merak ettigim ozel bir konu

epack_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2011
2.170
13
158
- Yurtdışı
kizlar cinsel organin dudaklari sarkik olan ve dudak arasinda yapiskan sivi gibi koku hisseden var mi... lutfen bilen yazsin bide bi kiz dogdugunda bu dudaklar icte oluyor ergenlikte falan mi bunlar disari sarkiyor tam hatirlayamadim da sanki bebeklerde fln dudak fln hic yok..

en azindan fikri olan yok mu ya da bole yapiskan sivi gibi ter ve yag bezi kaynakli snr ama cozum bulan varm i

Ergenliğe girdiğim zamanlar ben de onu görünce çok korkmuştum...Anneme söylemiştim o da sağolsun azarlayıp göndermişti beni...Onun çaresi yok doğal bir akıntı...

akinti derken dudaklarin kenarinda olan ter ve yag bezi snr o ben vajinal akinti demiyorum. akinti da deil beyazims sarisimsi az yapisik ter ve yag dokusu gibi

ya beni tiksinç tiksinç konuşturcan:d o dediğin yerden çıkmıyodur oraya gitmiştir çünkü dediğin şeyi hiç duymadım görmedim bilmiyorum

Ergenliğe girdiğim zamanlar ben de onu görünce çok korkmuştum...Anneme söylemiştim o da sağolsun azarlayıp göndermişti beni...Onun çaresi yok doğal bir akıntı...

:1::1::1::1::1::1::1::1: ay çok güldüm aynı benim annem. bende dudaklardan biri sarkık olduğu için korkup annemin yanına gitmiştim saolsun beni azarlayıp gndermişti senin annen gibi:29:

herkesin cinsel organı farklıdır milyonlarca kadın var :1: ona takılmamak lazım..diger soyledigini pek anlayamadım valla:26:

ya olucak o kadar ya, cinsel organ orası, tipi çirkini kokusu kötü olacak, yapacak birşey yok. ama kokusundan çok rahatsız oluyorsan, orayı kuru tutmaya çalış, tuvaletten çıkarken mutlaka tuvalet kağıdı ile kurula orayı

gercekten mi ama vajinadan gelmiyor.. oleyse gitmem lazim iltihap adet duzensizligi yapar mi acaba? benim gerco 28-30 gun hep duzenli simdilik

Back
X