Merak ediyorum benimki mi anormal yoksa ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben kayinvalidem ve annem ile her gün görüşüyorum. Annem ve kayimvalidemden uzak oldugumuz için anneler bizi merak ediyor . Her gün onlar aramazsa ben arıyorum. Aramadıgim günler nadir oluyor. Birbirimizden haber alıyoruz kapatıyoruz. Kayinvalidem çok sevecen bir kadindir ve genç o yüzden arkadaş gibi anne gibi . Herkesin ilişkisi farklıdır . Hoslanmiyorsaniz gorusmeyebilirsiniz. Bunu dert etmeyin bence hamilesiniz stres yapmayın. Gününüz hakkında konusup plan yapmadan kapayın. Belli ki sizi merak ettiği için ısrarla arıyor. Aklınıza neden kötü birşey geliyor hemen ki. Hamileymissiniz düştünüz mu bulantiniz var da hasta mısın diye arıyordur belki? Yani sizi evladı gibi görüyor olamaz mı . Meraklanamaz mi anlamadım ki .

Ben kayinvalidem ve annem ile her gün görüşüyorum. Annem ve kayimvalidemden uzak oldugumuz için anneler bizi merak ediyor . Her gün onlar aramazsa ben arıyorum. Aramadıgim günler nadir oluyor. Birbirimizden haber alıyoruz kapatıyoruz. Kayinvalidem çok sevecen bir kadindir ve genç o yüzden arkadaş gibi anne gibi . Herkesin ilişkisi farklıdır . Hoslanmiyorsaniz gorusmeyebilirsiniz. Bunu dert etmeyin bence hamilesiniz stres yapmayın. Gününüz hakkında konusup plan yapmadan kapayın. Belli ki sizi merak ettiği için ısrarla arıyor. Aklınıza neden kötü birşey geliyor hemen ki. Hamileymissiniz düştünüz mu bulantiniz var da hasta mısın diye arıyordur belki? Yani sizi evladı gibi görüyor olamaz mı . Meraklanamaz mi anlamadım ki .
Yok kuzum ya genel tavri boyle kendini davet ettirmej istiyor 7 yildir boyle nasilsin iyi misin diyip kapatmiyor surekli hasta daha dogrusu hastalik hastasi dert yaniyor

E tamam o zaman sen bi liste yap duymak istediğin şeyleri yaz biz de onları söyleyelim sana.
Herkes kendine göre doğru olanı yazıyor ne var bunda?
Dogru olani yazsin herkes ama mesela sen benim her konuma begenmedimleri siralayip muhalefet olmaya calisiyorsun ve senin gibi birkac kisi ben bundan cok sıkıldım burada asiri zorbalik uygulaniyor ve sen benim konularima artik yorum yapma

Yol yordam bilip bilmemekle ne alakasi var ya en kirici olmadan guzel bir dille nasil aktarabilirim onu soruyorum, ben de bilirim arama beni nr ariyorsun zirt pirt demeyi. Kotu gelin olmadan bir dil bulmaya calisiyorum
Boşandığın adamın anasının gelini mi olacaksın? Boşanmakla alakan yok o zaman geri barışırız mantığı bu..

Kırmadan anlatmanın yolu yok. Böyle tip insanlar senin rahatsız olduğunu an-la-maz. Anlamaz.

Açıkca ben telefonda konuşmayı sevmiyorum benden bu konuda beklentiye girip kendinizi boşuna üzmeyin diyeceksiniz. Onu da anlamayacak zaten birşey fark etmeyecek yani.

Boşandığın adamın anasının gelini mi olacaksın? Boşanmakla alakan yok o zaman geri barışırız mantığı bu..

Kırmadan anlatmanın yolu yok. Böyle tip insanlar senin rahatsız olduğunu an-la-maz. Anlamaz.

Açıkca ben telefonda konuşmayı sevmiyorum benden bu konuda beklentiye girip kendinizi boşuna üzmeyin diyeceksiniz. Onu da anlamayacak zaten birşey fark etmeyecek yani.
Guzel ve kirici olmayan mesajiniz icin tesekkur ederim. Uslübunuz icin de. Ben torunlari diye kirmamaya calisiyorum sadece bu kadar. Barismam mumkun degil.

SIz bosanmiyor muydunuz yok tutarsizsiniz yok acikca soyle asiri sert elestiriler bence
Eleştiri kaldıramıyor iseniz konu açmamalıydınız. Dürüst olun dememiz bile problem teşkil ediyor. Hem tavsiye istiyor hem de gelen tavsiyeyi beğenmiyorsunuz. O zaman kendi bildiğinizi yapın bize ihtiyacınız yok

Eleştiri kaldıramıyor iseniz konu açmamalıydınız. Dürüst olun dememiz bile problem teşkil ediyor. Hem tavsiye istiyor hem de gelen tavsiyeyi beğenmiyorsunuz. O zaman kendi bildiğinizi yapın bize ihtiyacınız yok
Siz bosanmiyor muydunuz esiniz kartlari iptal ettirmedi mi ne acaba bu bir tavsiye mi ?? Bu konuyla alakasi ne ?????

Kac kere dedim kimseyi de kirmak istemiyorum ayrilacak olsam bile ama hep bi damarima basiliyor
Kırmış olmazsın hiç iyi değilim doktor demir ilacını değiştirdi ağır geldi tüm gün uyukluyorum falan de ayrıca sen kırılacağına o kırılsın nolcak bayar insanı

Siz bosanmiyor muydunuz esiniz kartlari iptal ettirmedi mi ne acaba bu bir tavsiye mi bu sekilde tavsiye mi veriyorsunuz bana ? Bu konuyla alakasi ne ????? Alintiladigim yenna ile alakasi yok. Toplu cevap verdim
Konunun yenna ile alakasi yok

Siz bosanmiyor muydunuz esiniz kartlari iptal ettirmedi mi ne acaba bu bir tavsiye mi ?? Bu konuyla alakasi ne ?????
Alakası şu, hamile halinizle şiddet gösteren, size maddi şiddet ve fiziksel şiddet gösteren kocaya döndüyseniz kaynana bin kere arasa canım annem demeniz lazım.
Kocanızın yanında hafif kalır çiçek kalır.
İdare edin arasın kadjn.

Surda bosanma asamasinda oldugum bir adamin annesini bile kirmamaya calisiyorum guzelce sizden akil almak almaya calisiyorum nasil boyle vuruyorsunuz bazilariniz ben anlamiyorum
Ay boşayacağım adamın anasını danasını da kırmayacağım diye uğraşmam.
Boşanıyorum sizle bağım yok aramayın derim. Engeli de basarım. Eğer kocaya dönme niyetim yoksa.
İnsan eski kaynanayı kırmamaktan da endişe etmez. Geçin bunu

kizlar selam, kayinvalidenizle hangi sıklıkla konusuyorsunuz ? Benimki istisnasiz her gun ariyor acmayinca 8 defa ust uste aradigini biliyorum. Kendini mi davet ettirmeye calisiyor acaba ben de 7,5 aylik hamileyim valla daha once de boyleydi ama bunaldim. Acik acik sen bana gel biz gelelim kisir borek yapip yiyelim kaynanasi, hizmet bekliyor ama ben o gelinlerden degilim diye acikca da soyledim. Assslaa anlamiyor. Kene gibi ayni. 3 gun mesela konusmayalim sesin solugun cikmiyor diyor her gun konusmak mi zorundayiz ?
Siz eşinden şiddet gören üye degilmiydiniz? Boşanma konuları acmistiniz sanki

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X