Merak edenler için durum güncellemesi niteliğinde yepyeni bir konu. :)

evet fındık lütfen artık geldiğini görüşmek istediğini haber ver yaa

erkekler geç olgunlaşıyor zaten sizden büyük olması iyi :) denemeye değer gözüküyor ne kaybedersiniz ki

İşte özlediğim cinsten bir Athene kritiği. :)

Ya ben yay burcu olmamdan mütevellet sanırım, hayatı seviyorum ve kabıma sığamıyorum. Öyle enerjiğim, öyle yeni şeyler yaşamaya keşfetmeye meraklıyım. İnanılmaz merak ediyorum mesela nasıl bir adamdır, neleri sever, ortak noktamız var mıdır, nelere sinirlenir, hayattan ne bekler.. Açılmamış bir kutu gibi gelir bana ve bu hep böyledir benim için. Sadece kadın erkek ilişkilerinde değil yeni bir arkadaş tanıdığımda da çok heyecan duyarım.

Ben geldiğimde o görüşme gerçekleşmiş olsa ve ola ki zıt olduğumuza karar versek konu çoktan kapanmıştı bile. Belirsizlik beni çok yoruyor, hoşlanmıyorum.

Yurt dışından yeni gelme kısmı yanlış anlaşılmış sanırım. Orada yaşıyor falan değildi. Seyahat için gitmiş, bizim tanıştığımız döneme denk gelmiş. Burada yaşıyor yani. Öyle hoppa bir tip olacağını sanmıyorum çünkü bence fırsatı olamaz. İşi çok yoğun. Ama ne istediğini bilmediğini düşünüyorum ben. Yahut gayet iyi biliyor ve o ben değilim. Her ihtimalde de bir açıklamayı hak ediyorum bence.

Ben bu hafta sonuna kadar bekleyip mesaj yazmayı düşünüyorum artık.
Basit ve kezbanca bir kıskançlık krizi gibi gelebilir ama bana bir merhaba yazamıyorken elalemi beğenmesi benim adıma onur kırıcı.

Çünkü alt tarafı nasıl bir insandır bir tanıyalım dedim. Peşinden koşuyormuşum gibi oluyor burada haber beklemem ne bileyim...

evet fındık lütfen artık geldiğini görüşmek istediğini haber ver yaa

Bu haftasonuna kadar bekleyeceğim canım. Son artık. Yazmazsa ki yazmayacağına eminim diyebilirim, konseyi toplar okkalı bir mesaj atarız.

erkekler geç olgunlaşıyor zaten sizden büyük olması iyi :) denemeye değer gözüküyor ne kaybedersiniz ki

Aynen öyle. Bu olgunlaşamamış örneğin.

gelişme var mı

Maalesef yok canım.

hayırlısı tatlım ya bekleyim bakalım haftasonunu :)

ya yapmasaydın keşke hayırlısı tatlım kısmetse eğer olur zaten

sona kadar okudum karşı taraf pek istememiş sanırım istese heralde bolca arayıp sorup görüşmek isterdi sanırım ama keşke sorsaydınız son kez en azından birşeyleri duyup ona göre karar verip çok fazla umutlanmazdınız neyse bakalım hayırlısı olsun

Merhaba findik bende burda yeniyim senin icin en hayirli olani neyse onu yap sonucunda pisman olmamak daha iyi

Kızlarrr bahsettiğim çocuk nereden aklına estiyse geçen hafta aradı beni. Ayrıntıları anlatırım.

Bugün konuştuk, birazdan buluşacağız.

Bana şans dileyin.

7 yaş asla bi sorun değil bence ve 32 yaş erkekler açısından ciddi ilişki için İdeal. Özgüvenin neredeyse geri çıkar ortaya çünkü ; maddi konular güzel bir birlikteliğe engel olmamalı. Sıkıntısı olan gelmesin

Tam yorum yapıcaktımki buluşmaya gitmişsin sen yaz gelişmeleride ona göre şey yapıyım madem :)

sana kazık atanla aranızda yaş farkı yoktu da ne oldu? Takılmayın bu kadar herşeye.

Hadi bakalim iyi şanslar merak ediyoruz bIzede haber ver :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…