Merak ediyorum benimki mi anormal yoksa ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
kizlar selam, kayinvalidenizle hangi sıklıkla konusuyorsunuz ? Benimki istisnasiz her gun ariyor acmayinca 8 defa ust uste aradigini biliyorum. Kendini mi davet ettirmeye calisiyor acaba ben de 7,5 aylik hamileyim valla daha once de boyleydi ama bunaldim. Acik acik sen bana gel biz gelelim kisir borek yapip yiyelim kaynanasi, hizmet bekliyor ama ben o gelinlerden degilim diye acikca da soyledim. Assslaa anlamiyor. Kene gibi ayni. 3 gun mesela konusmayalim sesin solugun cikmiyor diyor her gun konusmak mi zorundayiz ?
Ya büyüklerin bir takıntısı var aradıklarında açmayınca açana kadar arıyorlar nedense

Yolu yordamı biliyorsanız konu açmayın bildiğinizi yapın madem.
Yol yordam bilip bilmemekle ne alakasi var ya en kirici olmadan guzel bir dille nasil aktarabilirim onu soruyorum, ben de bilirim arama beni nr ariyorsun zirt pirt demeyi. Kotu gelin olmadan bir dil bulmaya calisiyorum

Bugün kimin konusunu okusam eski konularıyla yeni açtıkları konular arasında tutarsızlık var :KK70:
Eski konularimi okuduysan esimle BARISMADIGIMI, durumum dolayisiyla bosanmayi erteledigimi bilirdiniz. Demek ki iyi okumamissiniz.

Siz bir hafta önce boşanmıyor muydunuz kocanız kartları iptal edip öyle bırakmıştı sizi. Ne ara kayınvalideli konulara geçtiniz?
Sana oyle laflar soylemek isterdim ki ban yemek istemiyorum su an. Allah insallah seni zor duruma dusurmesin sana tek diyecegim bu. Bir sizinti ariyorsunuz dusman gibi. Ama ben barismadim kocamla bir sure calisamadigim icin bosanmayi erteledim.

Son düzenleme:
Benimki değişiyor bi sık arar bi hiç aramaz kendi kendine küser barışır. İlişkimizde ben etkisiz elemanım 😂
Benimki de oyle. Son durumlardan sonra barismadim esimle bosanma asamasinda oldugumuz icin sanirim yokluyor ama tahammulum kalmadi.

Benimki de oyle. Son durumlardan sonra barismadim esimle bosanma asamasinda oldugumuz icin sanirim yokluyor ama tahammulum kalmadi.
E siz bir de boşanma aşamasındaymışsınız. Neyin ayıbını düşünüyorsunuz daha. Açık açık söyleyin rahatsız olduğunuzu

Siz insanlara neden kızıyorsunuz anlamadım. Boşanma aşamasında olduğunuz adamın anasını neden bu kadar dert ettiniz diye şaşırıyor insanlar.
SIz bosanmiyor muydunuz yok tutarsizsiniz yok acikca soyle asiri sert elestiriler bence

SIz bosanmiyor muydunuz yok tutarsizsiniz yok acikca soyle asiri sert elestiriler bence
E haklılar. Boşanacağım adamın anasını kırmamaya çalışmam şahsen. Üstelik günde 8 kere arıyor darlıyorsa. İnsanlar da buna anlam veremiyor

Yol yordam bilip bilmemekle ne alakasi var ya en kirici olmadan guzel bir dille nasil aktarabilirim onu soruyorum, ben de bilirim arama beni nr ariyorsun zirt pirt demeyi. Kotu gelin olmadan bir dil bulmaya calisiyorum
Yani direkt söylemelisiniz bence ben telefonla görüşmeyi çok sevmiyorum diye

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X