- 8 Kasım 2018
- 5.769
- 13.860
- 248
- Konu Sahibi ziyagillerdenmiyimneyim
E siz hamile halinizle esinizden siddet gorup onu evden gondermistiniz. Bu nasil soru simdi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugün kimin konusunu okusam eski konularıyla yeni açtıkları konular arasında tutarsızlık varSiz bir hafta önce boşanmıyor muydunuz kocanız kartları iptal edip öyle bırakmıştı sizi. Ne ara kayınvalideli konulara geçtiniz?
Ya büyüklerin bir takıntısı var aradıklarında açmayınca açana kadar arıyorlar nedensekizlar selam, kayinvalidenizle hangi sıklıkla konusuyorsunuz ? Benimki istisnasiz her gun ariyor acmayinca 8 defa ust uste aradigini biliyorum. Kendini mi davet ettirmeye calisiyor acaba ben de 7,5 aylik hamileyim valla daha once de boyleydi ama bunaldim. Acik acik sen bana gel biz gelelim kisir borek yapip yiyelim kaynanasi, hizmet bekliyor ama ben o gelinlerden degilim diye acikca da soyledim. Assslaa anlamiyor. Kene gibi ayni. 3 gun mesela konusmayalim sesin solugun cikmiyor diyor her gun konusmak mi zorundayiz ?
Yol yordam bilip bilmemekle ne alakasi var ya en kirici olmadan guzel bir dille nasil aktarabilirim onu soruyorum, ben de bilirim arama beni nr ariyorsun zirt pirt demeyi. Kotu gelin olmadan bir dil bulmaya calisiyorumYolu yordamı biliyorsanız konu açmayın bildiğinizi yapın madem.
Eski konularimi okuduysan esimle BARISMADIGIMI, durumum dolayisiyla bosanmayi erteledigimi bilirdiniz. Demek ki iyi okumamissiniz.Bugün kimin konusunu okusam eski konularıyla yeni açtıkları konular arasında tutarsızlık var![]()
Sana oyle laflar soylemek isterdim ki ban yemek istemiyorum su an. Allah insallah seni zor duruma dusurmesin sana tek diyecegim bu. Bir sizinti ariyorsunuz dusman gibi. Ama ben barismadim kocamla bir sure calisamadigim icin bosanmayi erteledim.Siz bir hafta önce boşanmıyor muydunuz kocanız kartları iptal edip öyle bırakmıştı sizi. Ne ara kayınvalideli konulara geçtiniz?
Benimki de oyle. Son durumlardan sonra barismadim esimle bosanma asamasinda oldugumuz icin sanirim yokluyor ama tahammulum kalmadi.Benimki değişiyor bi sık arar bi hiç aramaz kendi kendine küser barışır. İlişkimizde ben etkisiz elemanım![]()
E siz bir de boşanma aşamasındaymışsınız. Neyin ayıbını düşünüyorsunuz daha. Açık açık söyleyin rahatsız olduğunuzuBenimki de oyle. Son durumlardan sonra barismadim esimle bosanma asamasinda oldugumuz icin sanirim yokluyor ama tahammulum kalmadi.
Allah askina konularimi yarim yamalak okuyup buraya gelmeyinE siz hamile halinizle esinizden siddet gorup onu evden gondermistiniz. Bu nasil soru simdi?
Siz insanlara neden kızıyorsunuz anlamadım. Boşanma aşamasında olduğunuz adamın anasını neden bu kadar dert ettiniz diye şaşırıyor insanlar.Allah askina konularimi yarim yamalak okuyup buraya gelmeyin
SIz bosanmiyor muydunuz yok tutarsizsiniz yok acikca soyle asiri sert elestiriler benceSiz insanlara neden kızıyorsunuz anlamadım. Boşanma aşamasında olduğunuz adamın anasını neden bu kadar dert ettiniz diye şaşırıyor insanlar.
E haklılar. Boşanacağım adamın anasını kırmamaya çalışmam şahsen. Üstelik günde 8 kere arıyor darlıyorsa. İnsanlar da buna anlam veremiyorSIz bosanmiyor muydunuz yok tutarsizsiniz yok acikca soyle asiri sert elestiriler bence
Burasi dingonun ahiri degil valla ya da ben kaldiramiyorum artikE haklılar. Boşanacağım adamın anasını kırmamaya çalışmam şahsen. Üstelik günde 8 kere arıyor darlıyorsa. İnsanlar da buna anlam veremiyor
Kac kere dedim kimseyi de kirmak istemiyorum ayrilacak olsam bile ama hep bi damarima basiliyorBu aralar çok uykuluyum kolum kalkmıyor hep yatıyorum de enerjik görünme hiç
İletişim kuramıyoruz sizinle neyse iyi akşamlarBurasi dingonun ahiri degil valla ya da ben kaldiramiyorum artik
gule guleİletişim kuramıyoruz sizinle neyse iyi akşamlar
Yani direkt söylemelisiniz bence ben telefonla görüşmeyi çok sevmiyorum diyeYol yordam bilip bilmemekle ne alakasi var ya en kirici olmadan guzel bir dille nasil aktarabilirim onu soruyorum, ben de bilirim arama beni nr ariyorsun zirt pirt demeyi. Kotu gelin olmadan bir dil bulmaya calisiyorum