Merak edenler için durum güncellemesi niteliğinde yepyeni bir konu. :)

Kızlarrr bahsettiğim çocuk nereden aklına estiyse geçen hafta aradı beni. Ayrıntıları anlatırım.

Bugün konuştuk, birazdan buluşacağız.

Bana şans dileyin.
Aralık ayın da açtın konuyu mesaj atmak yenimi gelmiş beyefendinin aklına.

Geldim kızlar anlatıyorum. :)

Bu çocuk geçen hafta faceden mesaj attı nasılsın diye. Allah biliyor ya aramadı sormadı diye inanılmaz soğumuştum hatta silmeyi bile düşünmüştüm. O yüzden hiç heyecan duymadım, sadece şaşırdım. Biraz hoşbeşten sonra çalıştığım yerden temin edilebilecek bir şeyle ilgilendiğini söyledi, onunla alakalı sorular sordu. Ben de öğrenip ona dönüş yapacağımı söyledim.

Telefon numarasını yazdı buradan yazarsın diye. :)

Ben de güya taktik yapacağım. Umursamıyor gibi davranacaktım. Hemen kaydedip whatsapp profiline bakacaktım ki yanlışlıkla aradım ve durduramadım. O saf da anında açtı zaten. Biraz konuştuk o bahsettiği konuyla alakalı. Daha sonra; "seninle de görüşelim demiştik, eğitime gittin falan kaldı o öyle." dedi. Ben çok sinirlendim. Görüşememiş olmamızın sorumlusu ben değilim, sen de çok iyi biliyorsun dedim. Güldü. O zaman sana bir yemek borcum mu var şimdi benim dedi. Hayırlısı bakalım falan dedim, geçiştirdim. Çünkü dediğim gibi o ilk heyecanım kalmamıştı artık.

Sonra işyerime dönünce aradı, müsait olmadım açamadım. Bahsettiği konuyu araştırdım, yetkililere sordum. Herkes olumsuz yanıt verdi, tavsiye etmedi falan. Hatta iş arkadaşlarım o konuyu bahane etmek için kullandığını bile düşündüler.

Her neyse...

Müsait olunca aradım ve izah ettim kendisine. Tepkisi, "ha tamam ya. Ee napıyoruz pazar günü." oldu. :)

Şimdilik bir programım yok ama olmayacağından da emin olamam dedim. O zaman cumartesi günü senden haber bekleyeceğim dedi.

Açıkçası görüşmeyi düşünmüyordum, bir de ailemle dışarı çıkma konusunda falan çok zıtlaşıyoruz. Yeniden böyle bir şey gündeme gelirse sürekli arar nerdesin diye sorarlar diye düşündüm ve üşendim ilk başta. Ama şehirdışına gittiler ve ortamım müsait oldu. :)

Dün aradım, pazar günü değil ama bugün müsait olur musun görüşebiliriz dedim. Ben de seni arayacaktım kalp kalbe karşıymış falan dedi. Normalde çok yoğun çalışıyor ama sağolsun ayarladı ve akşam görüştük.

Dün bu saatlerde birlikteydik işte. :)

Bir kere en başta söylemeliyim ki çok kibar bir beyefendi. Yada ben öyle hissettim bilmiyorum. Ayrıca çok olgun. Uzun zamandır çoluk çocukla uğraştığım için ilaç gibi geldi bu tavırlar. :)

Birçok ortak noktamız olduğunu, hayata bakışımızın benzediğini fark ettik. İlk defa konuşan iki insan gibi asla değildik. Saatlerce hiç susmadan sohbet ettik, bol bol kahkaha attık. :) Zaman çok hızlı geçti.

Ama konuşma boyunca sadece iki sıradan arkadaş gibiydik. Başka türlü bir muhabbetimiz olmadı. Ben ondan izah beklemiştim neden arayıp sormadığına dair ama o konu hiç açılmadı.
Ta ki ben açana kadar... :)

Akşam beni eve bırakırken arabada birden içimden geldi. Sana bir şey sormak istiyorum dedim. Tabi sor dedi tebessüm ederek.

"Hani dedim, biz yeni tanıştığımızda ben eğitime gideceğimi söyledim ve sen de dönmemi sabırsızlıkla beklediğini ve döndüğümde görüşmek istediğini söylemiştin ya?"

Evet dedi.

"Neden hiç arayıp sormadın, birden irtibatı kestin?" dedim.

Kızardı bozardı. Yorgun hissediyordum kendimi, hazır değildim vs kem küm saçmaladı. Sonra da aa yeşil ışık yandı hadi gidelim dedi lafı değiştirmek için.

Evet yeşil yandı, imdadına da yetişti. Çünkü sorduğum soruya cevap veremiyordun dedim.

Söyledim ya o dönem kendimi yorgun hissediyordum dedi.

Ben de; öyle değil de biriyle tanıştırılmıştın kafanı karıştırmamdan çekindin, bence tam da böyle dedim.

Hayır gerçekten kesinlikle öyle bir şey yok dedi ama ben hala inanmıyorum. Hazır değildim o dönem hem bazı şeyler kısmet, şimdi görüşmemiz doğruymuş, doğru zaman şimdiymiş falan dedi çok üstelemedim ben de.

Sonra arabadan inerken yemek borcumu da başka bir gün öderim değil mi dedi. Çünkü tok olduğum için bir de zaman kaybı olmaması adına dün kahve içtik sadece. Olabilir neden olmasın dedim. Tam iniyordum, 3 ay sonra eheheh dedi.

Bu defa iyice deli olurum artık dedim. Hayır tabi ki şaka yapıyorum dedi ama şaka değil miydi neydi bilmiyorum çünkü dünden sonra bir daha aramadı.

İşte bu kadar kızlar.

Haydi bakalım yorumlarınız ne olacak.

Tam yorum yapıcaktımki buluşmaya gitmişsin sen yaz gelişmeleride ona göre şey yapıyım madem :)

sana kazık atanla aranızda yaş farkı yoktu da ne oldu? Takılmayın bu kadar herşeye.

Hadi bakalim iyi şanslar merak ediyoruz bIzede haber ver :)

Heyooooooooooooooooooooooo

Sen yaz bak kac kisi toplanir buraya

Aralık ayın da açtın konuyu mesaj atmak yenimi gelmiş beyefendinin aklına.

Ooo kankalarım beni yalnız bırakmamış yine. Sağolun varolun efendim.

Doğruyu Söylemek gerekirse ben Görüşmeye gitmezdim,Aralık ayında açtın konuyu neredeyse 4-5 ay geçti yenimi gelmiş aklı başına o seni nasıl beklettiyse sende onu öyle bekletseydin,bence bu adam o zamanlar başka biriyle tanıştırıldı onunla olmadı tekrar size yazdı.

Derdi ne bu adamin kahveye gitmissiniz sonunda yemek borcumu vereyim.diyor sonra 4 5 ay sinra deyip gülüyor ve aramiyor sonrasında garip bir şey var ama nee dikkatli ol çok yüz verme

Bence tanış sohbet et , siyaset,
sanat.sinema filmleri moda konularında birde yemek konularından bahset sanki karşındaki erkek değilde kız arkadaşın mış gibi ortak noktalarınız varsa bu iş olur yoksada uzatmaları oynamadan olmayacağını söyle dürüst davran

Himm minimum 3 ay beklemelisin. Bu cocugun tarzi boyle kizma ona.

Ayy deme ya zaten espri mi yaptı tarzım bu mu demek istedi emin olamadım ama yine bekletirse deli olurum artık. Üstün basa basa kaç ay geçti dediğim için mi böyle bir espri yaptı kendince bilmiyorum.

Aynen ben de öyle söyledim ama kesinlikle öyle bir şey yok dedi. Bilmiyorum artık inanmalı mıyım...

O zamanlar hiçbir şeye hazır değildim yorgundum, doğru zaman şimdi falan dedi ne demekse artık...

Derdi ne bu adamin kahveye gitmissiniz sonunda yemek borcumu vereyim.diyor sonra 4 5 ay sinra deyip gülüyor ve aramiyor sonrasında garip bir şey var ama nee dikkatli ol çok yüz verme

Bana pek niyeti yok evlenmeye ama beni de tamamen elden çıkarmak istemiyor gibi geldi. Bilmiyorum ki ben de derdi nedir.

Öyle yaptık zaten dün. Konu konuyu açtı ve resmen hayata bakışımız, görüşümüz vs hakkında her şeyi konuşuverdik. Oldukça da uyumluyuz. Ne yalan söyleyeyim tekrar görüşmek isterim çünkü çok keyifli vakit geçirdik. Kendisi de böyle söyledi zaten. Muhabbetinden çok keyif aldım dedi.

Bence biraz zaman ver ama erkeklerin cogunda "bir kosede kalsin" zihniyeti olabiliyor. Kendini cok kaptirma hatta normal hayatina aynen devam et onunla hic kahve icmemis gibi oluruna birak yanive o arayana kadarda asla arama

Senden sıkılabilirde hemende aşık olma
herşey kızı çözene kadar ,
ya bu sihir devam eder yada bozulur , sadece her konuda dürüst ol , baktın sen sıkıldıysan uzatmaları oynama , hem bu yaşa kadar neden evlenmemiş ,acaba
çocukta kalp kırıklığı mı var

Senden sıkılabilirde hemende aşık olma
herşey kızı çözene kadar ,
ya bu sihir devam eder yada bozulur , sadece her konuda dürüst ol , baktın sen sıkıldıysan uzatmaları oynama , hem bu yaşa kadar neden evlenmemiş ,acaba
çocukta kalp kırıklığı mı var

Tahminini söylemeseydin iyiymiş bence canım. Ben olsam 'madem böle düşünüyo, niye bubuluştu o zaman' diye düşünür, yazık baya beklemiş derdim:)

Bide bgn ufakta olsa bi msj atmaması olmamış. Telafi gibi bi çabası yok.

İyi hissetmedim bu tiple ilgili..

Eski konunu da okudum bunu da. neden bilmiyorum her okuduğumda içimde sanki bu iş çok güzel olacakmış gibi bir his oluşuyor :)

Bizim aramızda da 17 yas vardı:) su an 7 yas bana az bile geliyor. Şans ver ne kaybedersin.. Sorma bıle bence..

bu iki yoruma da katılıyorum.

bir de ilk aramasında tamamen işle ilgili olarak konusup baska bir muhabbete girmezdim sanırım.
diyelim ki kabul edecegim, bir kahve icmeye ikna olabilmem icin bile epey ugrasması gerekirdi, ancak tanımadıgı biri icin de niye ugrasıyor derdim, her haliyle samimi bir diyalogu mantıksız bulurdum yani.

fakat ilişkiyi yaşayacak olan sensin fndk,
demek ki gormek, tanımak, belki neden aramadıgını ogrenmek istedin.
ancak onun "3 ay sonra" seklinde piskin cümleleri gercekten tahammul edilir degil,
bir de sen evlenmeyi, flortu uzun tutmamayı, ciddi olmayacaksa gorusmemeyi düsünen birisin...
bu cocugun tavırları, senin düsüncelerini bildigi halde biraz fazla rahat geldi bana.

evlilikten kacmıs olabilir, gözü korkmustur. keske bunu sana açıkça anlatsaydı, durust olsaydı. o zaman daha olumlu seyler yazardık belki.
bunun yerine sahsen mizah anlayısımla hic örtüşmeyecek hatta yüzlüge vurarak uste cıkmaya calısan bir tavrı var.
bahar geldi yorgunlugu mu gecti? simdi bir kadınla kahve icip yemek yemek istiyor diye seninle vakit gecirmeye calısmasını sırf sen de keyif aldın diye genel manada kabullenir misin... emin degilim.
ben yeni tanıştıgım biriyle direkt flort edebilecek rahat biriydim, evlencek miyiz diye hic düsünmezdim buna ragmen ortadan kaybolup "3ay keh keh" diye konusması vs. agırıma giderdi onun davranısları,
üstelik senin düsüncelerin cok daha farklı fndk, icini karartmak istemem ama ileride üzülme ihtimalin cokmus gibime geliyor...

1. Buluşunca güzel muhabbet olmuş tamam, niye tahminlerini adama söylüyosun. Öyle olsa bile erkek mantığı "yatakta yakalansan bile inkar et " olduğu için tabiki sana söylemez sende boşu boşuna dırdırcı, ilişkiye gereğinden fazla önem veren bi tip olursun ki flört aşamasında burda kaybedersin. Her zaman bir ayağın dışarıda, Cool, kaygısız bir havan olmalı.
2. Üç dört ay olayına takılıp, mutsuz olma senin ciddi düşündüğünü bilip o an hazır olmayabilir gerçekten.
3. Son esprisinin üzerine gülüp, bırak 4 ayı bakalım yarın arasan ben seninle yemek yemek isteyecek miyim??? diyip, soran ama Gülümseyen bi bakış atıp öylece bırakırdım arabada. Bundan sonrasını o düşünsün.
4. O seni arayana kadar sakın iletişime geçme. Aradığında da hemen kabul etme, günü sen seç ama nereye gidelim derse onun seçmesine izin ver, bakalım zevki nasılmış.
Yani sözün özü erkekler ulaşılmazı seviyor ki buna eşimde dahil, 2 aylık işkence sonrası flört teklifine evet dedim tecrübeyle sabit ama kocan kadar konuş filmindeki gibi taktikleri abartma :)
Şöyle düşün kaybedecek bişeyin yok, kendini ağırdan sat, çok önemseyen hevesli bi tip gibi görünme.

1. Buluşunca güzel muhabbet olmuş tamam, niye tahminlerini adama söylüyosun. Öyle olsa bile erkek mantığı "yatakta yakalansan bile inkar et " olduğu için tabiki sana söylemez sende boşu boşuna dırdırcı, ilişkiye gereğinden fazla önem veren bi tip olursun ki flört aşamasında burda kaybedersin. Her zaman bir ayağın dışarıda, Cool, kaygısız bir havan olmalı.
2. Üç dört ay olayına takılıp, mutsuz olma senin ciddi düşündüğünü bilip o an hazır olmayabilir gerçekten.
3. Son esprisinin üzerine gülüp, bırak 4 ayı bakalım yarın arasan ben seninle yemek yemek isteyecek miyim??? diyip, soran ama Gülümseyen bi bakış atıp öylece bırakırdım arabada. Bundan sonrasını o düşünsün.
4. O seni arayana kadar sakın iletişime geçme. Aradığında da hemen kabul etme, günü sen seç ama nereye gidelim derse onun seçmesine izin ver, bakalım zevki nasılmış.
Yani sözün özü erkekler ulaşılmazı seviyor ki buna eşimde dahil, 2 aylık işkence sonrası flört teklifine evet dedim tecrübeyle sabit ama kocan kadar konuş filmindeki gibi taktikleri abartma :)
Şöyle düşün kaybedecek bişeyin yok, kendini ağırdan sat, çok önemseyen hevesli bi tip gibi görünme.

fındıkım gözüşme fena geçmemiş anlaşılan, bir sürü de taktik gelmiş valla biz kadınlar ordusundan korkulur
yavrum yapı gereği çabuk kapılan birisin biliyorum daha fazla acı çekmemek için bence biraz bu huyunu törpülemeye çalış, şahsi fikrim onun aramasını bekle sakın adım atma, evliliği de hemen olsun diye düşünme, yaşın genç, hayatın güzel, kariyerin parlak, tanımaya çalış karşındakini. olacaksa zaten olacaktır
güzel gelişmeler olur inşallah, bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…