evet canım 5 hafta 2 günlük hamilesin.. bunu hesaplarken son adet tarihinin ilk günü gebeliğinin ilk günü olarak hesaplanıyo.. yani aslında yumurtanın yaşıdır burda hesaplanan..
arzumcum sorunu pek anlamadımm hamilesin ve kaç haftalık bebişin olduğunumu öğremek istiyorsun
yok hamılemıyım bilmiorum sadece merak ettim bu dogrumu die..şimdi test yapsam cıkarmı yani bu kadar erken?
yok hamılemıyım bilmiorum sadece merak ettim bu dogrumu die..şimdi test yapsam cıkarmı yani bu kadar erken?
bende ilk korunmayı bıraktığımda aynı senin gibiydi durumum regl den 5 gün önceydi ve reglim 15 gün gecikti kan idrar hiçbirşey sonuç vermedi stresten acabamı demekten birde vucut sapıttı sanırımilkdefa korunmayınca gelmedi sonraki aylar düzeldi tekrar yani psikolojijte olabilir
hımsss regline çok az bir süre kala birlikte olmuşssun eşinle ama reg dönemlerin 35-günde bir oluyorsa geç döllenme olmuş olaiblir canım kan testi yaptır varsa birşey çıkar
34 gunde falan oluo benım..zaten olduysa gec dollenmedir..
ama eğer istiyorsan inş. bebiştir şekerr
cok istiyorum inşallah..
:))) gel bebiş gel bebiş anneciğinin göbişine:)
sen istiomusun tatlım? n kadarlık evlisin?
hamıle deilim henuz yani bilmioırum 4 gun gecti sadece..
evett istemezmiyim çok istiyorummama henüz tutturamadık 3,5 yıllık evliyim fakat 3 aydır korunmuyoruzzz inş yakında bebiş olurr.
sen nkedar zamandır istiyorsun canım
bizim 7,5 aylık evliyiz..ama ilk 4 ay korundum sonra 5.ay kocam askere gittisimdi dönmesini beklıom istioruz ama inşallah kavusuruz hepimiz
ay ay kıyamam Allah kavuştursun canım, inş. en kısa zamandada bebiş haberide alırsın. bizimde askerliğimiz var dahaama erteledikçe erteliyoruzz yoldaş istiyorum kendime ondan sonra göndereceğim askere kocişi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?