Merak edenler için durum güncellemesi niteliğinde yepyeni bir konu. :)

Hepinize teşekkür ederim hanımlar. Çok yorgun olduğum için dün akşam sadece okumuştum yazılanları. Şimdi fırsat bulabildim. Ayrıca hepinizin söylediklerine katılıyorum. Bence de küt diye söylememeliydim neden aramadın diye ama işte benim de huyum bu içimden geçen her şey saniyeler içinde dudaklarımdan dökülüveriyor.

Ben en iyisi önceki gibi yok sayayım onu. Aylar da geçse arayacağı varsa arıyor zaten. Bi yerden sonra da kaderci olmak lazım. Olacağı varsa ben ne yapsam da olur diye düşünüyorum.

Adam bana boşlukta gibi geldi. Ben de böyle bir tiple tanıştırılmıştım. Aklına estikçe arıyordu bu adam. Bi de bu tipler kendilerine aşık edip geri çekilmeyi pek severler. Aman dikkat!!! Bu adamlara zor kızı oynayacaksın, ancak öyle hakkından gelirsin ki 'o beni niye aramadınlar'ı demeseydin çok çok iyi olurdu...

Maalesef dedim işte ve işin kötüsü şimdi olsa yine derdim çünkü huy bende bu dan dun konuşmalar.

Zor kızı oynamak mı bilemem ama o arayana kadar aramayı düşünmüyorum. Gerçi önce de öyle yapmıştım aylar sonra döndü ama. :)

Ya işte dan dun konuşunca olmuyor, stratejik hareket etmek lazım. Ben bu tip erkekleri sevmiyorum yine de. Ne istediğini bilmeyen, insanların duygularıyla oynayan... Düşünceli bir insan arar sorar değil mi...kibarlıkları falan hep karşı cinsi etkilemek için içten gelen bi şey olduğunu sanmıyorum zira dün akşam kahve içip ertesi gün oralı olmamak çok büyük kabalık. Işin zor yine de, geri gelse kaldığın yerden devam mı edeceksin???

madem kahve icmeye kadar konu gitti... eger sen de kafanı dagıtmak veya iyi vakit gecirmek, farklılık olsun diye birini arıyorsan hic konusunu acmadan da devam edebilirdin tabii.
ancak senin düsüncelerini biliyorum, oyle birsey yasamak istemeyecegini ve nedenini ona sormasan icinin rahat etmeyecegini de.
bence neden aramadın, neden simdi? diye sormaya sonuna kadar da hakkın var.

asıl söylememen gereken sey "baskasını buldular, onunlaydın degil mi?" seklinde bir cumle imiş.
seni bir baskası icin aramayan, acıklama yapmayan birini tasvip etmedigin halde o kadar heveslisin ki geldigi ilk gün bilerek ve isteyerek kabul etmis gibi gozukme ihtimalin var yani.

bilmiyorum fndk, keyifli vakit gecirmis olabilirsin ama hic icime sinmiyor bu kisi.
yemekten bahsedip ertesi gün aramaması, kusura bakma ama o 3ay ı yüzsüzlüge vurması vs. gec bile olsa su an icinde bulundugunuz duruma ve gorusmelerinize yakısmayacak, saygılı olmaktan uzak tavırlar bence.
eger geçen su süre icersinde birisiyle gorusuyorsa da neden ayrıldıklarını anlamak zor degil...

Onun keyfini beklemek lazım sanırım sürekli..
Benim de pek içime sinmiyor, davranışları hoş gelmedi.

yaş önemli değil ebn 23 eşim 37 yaşında eşimi çok seviyorum karakter ve kafa yapısı aradaki sevgi saygı öenmli yaştan çok

Amaaaaan ne sikintili cocuk ya uff...

Ayy sorma ben de anlamadım ki. Çocuk uzak kalınca böyle oluyor sanırım. Beraberken inanılmaz kibar ve ilgiliydi. Bu konu ilk gündeme geldiğinde neden bu yaşa kadar evlenmemiş ki diye düşünmüştüm. Cevabı buldum sanırım . :)

yaş önemli değil ebn 23 eşim 37 yaşında eşimi çok seviyorum karakter ve kafa yapısı aradaki sevgi saygı öenmli yaştan çok

Aaa sizin epey yaş varmış ama ne mutlu sana çok seviyorum diyebiliyorsun. Bence de yaştan daha mühim şeyler var şu an.

eşim yaşını göstermez bende tam yaşımı gösteriyorum aramızda 7 8 yaş fark var gibi duruyor yani görüntüdede sıkıntı yok
çok şükür seviyorum seviliyorum her evlilikteki olabileck sıkıntılar dısında sıkıntım yok şükr

Bana göre ben tam yaşımı gösteriyorum ama benim de küçük gözüktüğümü söylüyorlar. O da küçük değil belki ama daha fazla da göstermiyor. Yani bana göre öyle. Ama dediğim gibi bu konulardan çok daha önemli sorunlarımız var zaten.

Maşallah diyeyim size de o zaman. Allah ayırmasın.

konuyu okudum, herkesle aynı düşünüyorum yaş farkı sorun değil ama bu çocukla görüşmek için sanki senin biraz çabalaman gerekiyor gibi. ne güzel ilk buluşma gayet keyifli geçmiş arayı soğutmadan devamını getirin derim, o açmazsa sen aç konuyu. belki çekiniyordur

yeni konu sandiydimdi :)) epey bir sey olmus anlasilan. Neler.olmus okuyamadim bi ara okuyum bari :))

Az önce yine yazdı o çocuk kızlar. Merak edenler için haber vereyim dedim.
Ama ilginçtir ki çok kısa sürdü muhabbet. Naber nasılsın iyi, bu kadar.
Hala ne istediğini bilmiyor galiba ne tuhaf çıktı yaa

Erkek kardeşimin ve eşinin arasında 6yas var. Hiç bir problem yaşanmadı yaşlardan dolayı.Tam tersine gayet iyiler. Allah mutluluklarını daim etsin. Darısı sizin başınıza . Şans verin.Tanismaktan birşey olmaz. Size de iyi gelecektir. Eski konuymusss. Sonuç ne oldu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…