- 10 Aralık 2011
- 4.230
- 95
- 113
arkadaslar cok cok acıl yardım ıstıyorum gunlerdır bu rengı arıyodum bı dergıde buldum ama ısmını bılmıyorum . tele cektım ıste o renk ;Eki Görüntüle 311375
ya kızlar bu reımdekı kızın sacları hangı renk demıstım kımseden yok mu cevap yaaaaaaaaaaaa((((((((
kumral yada kendi saç renginin üzerine yapılmış platin sarısı... senin saç renginin üzerinde daha farklı durur canım... o saç senin istediğin renk güzel bi renk.
ama o attıgım resımdekı kızın platın sacının altındakı kumral daha degısık benım kı koyu kumral saclarım normalde nasıl o kumralı yapıp bı de ustune platın yaptırcam bılemedım
Eki Görüntüle 312958
2. resimdeki rengi söyler misiniz? daha önce kullanan varsa özellikle bir açıklasanız bana....
Eki Görüntüle 312958
2. resimdeki rengi söyler misiniz? daha önce kullanan varsa özellikle bir açıklasanız bana....
2. resimde cok süper durmus.uzun sac renkli göz ama ne olsa yakısırdı zaten
bakır rengi canım bu ben boyamıştım ve herkes bayıldı rengine ama15 günde bir boyaman lazımm(
pardon canım cevabını görmemişim. bakır sanki daha açık olmuyor mu bu biraz daha koyu gibi? hoş bakırın bir sürü tonu var. seninki sadece bakır mıydı?
Sevgili buyuklerim bu rengi bileniniz var mi acaba? :26: Nasil, hangi ton renklerle elde edebilirim
Eki Görüntüle 296909
Bilen, yardim edebilecek biri yok mu acep? :26:
cnm egzotık kahve bu sıbel canında bu renk kahveye boyatıyosun sonra sarı ısıklandırma gıbı yapıyolar resme baktıgında farkına varırsın zaten sarı tonunda ısık gıbı parlıyo ıkı renk var yanı bu sene cok moda bu sarı ısıklar zaten
Ayy evet cok tesekkur ederimmm hos ama yaa
Evet bir çok yerde doğal deniyor ama koyu kahve saçta kızıllık cok olmuyor mu?Çok tatlı bir renk cevabın için teşekürler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?