• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

merak ediyorum..

Benim eşim evlenmeden önceki bütün kötü özellikleri değişti iyi bir adam oldu. Ama şimdi de başka problemler çıkıyor aileler vs. Ama genelde dış mihrakların problemlerini yaşıyoruz. Çok şükür kendimizle alakalı sıkıntılarımız sorun edecek kadar büyük değil.

çok sinirli ve huysuz biriydi evlenmeden önce. evlendikten sonra kuzu gibi oldu gayet saygın ve naif :)

gayette evlenmeden once nasilsa, su anda da oyle, hatta daha buyuk bir sevgi ve tutkuyla baglandi bana (bende ona) diyebilirim.
erkekler aslinda degismiyor, cogu kadin gormek istedigini degil, gercek kisiyi goruyor evlendikten sonra, tek fark bu galiba.

Hepimiz zamanla değişiyoruz da, evlilikle değişme diye bir şey yok bence. Ya insanlar karşılarındaki insanın hatalarını görmek istemiyorlar, yeter ki evleneyim kafasındalar, ya da bu hatalara "ama beni seviyor ondan yapıyor" gibi kılıf uyduruyorlar, ya da nasılsa evlendikten sonra ayrılmak zor diye yüzlerine güzel bir maske geçiriyorlar. Bunların hiçbiri sonsuza kadar sürdürülecek oyunlar olmadığı için bir yerden patlak vermeye başlıyor ve oo evlendik adam/kadın değişti deniyor. Yoo değişmedi, hep böyleydi.
Eşim de ben de değiştik, çünkü tanışalı 10 yıl oldu. Zamanın, yaşananların verdiği değişiklikler dışında özümüzde bir değişim yok, aynıyız.

Eşim, değişti diyemem ama hep olumlu yönde ilerledi
.eski huyları devam ediyor hala sinirli vs.(bana karsı degil)
ben her evlilik gibi monotonluga düseriz,belki zaman zaman birbirimizden sıkılırz diye bile düşündüm ama öyle olmadı..

Hep cok merhametliydi ama bunu cok gösteremezdi içinde yaşardı hep ama artık cok yansıtıyor,sevgisini belli etmekten cekinmiyor

benim yakınımda evlenen 10 evliden 2 si olumlu yönde değişti
ki nişanlılıkta ayrıl bak bu baskıcı hep benim dediğim olsun istiyor dedik
sonuç adamlar lokum gibi çıktı aileleri çok iyi görünüyordu onlar çok az cıvıttı o kadar oda kadı kızında olur o kdar kusur
ama adamlara maşallah evişlerinde yardımcı olurlar (kendi ailelerinde çöp atmazlardı) iş arasında eşini biryerden bir yere bırakıp işe dönerler
çok iyiler maşşallah ama 10 tanden 2 tane

Size bir sorum olacak hanımlar,
okuduklarıma, gördüklerime, duyduklarıma göre erkekler genelde evlendikten sonra olumsuz yönde değişiyor. Peki hiç olumlu yönde değişen olmadı mı yahu? Yani aranızda var mı bunun bir örneği?
Benim eşim kesinlikle çok değişti; çok daha iyi bir adam oldu. .ben de değiştim ama epeyi....sivriliklerimiz torpuleniyor sanırım zamanla..yani çok iyi olup sonradan asla değişmeyen aynı değeri misliyle veren de var...ama elbette karşılıklı. ...ben de eşime öyleyim ☺

Benm esim degisti mi degismedi mi bilemem ama evlendikten sonra daha cok asik oldum...sadece evlenmeden once butun ozel gunlere supriz falan yapardj evlendikten sonra azaldi ama benm icin onemli degil cunku o ozel gunleri zorlama olarak goruyor onun disida normal zamanda hep kucuk suprizler yapar surekli mutlu etmek icin cabalar, asiri merhametlidir...evlenmeden once de boyleydi ama ne bileyim benim icin bu kadar ugrasacagini disunmezdim

Eşimle evlenmeden önce beraber yaşamadığım için illa ki görmediğim yönleri olmuştur ama bunlar iyi şeyler şükür ki. Evlendikten sonra düşündüğümden daha hamarat olduğunu farkettim. Çamaşırları asar, katlar, ütü yapar, temizlikten ve biraz da yemekten de anlar.

Back
X