Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eki Görüntüle 360937
Bu renge nasıl ulaşabilirim? Balyaz olduğu belli ama o açık kahverengilerin adı ne?
Eki Görüntüle 359542
bu saç rengi hakkında fikri olan va mı kızlar.abimin düğününde bu rengi tutturmalıyım:)
Eki Görüntüle 362472
kızlar bu saç rengi tam olarak nedir.. kuförüm tarçın kahve yapalım dedi... ama bu çok hoşuma gitti... saçlarım koyu çikolata kahve ( siyaha yakın).. baya işlem görecek yani... bu arada buğday tenliyim yakışır mı sizce
Eki Görüntüle 317572
meraba benim saçlarım siyah önceden hiç boyamadımkahve tonları bi renk istiyorum ama boya konusunda çok bilgisizim parıltılı ışıltılı bi kahve istiyorum üsteki saç rengini nasıl elde edebilirim acabaa.Aslında en açık sarıya boyasam saçımı kahve olur mu ki :/ bal köpüğüde olalbr of çok kararsızım :yardım .9
Eki Görüntüle 359542
bu saç rengi hakkında fikri olan va mı kızlar.abimin düğününde bu rengi tutturmalıyım:)
8-4 igora açık kumral bej.... rengin adı tam olarak bu, açık kumral ama bej yansımalı kendin yapabilirsin taban rengin doğal rengin veya açık renk ise tutar.
Eki Görüntüle 369551 Eki Görüntüle 369552 Eki Görüntüle 369553 Eki Görüntüle 369554
arkadaşlar ne olur bana yardım edin ben çok koyu olmamakla birlikte açık tenlide değilim anlayacağınız esmerim kaşım gözüm kara sürekli saçlarım siyah. fakat artık sıkıldım bende etrafımda hep karamel görüyorum bu 4 saç rengini çok beğendim sizce hangi saç rengi bana yakışır lütfen yardım edin bana
cevaplarınızı bekliyorum![]()