Saç Rengi ve Saç Boyama Merak Ettiginiz SAÇ RENKLERİNİ Burdan Paylasiniz ...

kumral yada kendi saç renginin üzerine yapılmış platin sarısı... senin saç renginin üzerinde daha farklı durur canım... o saç senin istediğin renk güzel bi renk.

ama o attıgım resımdekı kızın platın sacının altındakı kumral daha degısık benım kı koyu kumral saclarım normalde nasıl o kumralı yapıp bı de ustune platın yaptırcam bılemedım

ama o attıgım resımdekı kızın platın sacının altındakı kumral daha degısık benım kı koyu kumral saclarım normalde nasıl o kumralı yapıp bı de ustune platın yaptırcam bılemedım

ben o rengi yaptırdığımda saçımda sıcak renk olan sarı vardı üzerine kumrala boyamışlardı üzerine o renk sarıyı attılar ama benim yüzüme o renk hiç gitmedi yüzümü daha soluk gösterdi ayrıca saçımın alt kısımları pakette koptu ve saçım yıkadıkça alttaki renklerle karıştı öff kötü olmuştu yaa...Tabi kuaför hatalarıda olabilir...

2. resimdeki rengi söyler misiniz? daha önce kullanan varsa özellikle bir açıklasanız bana....

bakır rengi canım bu ben boyamıştım ve herkes bayıldı rengine ama15 günde bir boyaman lazımm(

pardon canım cevabını görmemişim. bakır sanki daha açık olmuyor mu bu biraz daha koyu gibi? hoş bakırın bir sürü tonu var. seninki sadece bakır mıydı?

pardon canım cevabını görmemişim. bakır sanki daha açık olmuyor mu bu biraz daha koyu gibi? hoş bakırın bir sürü tonu var. seninki sadece bakır mıydı?

bence bu renkte kızıllıkta var hatta bakırdan çok kızılın tonu bunlar.beyaz tenliysen düşünebilirsin ama esmersen bence hiç düşünme bu rengiçünkü bu tonlar ne kadar açık tenliyse kişi o kadar yakışıyor hele birde yeşil gözlüyse süper olur bu renk.2.fotodaki kıza yakışmış mesala ama o kıza sarıda çok yakışır platin bile

benim saçım sadece bakırdı ama alt rengi çok açık değildi.rengide fotoda ki gibi oldu(marka verebiliyorsak markasını veririm)

Bilen, yardim edebilecek biri yok mu acep? :26:

cnm egzotık kahve bu sıbel canında bu renk kahveye boyatıyosun sonra sarı ısıklandırma gıbı yapıyolar resme baktıgında farkına varırsın zaten sarı tonunda ısık gıbı parlıyo ıkı renk var yanı bu sene cok moda bu sarı ısıklar zaten

Ayy evet cok tesekkur ederimmm hos ama yaa

Evet bir çok yerde doğal deniyor ama koyu kahve saçta kızıllık cok olmuyor mu?Çok tatlı bir renk cevabın için teşekürler...

Evet bir çok yerde doğal deniyor ama koyu kahve saçta kızıllık cok olmuyor mu?Çok tatlı bir renk cevabın için teşekürler...

ben de bı ara kızıl yapmıstım cnm sarap kızılı ve dıplerımden sac geldıkce ve de yıkadıkca aynı bu halı aldı yo cok olmuyo dogal bı gorunum oluyo uclarda kızıllı ama bence guzel bı renk degıl bı daha da yapmayı dusunmem acıkcası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…