Merak edenler için durum güncellemesi niteliğinde yepyeni bir konu. :)

Yaş farkı çok değil. Anlattıklarında sorun olabilecek durum göremedim.

Tanımaktan zarar gelmez diye düşünüyorum fındıkcım

belki o da genç gösteriyordur:)
tanımakta fayda var diye düşünüyorum, görüşün konuşun öyle karar verin bence.mutluluklar

Fındık seni görünce bir slm vereyim dedim nasılsın :) bence yaş farkı normal abes bir fark yok
Görüşüp tanımanı öneririm hem çevrendeki bütün aklı başında ki insanlarda böyle söylemiş
Görüşmeden bir karara varamazsın nede olsa ön yargılı olma yani :)

Tabiki bir şansı hak ediyor olmalı
Birsey kaybetmezsin belkide kazanırsın

fındık benimde geçen gün aklıma geldin:)
iş konusunda öncelikle hayırlı olsun.
çocukluk aşkınla da daha fazla bişeyler hissetmeden bitmesi iyi olmuş bence.
hiç o konuya takılma bile.şansın varmış ki öncesinde anlamışsın karakterini.
bu yeni kişiyle de görüşmeni tavsiye ederim.
yaşına sakın takılma.yaş hiç önemli değil.önemli olan tabiki karakteri.
evliliğe uygun biri mi?fazla kendini kaptırmadan görüşebilirsin.
birde yaşın 25.bence kısmetlerini tepmemelisin.
yaş 30 a doğru yaklaşınca seçiciliğin artıyor ayrıca kısmetlerinde de
bir azalma olabiliyor.bu durumu değerlendirmeye bak bence.

Kesinlikle görüş, bir defa görüştün diye hemen evlenmek zorunda değilsin ki... Şans vermen lazım başka insanlara. Hem bak referans çok mühim bence bu tarz işlerde. Yaş farkını hiç takma, erkekler zaten çok zor büyüyorlar, bir de onun olgunlaşmasını beklemek zorunda kalmayacaksın. Ne güzel işte seni el üstünde tutar. Hiç düşünme daha fazla, eğitim dönüşü hemen görüş. Güzel şeyler olsun inşallah :)

Bence de bunu tecrübeyle sabit birinin söylemesi anlamlı oldu. :) Umarım kendimi kaptırmadan davranmaya devam edebilirim. Takıntılı hatta saplantılı bi insanım çünkü.

Yaş farkı çok değil. Anlattıklarında sorun olabilecek durum göremedim.

Tanımaktan zarar gelmez diye düşünüyorum fındıkcım

Şu an eğitimdeyim canım, 2 hafta sonra gideceğim. Hiç konuşmuyoruz kendisiyle. Bakalım döndüğümde tekrarlayacak mı görüşme isteğini...

belki o da genç gösteriyordur:)
tanımakta fayda var diye düşünüyorum, görüşün konuşun öyle karar verin bence.mutluluklar

Olduğundan büyük göstermiyor ama yaşını gösteriyor. Ben çok takmam aslında hatta dediğim gibi büyük bir eş bile istemişimdir hep ama insanların lafını sözünü çok takarım maalesef salaklık var biraz. :)

İyiyim canım sen nasılsın:)

Aynen bunun serseriliği, tutarsızlığı falan yok gibi gözüküyor. Bakalım tanımak kısmet olacak mı...

Tabiki bir şansı hak ediyor olmalı
Birsey kaybetmezsin belkide kazanırsın

Aynen öyle belki de kazanırım. :)
Hemen evlenmek gerek gözüyle bakmamak lazım her karşı cinse. :)

Teşekkür ederim canım çok sağol. Aynen bir arkadaşım da öyle diyor. Benden 2 yaş büyük, kısmetlerimi teptim kimseyle görüşmeyi bile kabul etmedim şimdi kapandı kısmetim, senin yerinde olsam kestirip atmazdım asla falan dedi mantıklı geldi. Ankara'ya gidince görüşecek miyiz bakalım..

İşte ilk görüşmeyi iptal etmek durumunda kaldığı için özür diledi ve tekrar görüşme talep etti. Eğitimde olacağımı söyleyince de bekleyeceğim o zaman dedi. Ama hiç konuşmadık bu süreçte bir daha. Bu da nazlı mı desem ağır takılan mı desem yoksa korkarım dengesiz mi desem bilemedim.. Ondan talep gelmedikçe ben geldim hadi görüşelim falan demem yani. Bunu şımartmak tepeme çıkartmak istemiyorum.

O konuda haklısın, o arasın bir dahaki sefere, zaten eğer cidden etkilenmişse ve tanışmak istiyorsa araması lazım. Aracı da var, en kötü ona sorabilir geldi mi gibilerinden. Arar zaten bence, telafi eder ilk seferini.

yaz canım okurum ben tabi hala ihtiyacın varsa

Var canım maalesef. Daha doğrusu aslında abartılacak bir şey yok ama sadece anlam veremediğim bir durum var.

Bu konumda bahsettiğim çocuktan hiç ses seda çıkmıyor. Çok anlamsız geldi yaptığı. Ben eğitime gidecektim, o zaman görüşmek istedi. 2 hafta yokum deyince tüh ya bekleyeceğiz yani falan dedi. Geldim Ankara'ya, adım bekliyorum beyefendiden ama tık yok.

Ne yapmaya çalışıyor ki bu?

Eşimle aramda 5 yaş var 10 bile olabilirmiş :)

Kadın erken çöker, erkek geç olgunlaşır.
Buyüzden yaş farkı olmalı.

ne zaman döndün eğitimden? yani ne zaman döneceğini biliyor muydu? gelmediğini düşünmüştür belki
kafası mı karışmış diyeceğim ama daha 2 hafta olmuş ne olabilir ki

ne zaman döndün eğitimden? yani ne zaman döneceğini biliyor muydu? gelmediğini düşünmüştür belki
kafası mı karışmış diyeceğim ama daha 2 hafta olmuş ne olabilir ki

Aynen ben de öyle düşündüm ama hiç konuşmadık ki. Ben eğitimdeyken sadece bir kez mesajlaştık. Düşünüyorum şimdi tam aksi olsa sürekli yazsa, ilgilense bu sefer iterdi beni açıkçası. Ne muhabbetimiz var ki sonuçta...

Ben geleli bir hafta oluyor, check in yaptım. Görmediğini düşünmüyorum.

belki o da senden geldim diye mesaj bekliyordur.. çekingen olabilir mi acaba? seni darlamak istemiyordur. çünkü efendi bir insan yazmışsın. aklı başında birine benziyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…