- Konu Sahibi pink_prenses
-
Yargılamadım ben, yorum yaptım. Neyse olan olmuş, yaşanan yaşanmış. Yaptığınız yanlışı bu şekilde savunabildiğinize göre bizim yorum yapacak gücümüz de olmaz zaten. Siz de sevgiliniz de yuva yıktınız farkında mısınız? Eşleriniz iğrenc insanlar bile olsa bunları hakettiler mi?
artık olan oldu biten bitti, olmasaydı iyiydi ama oldu yapcak bişey yok, evlenicekmişsiniz madem bize hayırlısı demek düşer bence, müstakbel eşin çocuklarından elini çekmesin babalığını unutmasın yeter, sende bunu beklemiyosun diye umuyorum
canım haklı olabilirsin soledıklerınde ama ınan bende boyle olsun ıstemezdım keske hıc bunlar olmadan tanısaydım onu ılk esım o olsaydı bende onun ama yapcak bişey yok...
Benim ex eşime de metresi aynı cümleyi kurmuştu. Neyse, Allah yolunuzu acık etsin. Bana kızmayın, yürekten söylüyorum; yuva yıkanın yuvası olmaz.
Ben de ihanet yüzünden boşandım, karşı taraf da basiretsiz kocam onunla evlenecek diye boşandı, cocuğunu babasına bırakarak ve tek damla göz yaşı dökmeden. Peki sonra ne oldu biliyor musun? Ben kocamı boşayınca zafer naraları atan kadın sap gibi ortada kaldı. Eski eşim hala benim peşimde. İkisi de ortada kaldı. Ben hayatıma kaldığım yerden devam edebiliyorum. Üstelik onurumla.
Benim ex eşime de metresi aynı cümleyi kurmuştu. Neyse, Allah yolunuzu acık etsin. Bana kızmayın, yürekten söylüyorum; yuva yıkanın yuvası olmaz.
Ben de ihanet yüzünden boşandım, karşı taraf da basiretsiz kocam onunla evlenecek diye boşandı, cocuğunu babasına bırakarak ve tek damla göz yaşı dökmeden. Peki sonra ne oldu biliyor musun? Ben kocamı boşayınca zafer naraları atan kadın sap gibi ortada kaldı. Eski eşim hala benim peşimde. İkisi de ortada kaldı. Ben hayatıma kaldığım yerden devam edebiliyorum. Üstelik onurumla.
cok zulum yasadın cok gecımsızlık vardı canından bezmıstın _ aynı anda baska bı adama asık olacak kadar ıyı ıdı hersey :)
Allah esırgesın dıyorum
bende 2.evlılıgımı yaptım ama benzesemeyız bıle
kusura bakmayın da ,siz bu tepkileri alacağınızı bile bile,ve bence asıl sormak istediğiniz ne zaman evlenebileceğiniz değil,.netten çok rahat araştırıp bulabilrsiniz;resmen herkese evleneceğinizi haykırmak için açmışsınız konuyu...
elmayra,yenidendoğdum,özellikle sizler için çok hassas konular,azçok bildiğim kadarıyla siz,benzer olayın diğer tarafıydınız..
pinkprenses o yüzden bence daha da kaşınmadan,insanların yaralarını hatırlatmadan ,kapat konunu da git. anladık ikiniz de boşandınız,evelenceksiniz..bravoo..bu cevabı bekliyosunuz heralde..neyse yorum yapmayacağım da,keşke kendi hayatınız bakıp,kimseden alkış beklemeseydiniz..
ay kadındamı boşandı,sek salak diyorum ben böylelerine
Ben olayı öğrendikten kısa bir süre sonra evi terketmiş, aşağı yukarı bir ay içinde de boşanmışlar. Mahkeme cocuğun velayetini tamamen babaya vrmiş üstelik görmek için gün bile talep etmemiş nasıl bir aşksa.
Ben onun yerinde olsam; bu adam adam olsaydı Elmayra onu bırakmaz derdim. Salak balıklama atlamış, aylarca seni ben teselli edeyim demiş :) ahahahah
Sonuç ortada kaldı :)
kadın bosandımı kcoasından
kocası duydumu bunları bıze anlatmadın
cocuk kucuk degılmıydı ustelık?
sankı afedersın ama senın eskı kocan onada aynısını yapmayacakmıydı? , aman bosver elmayra bende aynı sebebten terk edıldım ama ne oldu ben hayatma yenıden devam ettım
onlar ılıskılerını bıtırmek zorunda kaldılar hatta eskı eısm 1 sene baska bırı ılede sevgılı oldu
bende evlendım 4 aydır evlıyım ayrıldıktan sonra hayatıma aldıgım tek ve ılk kısı ılede evlendım.. tertemız.
bu kadın senin arkadaşındı dimi, yardım etmiştin ona, hayatını kıskandı ve sahip olmak istedi, bilemediki bu adamı adam eden elmayra elmayra gidince adam döndü gene oğlan çocuğu moduna, iyi olmuş geberesice kadın
cok zulum yasadın cok gecımsızlık vardı canından bezmıstın _ aynı anda baska bı adama asık olacak kadar ıyı ıdı hersey :)
Allah esırgesın dıyorum
bende 2.evlılıgımı yaptım ama benzesemeyız bıle
Anlaşmalı boşanabilmenize şaşırdım, sizin eşiniz ayrılma sebebinizi biliyor mu yada sevgilinizin karısı sizi biliyor muydu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?