teşekkür ederim canım beğenmene sevindim :) ama benim içime bi türlü sinmedi bu renk kumral yapacam inş tutar ilk boyadığımda tamam dedim oldu ama yıkadıkça aktı yine karamele döndüm off offf( senin saçların kızıl kahveyse önce kızıllıkları kırman lazım canım ama nasıl olur bende bilmiyorum canım
İlk boyama da turuncu,karamel yansımalardan kurtulmak çok zor.Üst üste her ay boyaman lazım ki anca tutabilsin.Bende yansımalarla uğraşıyorum boyadıktan bir kaç yıkama sonrasında daha ortaya çıktılar gene.üstelik palette deluxe ile boyamıştım çok çok iyi tutuyo diyorlardı.Aslında kuaförlerin kullandığı turuncu azaltıcı boyalar var ondan alıp boyanın içine katılsa belki işe yarayabilir.Bir sonra ki boyamam olursa gidip eminönünden alıcam boyayı.
hiç sorma canım yaa yazık ediyoruz güzelim saçlarımıza oysa sonra çoğumuz doğal rengine dönmek için uğraşıyoruz olan saçlarımıza oluyo( en geç 2 güne kadar kuaföre gidecem inşallah gider bu turunculuklar
aslında kumrala boyarken ıcıne azda kullu kumral atsan olmazmı
kullu turunculugu alıyo dıye duymustum
canım marka bilmiyorum ama bu renk çikolata kahve olsa gerek..
inşş canım.ben mesela doğal rengime dönmeye çalışıyorum ve sırf bu nedenle de 4 cm dibim geldi yazık olmasın diye diplere boyayı sürmedim.Ama bir yerine sürülmüştü ve koyu kumraldı sözde boya.resmen turuncu turuncu ben burdayım diye bağrıyodu kafamda boyahiç sorma canım yaa yazık ediyoruz güzelim saçlarımıza oysa sonra çoğumuz doğal rengine dönmek için uğraşıyoruz olan saçlarımıza oluyo( en geç 2 güne kadar kuaföre gidecem inşallah gider bu turunculuklar
aslında kumrala boyarken ıcıne azda kullu kumral atsan olmazmı
kullu turunculugu alıyo dıye duymustum
ya ben bu saç rengini çok istiyorum bakır ama koyu bakır böyle. nasıl ulaşabilirim bu renge Eki Görüntüle 374449 Eki Görüntüle 374448 yardım ederseniz çok mutlu olurum
Tam bakır değil saç,bakır kırmızı
Eki Görüntüle 374451
Bakır yoğunluğunu artırmak için bu renkle az miktarda yoğun bakır karıştırılabilir
Bu eklediğim nevacolor,birkaç markada daha bakır kızılı var
Garnierin bu da
Eki Görüntüle 372011
Eki Görüntüle 372013
bu renge nasıl ulaşılır, ismi nedir? saçlarım koyu kestane, tenim sarı alt tonlu açık buğday. (inşallah resim eklemeyi becerebilmişimdir)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?