ziyagillerdenmiyimneyim
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 29 Mart 2023
- 2.301
- 1.722
- 48
- 30
- Konu Sahibi ziyagillerdenmiyimneyim
-
Ben kimseye dönmedim ya kimseyle barismadimAlakası şu, hamile halinizle şiddet gösteren, size maddi şiddet ve fiziksel şiddet gösteren kocaya döndüyseniz kaynana bin kere arasa canım annem demeniz lazım.
Kocanızın yanında hafif kalır çiçek kalır.
İdare edin arasın kadjn.
Eşimden boşanmayı kafaya koyduysam çok takilmam ,açmam tlfnu. Sürekli haber almasına gerek yok , oda size bayilmiyor canı sıkılıyor demekki. Haftada bir anca açar , yorgunum uyuyorum sürekli tlfnda konuşamam derimARKADASLAR BOSANIYORUM SADECE COCUGUN DOGMASINI BEKLIYORUM BEN GENEL OLARAK INSANLARI KIRAMIYORUM OF
Dedim dedim dedim dedim dedim dedim dedim dedim dedim bin kere dedim anlamiyor kapiya geliyor acmayinca beni delirteceksinizEşimden boşanmayı kafaya koyduysam çok takilmam ,açmam tlfnu. Sürekli haber almasına gerek yok , oda size bayilmiyor canı sıkılıyor demekki. Haftada bir anca açar , yorgunum uyuyorum sürekli tlfnda konuşamam derim
O da size bayilmiyormus nereden biliyorsun yaaaEşimden boşanmayı kafaya koyduysam çok takilmam ,açmam tlfnu. Sürekli haber almasına gerek yok , oda size bayilmiyor canı sıkılıyor demekki. Haftada bir anca açar , yorgunum uyuyorum sürekli tlfnda konuşamam derim
Siz bu kararınızı eşinize söylediniz mi yoksa kendi içinizde mi karar verdiniz? Yanlış anlamayın size bu kadar kötü davranmis bir adamin annesini kirsaniz ne kirmasaniz ne zaten hayatinizda olmayacak kaynananiz. Boşanmak istediginizi biliyor mu mesela kv yada eşinizle aranizda olan kötü durumlari. Eğer bilipte hala gelin kaynanacilik oynamaya calisiyorsa sizi hepten saymiyor demektir. Bu tip insanlar açikca demeden anlamazlar malesef baska yolu yok diyelim ki kirildi esinize dedi zaten esinizden bosanacaksiniz yani gemiler yandiysa gerisinin önemi yok.ARKADASLAR BOSANIYORUM SADECE COCUGUN DOGMASINI BEKLIYORUM BEN GENEL OLARAK INSANLARI KIRAMIYORUM OF
Hic merak etme guzel yorumun icin tesekkur ederim. Dogumu bekliyorum zatenYapı olarak kimseyi kıramayan insanları çok kırarlar genelde. Eşinizin hatalarını kvye yüklemek olmaz ancak bu kadar ince düşünmesi gereken siz değilsiniz onlar. Hamilesiniz, kendi hayatınız ve sorumluluklarınız var. Sekiz kere üst üste aranmak, doğru yoldaki insanı bile yoldan çıkarır saldırganlaştırır. Şu durumda idare etmesi gereken siz değilsiniz, onlar. Bu sebepten, kimseyle birşey konuşmak istemiyorum, kafamı dinlemek, hamileliğimi sakin geçirmek istiyorum gibi makul bir cevap verip devam etmesi halinde yanıtsız bırakın. Ama bu bana göre de maksimum vericilik, bu kadar tahammüllü olamazdım kv ye. Öyle ki önemli bir mevzu yoksa ayda bir arar, birkaç dakika çoluk çocuktan konuşur kapatırız. Söyleyenlere kızmışsınız ancak değinmeden edemeyeceğim, sizin kv ye bunu ima ettiğinizde bile hamile halinizle size yeniden şiddet gösterebilecek bir adam ile yaşıyorsunuz muhtemelen. Can güvenliğinizi( çocuk ve sizin), kendinize saygınızı ihmal etmeyin
Soyledim tabi kii yalvariyor ama brnim icin bitti bu evlilikSiz bu kararınızı eşinize söylediniz mi yoksa kendi içinizde mi karar verdiniz? Yanlış anlamayın size bu kadar kötü davranmis bir adamin annesini kirsaniz ne kirmasaniz ne zaten hayatinizda olmayacak kaynananiz. Boşanmak istediginizi biliyor mu mesela kv yada eşinizle aranizda olan kötü durumlari. Eğer bilipte hala gelin kaynanacilik oynamaya calisiyorsa sizi hepten saymiyor demektir. Bu tip insanlar açikca demeden anlamazlar malesef baska yolu yok diyelim ki kirildi esinize dedi zaten esinizden bosanacaksiniz yani gemiler yandiysa gerisinin önemi yok.
Bence siz ayrilmaktan vazgectiniz ve sizi bunaltan durumlari hala düzeltmeye calisiyosunuz yoksa normal bir psikoloji degil bu. Size yapmadiklari kalmamis hamiledir denmemis siz hala kirmayim etmeyim diye kendinizi strese sokuyosaniz karninizdaki caninda hakkina giriyosunuz, sonucta stresinizden etkileniyor.
Eğer ayrilmaktan vazgectiyseniz ve kv israrla anlamiyosa aradiginda hic acmayin bir sure sonra acin neden acmadin derse is sıralayin tele bakamiyorum diyin bir süre sonra pes eder, siz pes etmeyin. Boşanacaksanizda böyle israrla aradiginda canim burnumda zaten oğlun bi yerden sen bi yerden bunalttiniz beni diye çemkirin rahatlarsiniz
Bence kırmalısın ya.ARKADASLAR BOSANIYORUM SADECE COCUGUN DOGMASINI BEKLIYORUM BEN GENEL OLARAK INSANLARI KIRAMIYORUM OF
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?