ziyagillerdenmiyimneyim
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 29 Mart 2023
- 2.301
- 1.722
- 48
- 30
- Konu Sahibi ziyagillerdenmiyimneyim
-
E bunu ona sorsanıza her gün konuşmak zorunda mıyız diyekizlar selam, kayinvalidenizle hangi sıklıkla konusuyorsunuz ? Benimki istisnasiz her gun ariyor acmayinca 8 defa ust uste aradigini biliyorum. Kendini mi davet ettirmeye calisiyor acaba ben de 7,5 aylik hamileyim valla daha once de boyleydi ama bunaldim. Acik acik sen bana gel biz gelelim kisir borek yapip yiyelim kaynanasi, hizmet bekliyor ama ben o gelinlerden degilim diye acikca da soyledim. Assslaa anlamiyor. Kene gibi ayni. 3 gun mesela konusmayalim sesin solugun cikmiyor diyor her gun konusmak mi zorundayiz ?
Acik acik sen bana gel biz gelelim kisir borek yapip yiyelim kaynanasi,
Boyle bir sey soylenir mi sizce, cok ayip degil mi ? Ayrica hic telefonla konusmayi sevmiyorum diye laf arasinda 3 krre soyledimE bunu ona sorsanıza her gün konuşmak zorunda mıyız diye
Her gün konuşmamızdan hoşlanmıyorum sık sık görüşmek istemiyorum ben böyle bir insanım önemli bir şey olmadığı sürece beni arama, ara oğlunla konuş diyemiyor musunuz
Açın telefonu o halde üst üste aradığında "anne ne oldu birine birşey mi oldu hayırdır üstüste aradığına göre çok önemli birşey olmalı"diyin. Kem küm ederse de "anne müsait olsam açarım zaten müsait değilim şu an" diyip kapatın. Konu açılırsa da söyleyin,"ben ağırlaştım artık,uyuyorum bazen,bazen dinleniyorum acamazsam ısrarla aramayın,ben müsait olursam ararım" diyeBoyle bir sey soylenir mi sizce, cok ayip degil mi ? Ayrica hic telefonla konusmayi sevmiyorum diye laf arasinda 3 krre soyledim
Kadın 8 kere arayınca ayıp olmuyor da sizin dürüst olmanız mı ayıpBoyle bir sey soylenir mi sizce, cok ayip degil mi ? Ayrica hic telefonla konusmayi sevmiyorum diye laf arasinda 3 krre soyledim
Ayıp tarafını bana açıklar mısınız?Boyle bir sey soylenir mi sizce, cok ayip degil mi ? Ayrica hic telefonla konusmayi sevmiyorum diye laf arasinda 3 krre soyledim
Yurt disindayim kv turkiyede 2 yil olacak galiba gelmeyeli türkiyeye ve toplasan sayisiyla 3 kere aramistirim belki 2 de olabilirkizlar selam, kayinvalidenizle hangi sıklıkla konusuyorsunuz ? Benimki istisnasiz her gun ariyor acmayinca 8 defa ust uste aradigini biliyorum. Kendini mi davet ettirmeye calisiyor acaba ben de 7,5 aylik hamileyim valla daha once de boyleydi ama bunaldim. Acik acik sen bana gel biz gelelim kisir borek yapip yiyelim kaynanasi, hizmet bekliyor ama ben o gelinlerden degilim diye acikca da soyledim. Assslaa anlamiyor. Kene gibi ayni. 3 gun mesela konusmayalim sesin solugun cikmiyor diyor her gun konusmak mi zorundayiz ?
Bu durustluk degil bence herseyin bi yolu yordami varKadın 8 kere arayınca ayıp olmuyor da sizin dürüst olmanız mı ayıp
Madem yolunu yordamını biliyorsunuz neden bu haldesiniz? Çözseydinizya. Bize neden soruyorsunuz?Bu durustluk degil bence herseyin bi yolu yordami var
Yolu yordamı biliyorsanız konu açmayın bildiğinizi yapın madem.Bu durustluk degil bence herseyin bi yolu yordami var
Benimki de öyleydi.Oglu idare edecek ikinizi.kizlar selam, kayinvalidenizle hangi sıklıkla konusuyorsunuz ? Benimki istisnasiz her gun ariyor acmayinca 8 defa ust uste aradigini biliyorum. Kendini mi davet ettirmeye calisiyor acaba ben de 7,5 aylik hamileyim valla daha once de boyleydi ama bunaldim. Acik acik sen bana gel biz gelelim kisir borek yapip yiyelim kaynanasi, hizmet bekliyor ama ben o gelinlerden degilim diye acikca da soyledim. Assslaa anlamiyor. Kene gibi ayni. 3 gun mesela konusmayalim sesin solugun cikmiyor diyor her gun konusmak mi zorundayiz ?
Bu durustluk degil bence herseyin bi yolu yordami var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?