şuan 25 yaşındayım ve eşim 32 yaşında.
Bence bu kadar yaş farkı normal.
Ben de bir şans vermenden yanayım çünkü belli ki sen de beğenmişsin :)
Yas farki cok degil hatta ben yas fsrkini severim dusun bence hos gibi geliyo anlattigina gore ama cokta guvenme
Okuyunca umarım olur dedim. Bana çok olası geldi. herhangi olumsuz bir şeyde yok. Oturup konuştuktan sonra zaman geçirdikçe anlaşılır zaten. Ne diyeyim, mutlu olursunuz işşalla. :)
Benim de erkek arkadaşım boğa burcu ve 33 yaşında bende 22kafa yapınız uydukdan sonra ne fark eder ki canım. Eğer sende beğenip bişeyler hissediysen neden olmasın ki yaş farkına takılma inan ben aylarca yok dedim yaş farkı çok diye ama yanyana gelince aynı yaşta gibi duruyoruz benden daha dinamik 3 buçuk olacak birlikte olalı ve çok şükür evliliğe doğru gidiyo bi şans ver sende
Fındıkcım aradaki yaş farkı çok değil ama....
Nişanlından ayrılman, boğa burcu erkeği ile görüşmen hepsi üstüste gerçekleşti, bence biraz yalnız kalmalısın.
cnm ona sans ver.. yas farkına takılma.. adam olsun yeterki.. ama eger ıcınde eskıye ait bişi kalmıssada onu atmaya bak kendıne zaman ver yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?