Merak ediyorum benimki mi anormal yoksa ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

ziyagillerdenmiyimneyim

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
29 Mart 2023
2.301
1.722
48
30
kizlar selam, kayinvalidenizle hangi sıklıkla konusuyorsunuz ? Benimki istisnasiz her gun ariyor acmayinca 8 defa ust uste aradigini biliyorum. Kendini mi davet ettirmeye calisiyor acaba ben de 7,5 aylik hamileyim valla daha once de boyleydi ama bunaldim. Acik acik sen bana gel biz gelelim kisir borek yapip yiyelim kaynanasi, hizmet bekliyor ama ben o gelinlerden degilim diye acikca da soyledim. Assslaa anlamiyor. Kene gibi ayni. 3 gun mesela konusmayalim sesin solugun cikmiyor diyor her gun konusmak mi zorundayiz ?

Kv ile hergün konuşulur mu ya? 🤢. Valla demin annemle konuştum nasılsın iyi misin kapanış 1 dk bile sürmemiştir. Hergün konuşacak muhabbeti nerden buluyor bu kvler? Eşinede söyle sürekli açamam diye.

kizlar selam, kayinvalidenizle hangi sıklıkla konusuyorsunuz ? Benimki istisnasiz her gun ariyor acmayinca 8 defa ust uste aradigini biliyorum. Kendini mi davet ettirmeye calisiyor acaba ben de 7,5 aylik hamileyim valla daha once de boyleydi ama bunaldim. Acik acik sen bana gel biz gelelim kisir borek yapip yiyelim kaynanasi, hizmet bekliyor ama ben o gelinlerden degilim diye acikca da soyledim. Assslaa anlamiyor. Kene gibi ayni. 3 gun mesela konusmayalim sesin solugun cikmiyor diyor her gun konusmak mi zorundayiz ?
E bunu ona sorsanıza her gün konuşmak zorunda mıyız diye
Her gün konuşmamızdan hoşlanmıyorum sık sık görüşmek istemiyorum ben böyle bir insanım önemli bir şey olmadığı sürece beni arama, ara oğlunla konuş diyemiyor musunuz

E bunu ona sorsanıza her gün konuşmak zorunda mıyız diye
Her gün konuşmamızdan hoşlanmıyorum sık sık görüşmek istemiyorum ben böyle bir insanım önemli bir şey olmadığı sürece beni arama, ara oğlunla konuş diyemiyor musunuz
Boyle bir sey soylenir mi sizce, cok ayip degil mi ? Ayrica hic telefonla konusmayi sevmiyorum diye laf arasinda 3 krre soyledim

Bir mecburiyet hissetmiyorum kimseyi aramak yada her aradıklarında açmak için. Annem,kayınvalidem farketmeksizin bu böyle.
Beni de bilirler telefonla boş lakırdı yapacak ne enerjim var ne de vaktim bu sebeple her gün arasa yada açmayınca 8 kez üst üste arasa en son o telefonu komple kapatırdım sanırım.
Bilemiyorum normal değil kesinlikle. Ben eşimle bile her gün telefonda konuşmuyorum. Mesaj atıp geçeriz genelde ,önemli bir konu yoksa. Dakikalarca yazışma da olmaz,kısa kısa mesajlaşırız.

Boyle bir sey soylenir mi sizce, cok ayip degil mi ? Ayrica hic telefonla konusmayi sevmiyorum diye laf arasinda 3 krre soyledim
Açın telefonu o halde üst üste aradığında "anne ne oldu birine birşey mi oldu hayırdır üstüste aradığına göre çok önemli birşey olmalı"diyin. Kem küm ederse de "anne müsait olsam açarım zaten müsait değilim şu an" diyip kapatın. Konu açılırsa da söyleyin,"ben ağırlaştım artık,uyuyorum bazen,bazen dinleniyorum acamazsam ısrarla aramayın,ben müsait olursam ararım" diye
Yani herşeyi buraya sormaktaki maksat nedir ben anlamadım. Birde fikir beğenmiyorsunuz. Buyurun darlanmaya devam edin o halde. Bebek olunca da bebekle uyuyacağız öğlen uykularından uyandırilmaya yada tam bebeği uyutmuşken zır zır çalıp bebeği uyandıran telefonlara da hazır olun ama.

Ex kaynanayı aradığım nadirdir. Canı isterse o beni arardı. Baştan mesafeyi korumak lazım. Ayrıca ben telefonda konuşmayı pek sevmem demiştim. Gerçekten de öyle. Hava nasıl, su nasıl, eeee sonra :)))
Mesafe iyidir. Haftada 1 yeter. Olmadı en fazla 2

Ayıp tarafını bana açıklar mısınız?
Sırf karşımdaki istiyor diye her gün vaktimi verip telefonla konuşmak zorunda mıyım? Karşımdaki istiyor diye istemediğim rahatsız olduğum huzurumu kaçıran birşey yapmak zorunda mıyım? Fedakarlık zorla yapılmaz gönülle yapılır, bana ayıp değil mi? Ben neden her gün dakikalarca eeee naaptın uyandım yüzümü yıkadım klozeti fırçaladım akşama kurufasülye ısladım eee daha daha aynı işte gözümde çapak vardı bu sabah komşunun damadı baklava getirmiş halının köşesi kıvrılmış muhabbeti yapayım ya
Böyle birşey tabiiki söylenir, isteklerimi rahatsızlıklarımı sınırlarımı söylemezsem karşımdakine malum olur mu?
Size göre ayıpsa söylemeyin ama şikayette etmeyin hergün konuşun bir gün kek yapın bir gün patates salatası gidip gelin madem. En fazla bir süre sonra sinir krizi geçirir kocanızla anan şöyle böyle diye birbirinize girer kv ölene kadar huzursuz olursunuz

Ben baştan söylemiştim sürekli aramamı bekliyordu. Bekleme ben özlersem zaten ararım demiştim. Laftan anlamadı yine de aramaya rahatsız etmeye devam etmişti açmıyordum. Ayda yılda bir canım isterse aramaya başladım ilk seneden sonra da alışmıştı. Birşey dediğinde aramıyorsun hiç diye kendi ailemi bile her gün aramıyorum yapacak bir şey yok demiştim.

Yurt disindayim kv turkiyede 2 yil olacak galiba gelmeyeli türkiyeye ve toplasan sayisiyla 3 kere aramistirim belki 2 de olabilir 🤣

Bu durustluk degil bence herseyin bi yolu yordami var
Madem yolunu yordamını biliyorsunuz neden bu haldesiniz? Çözseydinizya. Bize neden soruyorsunuz?
Bence de sizin yaptığınız ikiyüzlülük. Hem kadına açıkça söylemiyor hem arkasından söylenip dedikodusunu yapıyorsunuz. Kimin yaptığı ayıp acaba

Benimki de öyleydi.Oglu idare edecek ikinizi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X