Saç Rengi ve Saç Boyama Merak Ettiginiz SAÇ RENKLERİNİ Burdan Paylasiniz ...

bence bu da çok başarılı...

Bir de Çağla Şikel'in çook eski evlenmeden falan önce kullandığı koyu bakır-kızıl tonu bir saç rengi vardı. Muhteşemdi ancak internetten bir türlü bulamıyorum. Bulan ve ekleyen olursa çok sevinirim..

bende bu elanın sacına boyatmıstım gecen sene sıcak çikolata dedı kızıl yansımalar oluyo

şuanki saç rengimi ve istediğim rengi ekliyorum bal köpüğü diye geçiyo sizce bu rengin birebir aynısını evde boyamayla nasıl ve hangi boyayla elde edebilirim

Eklentiler

• $bal-kopugu-sac-rengi-.webp
    47,7 KB · Görüntüleme: 135
  • $Ft.-0112.webp
    39,9 KB · Görüntüleme: 226
  • $Ft.-0115.webp
    47,5 KB · Görüntüleme: 902
Kate Winslet in saç rengini çok beğeniyorum saçlarım siyah ten rengimde beyaz bu renge ulaşmak için hangi boyayı kullanmalıyım ?

evet tastamam o rengi istiyorum ben. neyle boyasam da öyle olsa. koyu kestane saçlarım, açmak gerekir mi acaba? cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim.

tam anlamıyla bilmiyorum ama küllü açık kumral sanırım eğer güvendiğin bi kuaför varsa ona git boyat saçlarını evde boyayacaksanda ki saçların koyu renkmiş boya ne renk olursa olsun bikaç ton koyu oluyo saç rengi

şuanki saç rengimi ve istediğim rengi ekliyorum bal köpüğü diye geçiyo sizce bu rengin birebir aynısını evde boyamayla nasıl ve hangi boyayla elde edebilirim

kızlaaaaaaaaaar cevap verecek kimse yokmu allah aşkınaa:18::18::18:

Son düzenleme:

saçında boya var mı canım doğal rengi mi? varsa eğer biraz zor açılır saçın. yoksa doğal renginse balköpüğü boya al sonrada 40 volümlük yüksek bi açıcı kullan.

saçında boya var mı canım doğal rengi mi? varsa eğer biraz zor açılır saçın. yoksa doğal renginse balköpüğü boya al sonrada 40 volümlük yüksek bi açıcı kullan.

canım bu boyalı hali lorealin badem kahvesi kendi saçıma yaptım ama yine de koyu tuttu 40 volümlük açıcıyo bal köpüğünemi karıştırmak gerekiyo canım?

Son düzenleme:
evet canım ama çok açılmaz söyliyim çünkü koyu renk boya var saçında. ama dene belki 2-3 boyamada biraz açarsın.

yaa ben bu konunun ılk sayfada yer alan ve konuyu acan kısının ekledıgı resmı goremıyorummm kotayıda doldurdumm neden gremıyorummmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…