Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi ya ben gül veriyolar sanmıştım ..orda eğitim veriliyo ,insanlık dersi ,sorumluluk sahibi olma bilinci veriliyor tabi anlayana.belki o zorlukları görüpte bi şükür çekermi hayatına ya da en azından ben ne yaptım aileme deyipte çeki düzen verir mi hayatına asıl mesele bu.Askeriyede sihirli degnek verilmiyo canim silah veriliyo bil istedim![]()
Olabilir de.Hadi ya ben gül veriyolar sanmıştım ..orda eğitim veriliyo ,insanlık dersi ,sorumluluk sahibi olma bilinci veriliyor tabi anlayana.belki o zorlukları görüpte bi şükür çekermi hayatına ya da en azından ben ne yaptım aileme deyipte çeki düzen verir mi hayatına asıl mesele bu.
Evet çok zor bi ihtimal ama bir umut bakalım.kendine çeki düzen vermezse boşanıp çocuğuyla birlikte kendi ayaklarının üzerinde durmaya bakacak eğer bu evliliğe sabredemezse.A.s
Askerligin karakterlikle hic bir ilgisi yok hatta kv dem kaynim icin askerden once cok iyidi askere gidip geldikten sonra cok kotu oldu der hep
RABBİM İnşallah ikisinede birden hidayet verir.çok zor bir durum.sonları hayr olsun .onu da mı ailesi istemiyor.Aynısı görümcemde var 1 çocuk farkla.Kaçarak evlendi,27 yaşında eşi ve asker kaçağı.Sigortasız üç beş kuruşa çalışıyor.2 çocuğa da yetmiyor o para.Kendi de askere gitmek istemiyor ama arkadaşlarıyla takılıyor.Bedelli askerliği bekliyor.Haliyle görümcem 2 çocukla 22 yaşında boşanmayı gözü yemediği için sabrediyor ama Düzelecegini sanmam.Huylu huyundan vazgeçmez.
İnşallah Can'ım.Malesef kaçarak evlenmenin sonu iyi bitmiyor.RABBİM İnşallah ikisinede birden hidayet verir.çok zor bir durum.sonları hayr olsun
Bildiğim ve duyduğum kadarıyla orda sadece askeri eğitim veriliyor. Sorumluluk sahibi olma bilinci ve insanlıkla ilgili bir eğitim dalı hayatın hiçbir alanında yok, bunlar kişinin kendisiyle alakalı alanlar. 27 yaşına kadar o eğitimi almadıysa ''almak istemediği'' içindir, askere de bu yüzden gitmek istemiyordur. Orada almak istemese de -mış gibi yapmak zorunda kalacak çünkü..Hadi ya ben gül veriyolar sanmıştım ..orda eğitim veriliyo ,insanlık dersi ,sorumluluk sahibi olma bilinci veriliyor tabi anlayana.belki o zorlukları görüpte bi şükür çekermi hayatına ya da en azından ben ne yaptım aileme deyipte çeki düzen verir mi hayatına asıl mesele bu.
Evet askere gitmeyi istemiyor bile.babası evini açsa askere gitmesinş bile beklemez,hadi eyvallah der alır çocuğunu gider babasının evine.yaşıda genç 24 yaşında .Bildiğim ve duyduğum kadarıyla orda sadece askeri eğitim veriliyor. Sorumluluk sahibi olma bilinci ve insanlıkla ilgili bir eğitim dalı hayatın hiçbir alanında yok, bunlar kişinin kendisiyle alakalı alanlar. 27 yaşına kadar o eğitimi almadıysa ''almak istemediği'' içindir, askere de bu yüzden gitmek istemiyordur. Orada almak istemese de -mış gibi yapmak zorunda kalacak çünkü..
Sanırım arkadaşınızı birileri ''askerde düzelir'' diye oyalamaya çalışıyor.. O karakterde birinin düzelme ihtimali bana göre yüzde 0.-1.. Sanırım askere gitmeyi de düşünmüyor bu kişi, ne zaman gidecek daha o bile belli değil, zamanı belirsiz bir süreyi beklemek... ne kadar doğru o da ayrı..
aslında kaçmadı.düğünğ her şeyi yapıldı ama baba razı olmadan yaptı bunların hepsini .ama şartlı yaptı bir daha kapıyı açmamak üzere.Kediye işkence eden askeri hatırlarsınız,yani askerlik adam etmiyor,neyse o,üzgünüm.....Kaçan kızlarıda anlayamıyorum??????
Kadın sığınma evine gitse.. Şartları ne bilmiyorum ama bir araştırsın.. Ya da ayrılıp kreşli bir yerde çalışma imkanı yok muEvet askere gitmeyi istemiyor bile.babası evini açsa askere gitmesinş bile beklemez,hadi eyvallah der alır çocuğunu gider babasının evine.yaşıda genç 24 yaşında .
Hadi ya ben gül veriyolar sanmıştım ..orda eğitim veriliyo ,insanlık dersi ,sorumluluk sahibi olma bilinci veriliyor tabi anlayana.belki o zorlukları görüpte bi şükür çekermi hayatına ya da en azından ben ne yaptım aileme deyipte çeki düzen verir mi hayatına asıl mesele bu.
boşanma olırda dahi araştırıp yapacağı ilk şeyler bunlar olacak.Kadın sığınma evine gitse.. Şartları ne bilmiyorum ama bir araştırsın.. Ya da ayrılıp kreşli bir yerde çalışma imkanı yok mu