sagol cnm ama bole renkler yapınca kasları da boyatmak gerekıyo yoksa sırıtıyo kahve kahve
Bu hali daha güzel yaa...boyama derim been
sacların hangı renktı cnm sımdı hangı renk
kumraldı cok beyaz var diye hint kınası yakmıstım o da cok döktü boyaya gectim boyada hint kınasının üstüne tam tutmadı koyu renk aldırdılar şimdide kara böcek oldum sanırım :)
benn de hınt kınası yapmısıtım sımsıyah bı defasında ama beyaz tenlıyım sok sırıttı hıc begenmedım bu arada hınt kınası gozlerı kor yapabılmı ıhtıalı varmıs ve sac alısınca hep ıstermıs kasıntı yaparmıs korktum bı daha da yapmadım ben de
aynen onuda duydum korktum ve acayip döktü benimde tenim ölü gibi beyaz koyu renk sırıttı mı bilmiyorum offff
aynaya baktıgında kendını guzel hıssedıyosan bozver kalsın ama begenmedıysen ya eskı halına don ya da ıstedıgın sac rengını yaptır ya bı de ben sıyaha boyadıgımda saclarımı goz kalemı suruyodum yıne de sonuk kalıyodum bız beyazlara acık renkler gıdıyo kesınlıkle bence
açık tene koyu renk gider mantığını anlamıyorum...gitmio işte
şuanki saçın ne renk? benim istediğim renk o
kızlar bu saç renklerı hangı renk oluyo bıde esmerlere yakışırmı sizce yaa
Eki Görüntüle 310256 Eki Görüntüle 310257
kızlar bu saç renklerı hangı renk oluyo bıde esmerlere yakışırmı sizce yaa
Eki Görüntüle 310256 Eki Görüntüle 310257
Eki Görüntüle 305108 Penelope Cruzun burdaki sacı loreal casting'in hangi rengidir sizce kızlar? reklamda belirtmemiş hangisi olduğunu...
canm resimdeki renk açık kumral ama küllü...sende kızıl var sanki
Kızlar şu renkler birbirine benziyor bu renklerin isimlerini yazar mısınız?
1.
2.
isimlerinizi bildiklerinize yardımcı olursanız çok sevinirim özellikle de 2. yü..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?