Saç Rengi ve Saç Boyama Merak Ettiginiz SAÇ RENKLERİNİ Burdan Paylasiniz ...

İlk boyama da turuncu,karamel yansımalardan kurtulmak çok zor.Üst üste her ay boyaman lazım ki anca tutabilsin.Bende yansımalarla uğraşıyorum boyadıktan bir kaç yıkama sonrasında daha ortaya çıktılar gene.üstelik palette deluxe ile boyamıştım çok çok iyi tutuyo diyorlardı.Aslında kuaförlerin kullandığı turuncu azaltıcı boyalar var ondan alıp boyanın içine katılsa belki işe yarayabilir.Bir sonra ki boyamam olursa gidip eminönünden alıcam boyayı.

bu renge nasıl ulaşılır, ismi nedir? saçlarım koyu kestane, tenim sarı alt tonlu açık buğday. (inşallah resim eklemeyi becerebilmişimdir)

Son düzenleme:

hiç sorma canım yaa yazık ediyoruz güzelim saçlarımıza oysa sonra çoğumuz doğal rengine dönmek için uğraşıyoruz olan saçlarımıza oluyo ( en geç 2 güne kadar kuaföre gidecem inşallah gider bu turunculuklar

aslında kumrala boyarken ıcıne azda kullu kumral atsan olmazmı
kullu turunculugu alıyo dıye duymustum

canım marka bilmiyorum ama bu renk çikolata kahve olsa gerek..

ben de gittim çikolata kahve aldım ama ela'nınkinden farklı sanırım, fakat renk çok hoşuma gitti ve naturel boya içinde argan yağı badem yağı vs yağlar var hem bakım da olur dedim, aldığım renk de bu inşallah iyi boyar çünkü ilk defa kullanacağım alix natura markası, kullanan var mı acaba?

inşş canım.ben mesela doğal rengime dönmeye çalışıyorum ve sırf bu nedenle de 4 cm dibim geldi yazık olmasın diye diplere boyayı sürmedim.Ama bir yerine sürülmüştü ve koyu kumraldı sözde boya.resmen turuncu turuncu ben burdayım diye bağrıyodu kafamda boya allahtan alt taraflarda da gözükmüyor.
aslında kumrala boyarken ıcıne azda kullu kumral atsan olmazmı
kullu turunculugu alıyo dıye duymustum

arkadaşım kumral falan yalancıktan onlar.kumral rengi daha da turunculuk barındırıyor içinde.sen turunculuk gitsin diye boya kumrala sonra da geçsin diye bekle.en iyisi gidip prof. boya alıcaksın küllü kumral diye sonrada bir güzel boyayacaksın.işe yarıyor bir zamanlar denemiştim.

güneşte çekilmiş fotograf
bu rengin üstüne garnier 110 ekstra açık doğal sarı ile boyayarak biraz daha açabilir miyiz?

Bu hangi renk peki bugün saçımı kırmızıya boyattım ama aynısı olmadı. kadında ikinci üçüncü boyamaya renk oturur dedi.

arkadaşlar bakır kızıl renk isteyenler amy adams yazın google gerçekten müthiş bi renk

Arkadaşlar ben 4 gün önce saçımı siyahtan açık bakır gibi bi renk'e döndürdüm . turuncumcu bişe ama hemen sıkıldım -_-... elimde çok açık bi sarı boya var bu boyayı bu turuncumsu rengin üstüne boyarsam nası bi renk olur acaba deneyen falan varsa yardımcı olabilrmi ?

ya ben bu saç rengini çok istiyorum bakır ama koyu bakır böyle. nasıl ulaşabilirim bu renge yardım ederseniz çok mutlu olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…