Merak ettiğim bir şey var!

• Konu Sahibi Konu Sahibi yrs
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Y

yrs

Ziyaretçi
bütün şifrelerini(MAİL FACE GİBİ) veren,ev anahtarını veren erkek aldatırmı?

erkek bu
ne yapacağı belli olmaz .
aldatabileceğine inanıyorum

valla erkek bu, size bir mailinin/face inin şifresini verir, kendi 5 tane daha açar. evin anahtarını verir,başka bir yer kiralar. karakter meselesi...

yaşadığımız yer küçük bir yer ve benim memleketim her adımını biliyorum takip ettim emin olmak için ama uzun süredir takip etmiyorum,1.5 senedir berberiz ve bir kaç ay sonra evlenicez aynı iş yerindeyiz.bu durumdada yaparmı?

yani 15 yıllık evli, aynı evin içinde yaşayanlar yapıyor, tabi bu illa sizinki de yapacak demek değil. dediğim gibi karakter.

yanlız sanki az önce de sizin konunuza yorum yapmıştım :uhm:

sanırım bir güven sorununuz var ,durup dururken takip etmek demek bişeylerden şüphelenmek demektir,bu kanıya nerden vardınız ,elbet bir açık vermiş olmalı ki sizi bu yola sevketti ,kk da konu açacak kadar ..

kapının delıgınden bıle aldatır aldatmak ısteyen ınsan bunun kadını erkegı de yok.

benim anlamadığım konu, sen niye böyle dedektifliğe soyundun anacım? kafamçokkarıştı
daha önceden bi vukuatı mı var? takipe almışsın..neden bu kadar güvensizsin?
bence önce kendinden emin ol, zira güvensizlik üzerine kurulu bi evlilikten hayır gelmez..

hiç bir şeyini yakalamadım hep beraberiz zaten galiba benim ailemden gelen bir sorun babam annemi aldtmıştı...1 gün görüşmesek ertesi gün görüşüyoruz gündüz iş yerinde hep beraberiz zaten...sanki tüm erkekler öylemi diye düşünüyorum...

yorum yaptım ama bence lüzumsuz bir konu ,konu sahibi daha ne istediğini bilmiyor..

genelleme yaparsan hayat zor gecer senin için..
hem aynı iş yerindesiniz nerde yapcak adam.bu kadar düşünme..olur da yakalarsan o zman postalarsın ve o zaman oturup üzülürsün..şimdiden, doğruluğundan emin olmadığın bi durum yüzünden boşu boşuna canını sıkma..gercek olduğundan emin olursan o zaman paylaş biizmle hep beraber üzülelim,,gelir gecer ama bu şekilde bi ömür gecmez canım..aklına kötü şeyler getirme :içelim:

teşekkür ederim.geçmişte yaşadığım bazı şeylerden dolayı aldatılma korkusu yaşadığım için fikirlerinizi almak istedim...

Ah keske maille veya sifreyle bitse bu isler.
Arkadaslarin dedigi gibi, bir mailinin sifresini verir gider baska bir mail acar.
Ama bunlari takma sen kafana, gercekten bos.
Ortada öyle bir durum söz konusu ise, er yada gec cikiyor.
Düsünerek kendini yorma canim.
Sonucta seninki sadece bir düsünce simdilik ve hepte öyle kalir insAllah.
Bir psikolog demisti, eger kötü düsünceler kafaniza girerse, "iste o kötü düsünce yine geldi diyin, ozaman düsünceyi beyninizden ayri tutarsiniz, ve bunun gercek olmadigini sadece bir düsünce oldugunu anlayip rahatlarsiniz".

sakınan göze çöp batar demiş atalarımız.
sakin ol ferah tut öyle bişey yaparsa kaybeden sen değil o olur. herşeyin en kötüsünü düşünüp moral bozman gereksiz.

yapmak istedikten sonra heryerde yapılır.

bir yamugunu görmediysen
takma kafana bu tür şeyleri.
annenle babandan etkilenip düşünüyosun normaldir.
sen yinede kafana takmamaya bak
ilişkine odaklan sevgine odaklan :bbo:

bütün şifrelerini(MAİL FACE GİBİ) veren,ev anahtarını veren erkek aldatırmı?

o verdikleri bi güven ibaresi mi? kaydirigubbakcemile2

mail face mi hayat? ev demişsin başka ev yok mu?

hem o verdiği anahtarın doğru anahtar olduğunu nereden biliyorsun ki...

aldatır senin ruhun da duymaz...benzer durumda birinin aldatıldığını okumuştum buradaakannehir

sen onu çok sık boğaz ediyorsan "şu kız sana bakıyo..."vs şeklinde aldatır sengözlerimebaksanab

aldatmak isterse yine aldatir sana mailinin facesinin sifresini verir gider gizli bi tane daha acar ordan yapar...kisiligine bagli

gece senin onun evine gitme ihtimalin varmı heran herseyi yaprlar erkek sonucta

anahtr şifre verdi di,e aldatmıcakmı öle bi garantimi var burdan mesaj verinde taktik alsınlar yapan yapar öle bi yaparki ruhun duymazz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…