mihracee Guru Kayıtlı Üye 19 Ekim 2009 11.217 749 413 14 Şubat 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi arzum66 #21 arzum66 .!.: saolasın canımm uzayacak die korktuk pat die gidiverdi mayısta gelecek Allah nasip ederse.. benim arkadasım var 11 aylık bebegi var onunkide gitti ama oyle daha zor oluyomus..cocuk babayı unutuo dio Genişletmek için tıkla... eminim zor oluyordur ama ben gurbetteyim ailem yanımda değil bir yoldaş lazım:)
arzum66 .!.: saolasın canımm uzayacak die korktuk pat die gidiverdi mayısta gelecek Allah nasip ederse.. benim arkadasım var 11 aylık bebegi var onunkide gitti ama oyle daha zor oluyomus..cocuk babayı unutuo dio Genişletmek için tıkla... eminim zor oluyordur ama ben gurbetteyim ailem yanımda değil bir yoldaş lazım:)
arzum66 AşKıM ÇaBuK GeL.. Kayıtlı Üye 4 Haziran 2010 432 0 46 İstanbul 14 Şubat 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi arzum66 #22 mihracee .!.: eminim zor oluyordur ama ben gurbetteyim ailem yanımda değil bir yoldaş lazım:) Genişletmek için tıkla... hımm o zaman öle inş.istediğin gibi olur tatlım be.. Allah kımseye aratmasın
mihracee .!.: eminim zor oluyordur ama ben gurbetteyim ailem yanımda değil bir yoldaş lazım:) Genişletmek için tıkla... hımm o zaman öle inş.istediğin gibi olur tatlım be.. Allah kımseye aratmasın