• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

merak ediyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi Asfy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Askeriyede sihirli degnek verilmiyo canim silah veriliyo bil istedim :D

Askeriyede sihirli degnek verilmiyo canim silah veriliyo bil istedim :KK70:
Hadi ya ben gül veriyolar sanmıştım ..orda eğitim veriliyo ,insanlık dersi ,sorumluluk sahibi olma bilinci veriliyor tabi anlayana.belki o zorlukları görüpte bi şükür çekermi hayatına ya da en azından ben ne yaptım aileme deyipte çeki düzen verir mi hayatına asıl mesele bu.

Hadi ya ben gül veriyolar sanmıştım ..orda eğitim veriliyo ,insanlık dersi ,sorumluluk sahibi olma bilinci veriliyor tabi anlayana.belki o zorlukları görüpte bi şükür çekermi hayatına ya da en azından ben ne yaptım aileme deyipte çeki düzen verir mi hayatına asıl mesele bu.
Olabilir de.
Yuksek ihtimal olamaz da.

Adam saglam papuc degil.

Bence o arkadasiniza soyleyin acilen adamdan kurtulma plani yapsin

A.s
Askerligin karakterlikle hic bir ilgisi yok hatta kv dem kaynim icin askerden once cok iyidi askere gidip geldikten sonra cok kotu oldu der hep

A.s
Askerligin karakterlikle hic bir ilgisi yok hatta kv dem kaynim icin askerden once cok iyidi askere gidip geldikten sonra cok kotu oldu der hep
Evet çok zor bi ihtimal ama bir umut bakalım.kendine çeki düzen vermezse boşanıp çocuğuyla birlikte kendi ayaklarının üzerinde durmaya bakacak eğer bu evliliğe sabredemezse.

Aynısı görümcemde var 1 çocuk farkla.Kaçarak evlendi,27 yaşında eşi ve asker kaçağı.Sigortasız üç beş kuruşa çalışıyor.2 çocuğa da yetmiyor o para.Kendi de askere gitmek istemiyor ama arkadaşlarıyla takılıyor.Bedelli askerliği bekliyor.Haliyle görümcem 2 çocukla 22 yaşında boşanmayı gözü yemediği için sabrediyor ama Düzelecegini sanmam.Huylu huyundan vazgeçmez.

Aynısı görümcemde var 1 çocuk farkla.Kaçarak evlendi,27 yaşında eşi ve asker kaçağı.Sigortasız üç beş kuruşa çalışıyor.2 çocuğa da yetmiyor o para.Kendi de askere gitmek istemiyor ama arkadaşlarıyla takılıyor.Bedelli askerliği bekliyor.Haliyle görümcem 2 çocukla 22 yaşında boşanmayı gözü yemediği için sabrediyor ama Düzelecegini sanmam.Huylu huyundan vazgeçmez.
RABBİM İnşallah ikisinede birden hidayet verir.çok zor bir durum.sonları hayr olsun .onu da mı ailesi istemiyor.

Bildiğim ve duyduğum kadarıyla orda sadece askeri eğitim veriliyor. Sorumluluk sahibi olma bilinci ve insanlıkla ilgili bir eğitim dalı hayatın hiçbir alanında yok, bunlar kişinin kendisiyle alakalı alanlar. 27 yaşına kadar o eğitimi almadıysa ''almak istemediği'' içindir, askere de bu yüzden gitmek istemiyordur. Orada almak istemese de -mış gibi yapmak zorunda kalacak çünkü..
Sanırım arkadaşınızı birileri ''askerde düzelir'' diye oyalamaya çalışıyor.. O karakterde birinin düzelme ihtimali bana göre yüzde 0.-1.. Sanırım askere gitmeyi de düşünmüyor bu kişi, ne zaman gidecek daha o bile belli değil, zamanı belirsiz bir süreyi beklemek... ne kadar doğru o da ayrı..

Kediye işkence eden askeri hatırlarsınız,yani askerlik adam etmiyor,neyse o,üzgünüm.....Kaçan kızlarıda anlayamıyorum??????

Bildiğim ve duyduğum kadarıyla orda sadece askeri eğitim veriliyor. Sorumluluk sahibi olma bilinci ve insanlıkla ilgili bir eğitim dalı hayatın hiçbir alanında yok, bunlar kişinin kendisiyle alakalı alanlar. 27 yaşına kadar o eğitimi almadıysa ''almak istemediği'' içindir, askere de bu yüzden gitmek istemiyordur. Orada almak istemese de -mış gibi yapmak zorunda kalacak çünkü..
Sanırım arkadaşınızı birileri ''askerde düzelir'' diye oyalamaya çalışıyor.. O karakterde birinin düzelme ihtimali bana göre yüzde 0.-1.. Sanırım askere gitmeyi de düşünmüyor bu kişi, ne zaman gidecek daha o bile belli değil, zamanı belirsiz bir süreyi beklemek... ne kadar doğru o da ayrı..
Evet askere gitmeyi istemiyor bile.babası evini açsa askere gitmesinş bile beklemez,hadi eyvallah der alır çocuğunu gider babasının evine.yaşıda genç 24 yaşında .

As
Kediye işkence eden askeri hatırlarsınız,yani askerlik adam etmiyor,neyse o,üzgünüm.....Kaçan kızlarıda anlayamıyorum??????
aslında kaçmadı.düğünğ her şeyi yapıldı ama baba razı olmadan yaptı bunların hepsini .ama şartlı yaptı bir daha kapıyı açmamak üzere.

Arkadaşınızın(!) akıl ve mantıktan uzak bu evliliğe neden evet dediğini çok merak ettim. Bir insan her türlü kötü huyu olan bir yaratıkla ailesini karşısına alarak neden evlenir ki ?
Ayrıca askerlik kimseyi adam etmez,adam olan askerliğini paşa paşa yapar gelir,arkadaşınızın eşi gibi işe yaramaz ciğeri beş para etmez kişiler içinse askerlik çok zor geçer.
Arkadaşınıza söyleyin adam olur mu acaba diye bari 2. çocuğu yapmasın.

Evet askere gitmeyi istemiyor bile.babası evini açsa askere gitmesinş bile beklemez,hadi eyvallah der alır çocuğunu gider babasının evine.yaşıda genç 24 yaşında .
Kadın sığınma evine gitse.. Şartları ne bilmiyorum ama bir araştırsın.. Ya da ayrılıp kreşli bir yerde çalışma imkanı yok mu

Eğitim, insanlık dersi, sorumluluk sahibi olma bilinci okullarda veriliyor...

valla askerlik benim melek gibi kocamın psikolojisini alt üst etmişti.
geldikten sonra 1 yılda ancak toparladı.
surekli gergin
yüksek sesle konuşuyordu.en ufak şeye fazla tepki veriyordu.
doğru düzgün uyumuyordu.
epey zor adapte oldu normal hayatımıza.
üstelik öyle çok zor bir askerlik yaşamadı.
ama sizin bahsettiğiniz tipte çok insan varmış onlar yüzünden bütün koğuş ceza alıyormuş felan.
he karısına çıktığı gibi sesi çıkmaz o kesin.
ama dönünce bu yapıda bir karakterin değişeceğini sanmam.aksine ben olsam daha çok korkardım bu tipte adamın asker yolunu gozlemeye..

Back
X