Saç Rengi ve Saç Boyama Merak Ettiginiz SAÇ RENKLERİNİ Burdan Paylasiniz ...

$tumblr_m08vumnak51qh5h95o1_500.webp

Bu renge nasıl ulaşabilirim? Balyaz olduğu belli ama o açık kahverengilerin adı ne?

Eki Görüntüle 362472

kızlar bu saç rengi tam olarak nedir.. kuförüm tarçın kahve yapalım dedi... ama bu çok hoşuma gitti... saçlarım koyu çikolata kahve ( siyaha yakın).. baya işlem görecek yani... bu arada buğday tenliyim yakışır mı sizce

Eki Görüntüle 360937

Bu renge nasıl ulaşabilirim? Balyaz olduğu belli ama o açık kahverengilerin adı ne?

aslında aralardaki açık kahve dediğin açık kahve değil, kendi doğal rengin nedir bilmiyorum eğer koyu renk bir saça sahipsen, çok sık kalın balyaj attır saçına ve açılabildiği kadar açılsın daha sonra igoranın sarı tonlarından mesela 91/2-0 platin sarısına boya saçını aralardaki açık kahve dediğin rengi yakalarsın bununla benimde bu resime yakındı resim yükleyebilirsem yüklerim..

Eki Görüntüle 362472

kızlar bu saç rengi tam olarak nedir.. kuförüm tarçın kahve yapalım dedi... ama bu çok hoşuma gitti... saçlarım koyu çikolata kahve ( siyaha yakın).. baya işlem görecek yani... bu arada buğday tenliyim yakışır mı sizce

daha önce bende kullandım bunu saçımda kaynakta vardı uzun saçta çok hoş duruyor, kendi saçın bayaa koyu bir renk önce açma işlemini uygulat saçına herhangi bir kuaförde, ama boyama işlemini kendinde yapabilirsin, loreal casting'de var bu renkler 634-bal kahve, ve 630-koyu karamel olabilir veya çok açılırsa ilk işlemde saç rengin direk 535-çikolata kahve boya zaten bir iki yıkama sonra bu renge gelir saçın zaten akma her boyada oluyor lorealde daha fazla tabi...

Eki Görüntüle 317572

meraba benim saçlarım siyah önceden hiç boyamadım :( kahve tonları bi renk istiyorum ama boya konusunda çok bilgisizim parıltılı ışıltılı bi kahve istiyorum üsteki saç rengini nasıl elde edebilirim acabaa.Aslında en açık sarıya boyasam saçımı kahve olur mu ki :/ bal köpüğüde olalbr of çok kararsızım :yardım .9

bu renk güzelmiş :)

Arkadaşlar ben saçımı şarap kızıla boyadım nette o kadar baktım ama bulamadım şimdi bakır kahve aldım palette nin şimdi lütfennnnnn cevaplarsanız çokkk memnun kalıcam acaba bu kahve bakıra ne karıştırsam daha bakırımsı bir renk olur tecrübeli bilgili arkadaşların bana yardımcı olup fikir vericene inanıyorum şimdiden çooook ama çoook teşekürrrrrleeerrrrr.......

$aslee.webp
$dyed_red_hair_8.webp
$khloe-kardashian-red-hair-picture.webp
Özellikle Khloe Kardeshianın rengi strawberry blonde mu yoksa sarı üzerine kızıl mı boyanmış:44:

8-4 igora açık kumral bej.... rengin adı tam olarak bu, açık kumral ama bej yansımalı kendin yapabilirsin taban rengin doğal rengin veya açık renk ise tutar.

arkadaslar bu renk yesillenme yapar mı?
benim sacım suan bu halde
karamel bakırmıs rengi ve ben bakırlıktan kurtulmak istiyorum :) 8.tonda açık kumral boyamayı dusunuyordum ama bu rengi görünce cok hosuma gitttiiii!!
sacım bu rengi tutar mı? ve yeşillenme yapar mı merak ettim cevap verirseniz cok sevinirimm

$IMG_5899.webp

$76768_467205418257_133014683257_5473724_2989341_n.webp$katerina_graham_08_wenn3159758.webpEki Görüntüle 369553 $nina-dobrev-mobile-wallpaper.webp
arkadaşlar ne olur bana yardım edin ben çok koyu olmamakla birlikte açık tenlide değilim anlayacağınız esmerim kaşım gözüm kara sürekli saçlarım siyah. fakat artık sıkıldım bende etrafımda hep karamel görüyorum bu 4 saç rengini çok beğendim sizce hangi saç rengi bana yakışır lütfen yardım edin bana :D
cevaplarınızı bekliyorum:15:

Eki Görüntüle 369551 Eki Görüntüle 369552 Eki Görüntüle 369553 Eki Görüntüle 369554
arkadaşlar ne olur bana yardım edin ben çok koyu olmamakla birlikte açık tenlide değilim anlayacağınız esmerim kaşım gözüm kara sürekli saçlarım siyah. fakat artık sıkıldım bende etrafımda hep karamel görüyorum bu 4 saç rengini çok beğendim sizce hangi saç rengi bana yakışır lütfen yardım edin bana :D
cevaplarınızı bekliyorum:15:

bende esmerım cnm bence esmerlere koyu karamel,çikolata kahve ve balköpüğü çokyakısıyo kas rengı abes durmuyo ve yuze renk verıyo.bnde karamel ısterken kızıl yaptılar ınsallh bıgun boyucam karamele
bu arda naz ın sac rengı harıka cıkolata karamel sanırım

Son düzenleme:
cnm benim ya yorumun için çok teşekkür ederim benim tek korkum esmer olduğum için saçımı boyattıktan sonra maraz :D gibi durmak istemiyorum kimi esmerlere bakıyorum sarı vs. yaptırıyorlar ve cilt renkleri sanki hastalıklı gibi duruyor kuaförüme sorduğumda da evet sürekli makyaj yapmalısın sarı yaptırırsan saçını demişti bende makyaj yapan biri değilim pek. o yüzden çok çekiniyorum saç rengini seçerken acaba 3. ve 4. sıradaki saç renkleri nasıl durur?

valla canm benm bence naz elmasın sac rengı cok hoş sıcacık bı renk ustelık her tene gıden ve esmere yakısabılecek bı renk kasını falan boyatmana gerek yok
bende cokk ıstıyorum o rengı forumdakı bıkaç kısıden loreal çikolata kahve boyayınca bu renk oldugunu okumuştum kuaforune goster yapar bnce ınsallh ıstedıgın olur canm

Back
X