- 19 Mart 2023
- 1.380
- 2.267
- 48
- Konu Sahibi Kirpapatyam46
-
Benim eşim de öyleydi. Gerçi ben çok daha fazla ve uzun konuşuyordum o ayrıToparlamaya çalıştıkça batıyoruz.
Eşim bana hiç bir şeyini anlatmıyor hiç bir. Şeyini fark ettim ki evde hep ben konuşup bir şeyler anlatıyorum bir sustum iki gündür konuşmuyor adam.
O mesela beenim hakkımda herşeyi bilmek ister bir yere gitsem bir şey yapsam onu sorar .
Ben onun hiç bır şeyini bilmiyorum 10 yıldır aynı işyerinde çalışıyor.arkadaslarinin hepsine yakını bayan beni onlarla tanıştırmiyor.bahsetmek istemiyor.evlenen boşanan çocuk doğuran ek iş yeri açan vb ne bilim ya insan bı paylaşır işte hiç bir şey paylaşmıyor sıkıldım.ben grup yaslzismalarini okudukça takip ediyorum hep üzülüyorum anlatsa keşke paylassa o böyle yaptıkça üzülüyorum
Ne yaptın ne ettin diye sormam, sadece günün nasıl geçti der ufaktan dinler sonra kendi kafama göre takılırım. Bilmem gereken birşey varsa zaten Allah karşıma çıkarıyor o konuda sıkıntım yok.Toparlamaya çalıştıkça batıyoruz.
Eşim bana hiç bir şeyini anlatmıyor hiç bir. Şeyini fark ettim ki evde hep ben konuşup bir şeyler anlatıyorum bir sustum iki gündür konuşmuyor adam.
O mesela beenim hakkımda herşeyi bilmek ister bir yere gitsem bir şey yapsam onu sorar .
Ben onun hiç bır şeyini bilmiyorum 10 yıldır aynı işyerinde çalışıyor.arkadaslarinin hepsine yakını bayan beni onlarla tanıştırmiyor.bahsetmek istemiyor.evlenen boşanan çocuk doğuran ek iş yeri açan vb ne bilim ya insan bı paylaşır işte hiç bir şey paylaşmıyor sıkıldım.ben grup yaslzismalarini okudukça takip ediyorum hep üzülüyorum anlatsa keşke paylassa o böyle yaptıkça üzülüyorum
Şuan çalışmıyorum ama haftanın 7 günü aktifiz.3 gün benim4 gün kızımın. Kurslari var o sorar naptınız ne ettiniz ve anlatmamız bekler ister ama ben ona sorunca darlanir aynı der geçer.bir kadın olarak bunu hakkım var diye düşünüyorumsizi az da olsa tanıyorum buradan eski bi üyesiniz :) ve hep benzer konular açıyorsunuz evde olduğunuz için boş vaktiniz çok çalışsanız hobi edinseniz umurunuzda olmaz sizinde konuşmaya haliniz kalmaz
Grup yazışmalarını okudugun için belki de anlatacak birşey bulamıyor olabilirToparlamaya çalıştıkça batıyoruz.
hoşlanmıyor demekki detay vermekten kendiyle alakalı bunalmıştır elbette hakkınız var eşiniz sonuçta ama üstüne fazla gitmeyin konuşmak istemiyorsa zorla değil yaŞuan çalışmıyorum ama haftanın 7 günü aktifiz.3 gün benim4 gün kızımın. Kurslari var o sorar naptınız ne ettiniz ve anlatmamız bekler ister ama ben ona sorunca darlanir aynı der geçer.bir kadın olarak bunu hakkım var diye düşünüyorum
Kendi dşen ağlamasın değil mi, yapıp yapıp eeee niye böyle olsu demek de akıllı işi değil, sebep sonuç ilişkisi kurmayı öğrenmek lazımDayanamadım eski konularına baktım, nerdeyse 10 sene önceki konunda adama kıskançlıktan yapmadığın kalmamış. Adam sana öncesinde her şeyi anlatıyormuş.
İş bulup, kendine odaklandığın bir hayatın olsa evliliğin daha huzurlu olur.
Ewliliğim bitsin istemiorum bana yardım edin lütfen
Arkadaşlar merhaba ben takip ediyor idim ama aranıza yeni katıldım ve önerilerinize ihtiyacım var lütfen bana zaman ayırın Şimdi gelelim konuya yaklaşık 14 aydır ewliyim ben 23 yaşında çevresi tarfından beğenilen bi ğüzelliğe sahibim bende kendimi güzel bulurum kendimle oldukça barışığım yani...www.kadinlarkulubu.com
Bilmiyor okuduğumu.Grup yazışmalarını okudugun için belki de anlatacak birşey bulamıyor olabilir
Bilmiyor okuduğumu.
Ve devamlı kontrol gibi değil o uyudugunfa arada bakarım ve merka ederim aslında anlatılacak şeyler keşke anlatsa diye iç geciririm
Şuan çalışmıyorum ama haftanın 7 günü aktifiz.3 gün benim4 gün kızımın. Kurslari var o sorar naptınız ne ettiniz ve anlatmamız bekler ister ama ben ona sorunca darlanir aynı der geçer.bir kadın olarak bunu hakkım var diye düşünüyorum
Aslında ilk günden beri böyle olduğu için kıskançlıkla diyebiliriz .sonradan olan bir şey değil yaniBence merak değil sizinki daha çok kıskançlık gibi geldi bana.
Kusur aramıyorum kusurlu ben hep anlattığım için suçlu gibi görünüyorum belki ama öyle değil kınamayın yaşamayan bilemez.Kurs ayrı iş ayrı.
Sen sürekli kocanla kavga edecek konu arıyorsun. Sürekli evine yatılı kalmaya gelen misafirin var. Adamla 10 sene önce kıskançlıktan kavgalar edip durmuşsun, adam şimdi bir şey paylaşmıyor, ama telefonunu saklamıyor. Sürekli adamla çatışma halindesin. Bu evlilikte sürekli yıkıcı haldesin.
Boşanmak istiyordun ama işin yok birikmişin yok, bir planın yok. Gerçekten boşanmaya cesaretin varsa, 1 sene, 6ay düzgünce çalış, para biriktir. Eşinle nafaka ve çocuğun masrafı konusunda otur anlaş, 6 ay sonra 1 sene sonra boşan.
Sana ve kocana yazık değil ama çocuğuna yazık. Tüm bu huzursuzlukları bu çocuk hissediyor. Yatıyon, kalkıyon kocanda sorun, kusur arıyorsun.
Ama o tüp bayan iş arkadaşlarınin eşlerini tanıyor adamlar geliyor çaylar kahveler içiliyor ama beni uzak tutuyorEşinizin iş arkadaşları çoğunlukla kadın dolayısıyla anlatacakları da bolca kadın ismi içerecek. Siz de kıskanıp problem yaratacaksınız. O yüzden anlatmıyor.
Aslında ilk günden beri böyle olduğu için kıskançlıkla diyebiliriz .sonradan olan bir şey değil yani
İlk günden beri.hep uzak tuttu bilmemmi istemedi hatta bir ara arkadaşinin dugunubvardi beni götürmedi benim arkadaşım ne işin var senin dedi.
Böyle olması merak uyandırıyor neden diye soruyorum
En başından beri hiç mi sokmadı, kimseyle bile mi tanıştırmadı? Yoksa zamanında yaptı ama siz sevmediğiniz için zamanla bıraktı mı?Ama o tüp bayan iş arkadaşlarınin eşlerini tanıyor adamlar geliyor çaylar kahveler içiliyor ama beni uzak tutuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?