merak ediyorum......

artık olan oldu biten bitti, olmasaydı iyiydi ama oldu yapcak bişey yok, evlenicekmişsiniz madem bize hayırlısı demek düşer bence, müstakbel eşin çocuklarından elini çekmesin babalığını unutmasın yeter, sende bunu beklemiyosun diye umuyorum

canım haklı olabilirsin soledıklerınde ama ınan bende boyle olsun ıstemezdım keske hıc bunlar olmadan tanısaydım onu ılk esım o olsaydı bende onun ama yapcak bişey yok...

yooo oyle bır dusuncem yok..benı cocuklarınla tanıstırdı gerçi biri çok küçük ama gordum ıkısınıde elbette esınden ayrıldı dıye babalıktanda ayrılmadı ben kotu olsunlar hiç istemem

canım haklı olabilirsin soledıklerınde ama ınan bende boyle olsun ıstemezdım keske hıc bunlar olmadan tanısaydım onu ılk esım o olsaydı bende onun ama yapcak bişey yok...

Benim ex eşime de metresi aynı cümleyi kurmuştu. Neyse, Allah yolunuzu acık etsin. Bana kızmayın, yürekten söylüyorum; yuva yıkanın yuvası olmaz.

Ben de ihanet yüzünden boşandım, karşı taraf da basiretsiz kocam onunla evlenecek diye boşandı, cocuğunu babasına bırakarak ve tek damla göz yaşı dökmeden. Peki sonra ne oldu biliyor musun? Ben kocamı boşayınca zafer naraları atan kadın sap gibi ortada kaldı. Eski eşim hala benim peşimde. İkisi de ortada kaldı. Ben hayatıma kaldığım yerden devam edebiliyorum. Üstelik onurumla.

cok zulum yasadın cok gecımsızlık vardı canından bezmıstın _ aynı anda baska bı adama asık olacak kadar ıyı ıdı hersey :)
Allah esırgesın dıyorum
bende 2.evlılıgımı yaptım ama benzesemeyız bıle

ay kadındamı boşandı,sek salak diyorum ben böylelerine

evladından da boşanmış yazık

bunlar senın fıkrın saygı duyuyorumm

kadın bosandımı kcoasından
kocası duydumu bunları bıze anlatmadın
cocuk kucuk degılmıydı ustelık?

sankı afedersın ama senın eskı kocan onada aynısını yapmayacakmıydı? , aman bosver elmayra bende aynı sebebten terk edıldım ama ne oldu ben hayatma yenıden devam ettım
onlar ılıskılerını bıtırmek zorunda kaldılar hatta eskı eısm 1 sene baska bırı ılede sevgılı oldu
bende evlendım 4 aydır evlıyım ayrıldıktan sonra hayatıma aldıgım tek ve ılk kısı ılede evlendım.. tertemız.

Anlaşmalı boşanabilmenize şaşırdım, sizin eşiniz ayrılma sebebinizi biliyor mu yada sevgilinizin karısı sizi biliyor muydu?

4 Aylık bir bebeği babasından etmişsiniz...
Daha da denecek ne olabilir ki?

Pardon bir de şu var,sizin için kaç yıllık karısını bırakan adam sizi kim için bırakır?
Ya da evlendiniz diyelim garantisi var mı belki başka birine aşık olup bu adamı da yarı yolda bırakmayacağınızın?

ay kadındamı boşandı,sek salak diyorum ben böylelerine

Ben olayı öğrendikten kısa bir süre sonra evi terketmiş, aşağı yukarı bir ay içinde de boşanmışlar. Mahkeme cocuğun velayetini tamamen babaya vrmiş üstelik görmek için gün bile talep etmemiş nasıl bir aşksa.

Ben onun yerinde olsam; bu adam adam olsaydı Elmayra onu bırakmaz derdim. Salak balıklama atlamış, aylarca seni ben teselli edeyim demiş :) ahahahah

Sonuç ortada kaldı :)

bu kadın senin arkadaşındı dimi, yardım etmiştin ona, hayatını kıskandı ve sahip olmak istedi, bilemediki bu adamı adam eden elmayra elmayra gidince adam döndü gene oğlan çocuğu moduna, iyi olmuş geberesice kadın

Boşanmış, ben öğreneli de cok olmadı. Cocuk sanırım 2008 ya da 7 doğumluydu.

Kocası öğrendi tabi. Ben söylemedim ama duyuldu şirkette zaten. Silahla benim exi tehdit etmiş falan. Sonra ne oldu bilmiyorum inan. Ben zaten boşanma sürecine girdim olanlarla da ilgilenmedim. Sadece ortada kaldığını biliyorum :) Ex anlatıyor bunları :)

Valla ex için en önemli şey güvendir. Beni orduya bıraksa sapasağlam gelirim ama onun basına adam da dikse güvenmez ve asla hayatına almaz. Salaklar ikisi de yuvalarındn oldu.

Evet cnm. Zaman zaman bu senin söylediğini düşünüyorum. Benim evim benim arabam benim tatillerim benim kocam :) Ama ne güzel söyledin ben hayatlarından cıkınca yarattığım ex yerine basiretsiz bir oğlan cocuğu cıktı ortaya :)

canım bende esım tarafından aldatıldım bılıyomusun? ama aılemın baskısı yuzunden bosanmadım ve sans verdım kendısıne sonra yıne aldattı mı bılmem ama benımle ılgılenmez canı ıstediğinde yatar canı ısterse haftalarca dokunmaz daha neler neler..neyse suan nasıl bosandım bılıyomusun aılem bunları gordukten sonra anladı ama suan burda da mutlu deılım..o yuzden sevdiğim adamla evlenıcem.he buda yaparmı bılmem ama ben düşündüğünüz gibi kötü biri değilim..

sölediklerine saygı duyuyorum

Anlaşmalı boşanabilmenize şaşırdım, sizin eşiniz ayrılma sebebinizi biliyor mu yada sevgilinizin karısı sizi biliyor muydu?

elbette ki bilmiyorlar..eşim kabul etti çünkü ondan hiçbirşey talep etmedim.evlenirken ve evlendikten sonra aldığım eşyaların hiçbirini almadım bırlıkte de aldığımız edindiğimiz ne varsa ona bıraktım...

Allah herkese irade versin iradesiz ınsanları da cıkarmasın karsımıza..sız tam tencere kapak olmussunuz mutluluklar...

bende şunu merak ediyorum o kadar aşk yaşadınız eşlerinizden boşandınız falan filanda o süreçte hiç mi araştırmadınız ne zaman evlenebiliriz diye

hadi aşkın gözü kör diyelim ya akıll

neyse umarım hakettiğinizi yaşarsanız iyi yada kötü

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…