Saç Rengi ve Saç Boyama Merak Ettiginiz SAÇ RENKLERİNİ Burdan Paylasiniz ...

$hairstyles-men-definitely-love-waves.webp

bu saç rengi ne renk tek boyamı yoksa balyajda varmı nasıl renk sizce:)

Bu saç rengi nedir ??

bu kız saçını isterse çingene pembesine boyatsın o bile yakışır yani:1:nasıl bir güzelliktir bu helede göz rengine bayıldım:16:bu rengi herkes taşıyamaz tenin çok beyaz ve duru olması birde gözlerin mutlaka açık renkli olması gerekir.sizde bu özellikler yoksa bu fotoğraflara bakıpta bende boyatayım demeyin bence hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz arkadaşlar.tabi benimkisi sadece tavsiye:34:

bu kız saçını isterse çingene pembesine boyatsın o bile yakışır yani:1:nasıl bir güzelliktir bu helede göz rengine bayıldım:16:bu rengi herkes taşıyamaz tenin çok beyaz ve duru olması birde gözlerin mutlaka açık renkli olması gerekir.sizde bu özellikler yoksa bu fotoğraflara bakıpta bende boyatayım demeyin bence hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz arkadaşlar.tabi benimkisi sadece tavsiye:34:

Bak bir de o durum var. Çookk doğruu :1:

Kızıl kahve isteyen varsa, tam anlamıyla tesadüfi de olsa bu rengi tutturdum ve herkes çok beğendi :12:
Palette büyülü kahve ve koleston kumral bakırı karıştırdım ve Şebnem Bozoklunun saç rengi çıktı orataya :31:

tenin beyazsa sana gitmez,hafif buğdaylık varsa teninde gider ancak.yoksa seni solgun gösteririr.ayrıca bu saçta balyaj var canım saç rengi de açık karamel

Back
X