Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kizlar cinsel organin dudaklari sarkik olan ve dudak arasinda yapiskan sivi gibi koku hisseden var mi... lutfen bilen yazsin bide bi kiz dogdugunda bu dudaklar icte oluyor ergenlikte falan mi bunlar disari sarkiyor tam hatirlayamadim da sanki bebeklerde fln dudak fln hic yok..
Ergenliğe girdiğim zamanlar ben de onu görünce çok korkmuştum...Anneme söylemiştim o da sağolsun azarlayıp göndermişti beni...Onun çaresi yok doğal bir akıntı...
akinti derken dudaklarin kenarinda olan ter ve yag bezi snr o ben vajinal akinti demiyorum. akinti da deil beyazims sarisimsi az yapisik ter ve yag dokusu gibi
Ergenliğe girdiğim zamanlar ben de onu görünce çok korkmuştum...Anneme söylemiştim o da sağolsun azarlayıp göndermişti beni...Onun çaresi yok doğal bir akıntı...
ay çok güldüm aynı benim annem. bende dudaklardan biri sarkık olduğu için korkup annemin yanına gitmiştim saolsun beni azarlayıp gndermişti senin annen gibi
ya olucak o kadar ya, cinsel organ orası, tipi çirkini kokusu kötü olacak, yapacak birşey yok. ama kokusundan çok rahatsız oluyorsan, orayı kuru tutmaya çalış, tuvaletten çıkarken mutlaka tuvalet kağıdı ile kurula orayı