Erkekler askere gidip gelmekle duzelseydi, kimse esinden kolay kolay bosanmazdi.Kisilik degismez .Selamun aleyküm bayanlar.benim size bi sorum var.bi tanıdığım çok zor durumda .kv,kb.küçük kaynı ile bir yaşıyorlar.bu kalabalıkta da kavgasız günleri geçmiyo.çok zor günler geçirdi ve geçiriyor.
eşi hala askere gitmedi kendisi 27 yaşında.serbest işci.bildiğiniz her türlü kötü huyu var (alkol ,kahvehane,geçmiş zamanda aldatma).arkadaşım boşanmak istiyo ama ailesi kabul etmiyo .baba rızası olmadan kendi isteği ile evlendi.şimdi bu adam askere giderse düzelirmi .yani askerlik bunu adam eder mi .var mı yakın çevrenizde buna örnek.askerliğini yapana kadar az daha sabretsin mi .eğer düzelmezse ,nasıl başının çaresine bakabilir.ayrı zamanda 1 çocuğuda var..
Bence hepten tozutur dicem sebep olmak istemiyorumSelamun aleyküm bayanlar.benim size bi sorum var.bi tanıdığım çok zor durumda .kv,kb.küçük kaynı ile bir yaşıyorlar.bu kalabalıkta da kavgasız günleri geçmiyo.çok zor günler geçirdi ve geçiriyor.
eşi hala askere gitmedi kendisi 27 yaşında.serbest işci.bildiğiniz her türlü kötü huyu var (alkol ,kahvehane,geçmiş zamanda aldatma).arkadaşım boşanmak istiyo ama ailesi kabul etmiyo .baba rızası olmadan kendi isteği ile evlendi.şimdi bu adam askere giderse düzelirmi .yani askerlik bunu adam eder mi .var mı yakın çevrenizde buna örnek.askerliğini yapana kadar az daha sabretsin mi .eğer düzelmezse ,nasıl başının çaresine bakabilir.ayrı zamanda 1 çocuğuda var..
Selamun aleyküm demek yanlış bir şey mi onu anlayamadım.Başka bi Yen’i üye vardı
O da selamın aleyküm diye başlamıştı
Tatil dönemlerde mantar gibi ürüyorlar
Durdurulamıyorlar
Haklısınız ama bi umut belki bi şeylerin farkına varır.gelip evini de ayırırsa bazı şeyler belki düzelir diye dua ediyoruz.O zmn askere gitmis olanlar super duzgun karakter.. malesef yok ole bi dunya
Umut fakirin ekmegidir :)Haklısınız ama bi umut belki bi şeylerin farkına varır.gelip evini de ayırırsa bazı şeyler belki düzelir diye dua ediyoruz.
Evet çocuğuda var .kaç kez boşanmaya yeltendi ama olmadı vaz geçti kararından.Bence hepten tozunu dicem sebep olmak istemiyorum
Olan olmuş çocugu da var. Bir de böyle denesin. İkinciyi sakın düşünmesin tabi
Öyle .düZgün bir işi yok.şuan çalışıyor ama zoraki .askerde adam olur ama geldiginde özüne döner adamın yaşam şekli arkadaşları degişmedigi süre içinde bir halt olması zor.
aile kabul etmiyor bir çocuk var üstelik eş kişisi günü birlik çalışan bir insan.
boşansın nafaka alır çocuguna da bakar diyecektim ama adam daha kendine bakmamış
ben değilim.ben oldam dahi kimsenin birbirini tanımadığı bir ortamda neden derdimi açıklamaktan sakınıp bit başkası adına konuşayım.sadece yeni üyeyim,ama uzın zamandır takip ettiğim bir formdu.Nedense bu kişi sizsiniz gibi geldi bana.
He sonuç değişir mi hayır ..
Amin inşallah.düzeleceği yoksa boşanıp 1 +1 bi dairede çalışığ çocuğuna bakcak ya da mecbur baba kişisi kızını kabul edecek .inşallah böyle bir şey olmaz RABBİM yuvalarına huzur versin.Karakteri mi düzelecek, sanmam. Yazık arkadaşına Allah yardım etsin.
Bu şekil başlamasının neyi ilginç..Allah ın selami..mümkünse sen sakın üreme..Başka bi Yen’i üye vardı
O da selamın aleyküm diye başlamıştı
Tatil dönemlerde mantar gibi ürüyorlar
Durdurulamıyorlar
Bilmiyorum çok zor bi imtihanın içinde.çaresizlik ALLAHTAN dermanda ondan inşallah sabredip sabrın meyvesini yerUmut fakirin ekmegidir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?