- Konu Sahibi pink_prenses
-
adamda boşandımı,az çok hatırlıyorum konularını, hakkında hayırlısı olsun 300 gün bekleme süresi vardı galiba
Siz bir evlilik başınızdan geçtiği halde bu kadar acele edebiliyorken ben ve benim gibi bekar arkadaşlar hala evlilik yolunda bir hamle yapamıyor..
Yoksa biz yeterince sevmiyor muyuz nedir?
Hakkınızda hayırlısı olsun..
eski konularına da baktım da baya bir hararetlendim, hayırlısı olsun hakkında...
ya kızlar eşimden yeni ayrıldım ben.şimdi başka birinle evlenmek istiyorum ama ne kadar beklemem gerek bilen varmı?
anlaşmalı olarak ayrıldık bu aradaaaa
tesekkürler yorumlar için kızlarr..acele değil aslında ama çok seviyorum napayımm
zaten o dönemm herkesss bana düşmandı..sanki bunları yaşayan sadece benmişim gibi..neyse bitti gitti allah şükür..seninle dalge geçiriyor seni kulanıyor diyorlardı ama şuan ikimizde özgürüz..Ve evlenmek istiyoruz birbirimizle..mutsuz giden bir evlilik bizi birbirimize itti tanışmamıza sebep oldu.iyi ki onu tanımışım diyorum şimdide...
Peki sevgiliniz karısından ve cocuklarından ayrıldı mı?
sonucta ne dograrsan tabagına o gelir kaşığına...
mutluluklar dıleyemeyecegım.
boyle ınsanların yasadıgına ıananmıyorum gercekten
bu kadarmı cahıl bu kadarmı tas kalplıyız sasırıyorumm
neyse evlenın nasıl olsa sımdıkı karısını kuacgında bebekle sızınde karnınızda bebegınızle terk edecek
sonucta ne dograrsan tabagına o gelir kaşığına...
mutluluklar dıleyemeyecegım.
Ya da yuva yıkanın yuvası olmaz. Yuva dediğin dört duvar bir mobilya değildir, bambaşka değerlerdir. Başkasının namusuna göz diken adamdan koca mı olur?
biz zaten mutluyuzz senın iyi dileklerine ihtiyacım yok..sen ne yasadık ne bılıyosunda konuşuyosun....
emın ol ıkı parca esya olmadığını senden ıyı bılıyorum evliliğin..o yüzden bilmeden yargılamayınn
e canım pekte normal bişey değildi yani, ikinizde boşandığınıza ve kimseyi mağdur etmediğiniz sürece yeni bi hayat sizi bekliyo inşallah mutlu olursunuz ne diyelim, şu an herşey olması gerektiği gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?