- Konu Sahibi pink_prenses
-
4 Aylık bir bebeği babasından etmişsiniz...
Daha da denecek ne olabilir ki?
Pardon bir de şu var,sizin için kaç yıllık karısını bırakan adam sizi kim için bırakır?
Ya da evlendiniz diyelim garantisi var mı belki başka birine aşık olup bu adamı da yarı yolda bırakmayacağınızın?
yorum yazmadan önce eski konularınızı okumak ıstedım ama ekım ayında aşık olmussunuz bu hızla eşinizden ayrılıp yenıden evlenmek ıstıyorsunuz acaba acele karar vermıyormusunuz?hepımız ınsanız hata yapabılırız ama herkesın bu durumu bukadar cabuk kabullenıp anlasmalı bosanmalıklar yapması ne tuhaf !! ask herseyı affetmez evlı ınsanlar nasıl asık olur aklım almıyor mantıgım calısmıyor bu konuya!!!! hergece bır ınsanın koynunda sabahlar kokusunu ıcıne alırken nasıl sonrakı gun baskasıyla bulusur ınsan( . buyuk konusmak ıstemıyorum ama yaptgıınız dogru gelmedı bosanıp asık olsanız anlardım ama evlıyken tuhaf geldı. ALLAH yardımcınız olsun sımdıkı super eş adayınız baskasını bulursa bı anlasmalı bosanma yapmak zorunda kalmazsanız umarım..
yorum yazmadan önce eski konularınızı okumak ıstedım ama ekım ayında aşık olmussunuz bu hızla eşinizden ayrılıp yenıden evlenmek ıstıyorsunuz acaba acele karar vermıyormusunuz?hepımız ınsanız hata yapabılırız ama herkesın bu durumu bukadar cabuk kabullenıp anlasmalı bosanmalıklar yapması ne tuhaf !! ask herseyı affetmez evlı ınsanlar nasıl asık olur aklım almıyor mantıgım calısmıyor bu konuya!!!! hergece bır ınsanın koynunda sabahlar kokusunu ıcıne alırken nasıl sonrakı gun baskasıyla bulusur ınsan( . buyuk konusmak ıstemıyorum ama yaptgıınız dogru gelmedı bosanıp asık olsanız anlardım ama evlıyken tuhaf geldı. ALLAH yardımcınız olsun sımdıkı super eş adayınız baskasını bulursa bı anlasmalı bosanma yapmak zorunda kalmazsanız umarım..
bende şunu merak ediyorum o kadar aşk yaşadınız eşlerinizden boşandınız falan filanda o süreçte hiç mi araştırmadınız ne zaman evlenebiliriz diye
hadi aşkın gözü kör diyelim ya akıll
neyse umarım hakettiğinizi yaşarsanız iyi yada kötü
İŞTE ben tm anlamıyla bir evlilik yasamadığım için bunlar oldu..ya allah askına evınde herşeyi yolunda giden kadın esını kolay kolay aldatırmı? ben evlı gıbı deıldım kı hıc hep yanlızdım..tatıle bıle yanlız gıderdım dusunun esım benım kocam gıbı yanımda hiçç olmadı kı....gerçekten yaşadıklarım kolay deildi..o beni öksüz bıraktı.o benım koca gıbı yanımda hıc olmadı...
bız bu kadR kolay boşanabileceğimizi düşünmedikte ondan..herşey arka arkaya oldu onu araştıramadık desem yalan söylemiş olam yanı..
katılıyorum bıde su var konu sahıbı kocası tarafından aldatıldıgını soyluyor ok belkı eşi de hakettı bazı kotuluklerı ama ya yenı evlenmeyı dusundugu adamın eşi masum çocuklar .. o masum kadını ve cocukları adamın kocası dusunmesı gerekır evvela evet ama konu sahıbı de hıc umursamamış
moralınızı bozmak yada sızı yadırgamak ıcın yazmıyorum ama eşinizin hıcbır olumsuzlugundan bahsetmeden dırek aşık oldum dıye acmıssınız konuları tabıkı dedıgınız gıbı bır koca sevılmez ama dıger cıft belkı mutluydu 4aylık bır bebek var ortada?bılmıyorum ben karsı tarafa uzuldum acıkcasıİŞTE ben tm anlamıyla bir evlilik yasamadığım için bunlar oldu..ya allah askına evınde herşeyi yolunda giden kadın esını kolay kolay aldatırmı? ben evlı gıbı deıldım kı hıc hep yanlızdım..tatıle bıle yanlız gıderdım dusunun esım benım kocam gıbı yanımda hiçç olmadı kı....gerçekten yaşadıklarım kolay deildi..o beni öksüz bıraktı.o benım koca gıbı yanımda hıc olmadı...
tabi neler yaşadığınızı bilemeyiz orası ayrı konu mutsuzdunuz ama başka b ir aileyi de mutsuz etmeniz çok kötü el kadar bebekle , tabi ki o adamda da suç var , sıkıntılı bir evlilik sonrası denize düşen yılana sarılır misali daha da mutsuz olacağınız bir evliliğe adım atmamak adına bari özgürken şimdi güzelce düşünüp tartın 2. bir yıkım sizi daha da mahvedecektir...
İŞTE ben tm anlamıyla bir evlilik yasamadığım için bunlar oldu..ya allah askına evınde herşeyi yolunda giden kadın esını kolay kolay aldatırmı? ben evlı gıbı deıldım kı hıc hep yanlızdım..tatıle bıle yanlız gıderdım dusunun esım benım kocam gıbı yanımda hiçç olmadı kı....gerçekten yaşadıklarım kolay deildi..o beni öksüz bıraktı.o benım koca gıbı yanımda hıc olmadı...
valla kızlar bakın benım bıldığım onunda evınde mutlu olmadığı artık yalan doğru bılemem ben.cnku mutlu olan bırı helekı erkek kolay kolay yuvasını yıkmaz gıbı gelıyor..neyse bana gelınce zaten bı sure beklememız gerekıyormus ıyıce dusunurum saol fikir verdiğin için
moralınızı bozmak yada sızı yadırgamak ıcın yazmıyorum ama eşinizin hıcbır olumsuzlugundan bahsetmeden dırek aşık oldum dıye acmıssınız konuları tabıkı dedıgınız gıbı bır koca sevılmez ama dıger cıft belkı mutluydu 4aylık bır bebek var ortada?bılmıyorum ben karsı tarafa uzuldum acıkcası
internetten tanıştınız zannımca
bakın sızınde eslerınız var yada yakınlarınızdan goruyosunuzdur..evliliği yolunda gıden bır adam ve ıkı cocuğu olan bır adam oylesıne gonul eğlendırmek için yada sadece asık oldu dıe yuvasını yıkar mı..hadı yıkarda yıne evlenırmı bu kadar kolay..hadı ben safımm oda mı saf?
bıde bosandı dıye cocuklarını sılmedı kı bu adam
cnku ılk konumu actığımda yenı uye olmustum ve yaptığım hatanın farkındaydım neler yazdığımı okuyun gorun yanı..ama sonradan baktım kı her serrın altında bı hayır var derler ya bende oyle oldu yani..benı sahiplenen ve her kosulda yanımda olabılıcek bırını tanımış oldum..
doğru yada yanlış olan oldu sonucta artık hakkımda hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?